Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TURKCELL ABONELERİ KONUŞTUKÇA UÇACAKLAR!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> TURKCELL ABONELERİ KONUŞTUKÇA UÇACAKLAR! Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
nebuzaradan

17 Haziran 2008; 9:51:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Turkcell ve THY, gerçekleştirdikleri işbirliğiyle bir ilke daha imza attılar.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ile THY Genel Müdürü Temel Kotil'in katıldıkları bir basın toplantısıyla duyurulan işbirliği, "Miles&smiles" Üyesi İştcell'lilere Konuştukça uçuş mili kazandıracak.

Dileyen müşterilerin millerini uçak bileti ve ya Turkcell kontörü olarak değerlendirebilecekleri anlatan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, şirketinin ve Türk Hava Yolları'nın, insanları iki farklı şekilde birbirlerine kavuşturduğunu söyledi. Kampanya aracılığıyla, kullanıcılara GSM dışı alanlarda da fayda sağladıklarını belirten Ciliv, bu konuda öncü oldukları için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

THY Genel Müdürü Temel Kotil de, gerçekleştirilen işbirliğinin, kendilerini tercih eden müşterileri mutlu edeceğini belirterek Türkiye'nin iki büyük markasının bundan kazançlı çıkacağını söyledi.

Konuyla ilgili olarak turk.internet.com'un sorularını yanıtlayan Turkcell Pazarlama, Özel Müşteriler ve Uluslararası Dolaşım Bölüm Başkanı İlkan Bülbül, İşTcell ve Miles&Smiles olanların bundan sonra uçabileceklerini söyledi.

Turkcell'lilerin, kazandıkları millerle bedava kontür ve dakika kazanabileceklerini belirten Bülbül, bir Turkcell hattı için ayda en fazla 3 bin mil kazanma limiti olduğunu söyledi. Kullanıcıların, toplam ödedikleri fatura miktarının 3 katı mil ve ya yükledikleri kontür miktarının yarısı kadar mil kazanılabileceğini ifade eden Bülbül, kampanyanın 31 Aralık tarihine kadar devam edeceğini söyledi.

İşTcell abonelerinin, MIL yazıp boşluk bıraktıktan sonra Miles&Smiles kart numaralarını yazarak 5773'e ücretsiz kısa mesaj ile göndermelerinin kampanyaya katılabilmek için yeterli olduğunu belirten Bülbül, toplanan millerden yararlanabilmek için de THY yazıp aralara boşluk bırakarak sırasıyla Miles&Smiles üyelik numarası, dakika ya da kontör yüklemek istenilen Turkcell numarası ve yüklenecek dakika, kontör miktarı girilip 5849'a ücretsiz kısa mesaj ile göndermenin yeterli olduğunu söyledi.

Kampanyadan, ön ödemeli hat kullanan İşTcell'liler de yükledikleri kontör miktarının yarısı kadar mil kazanarak yararlanabilecekler. Kazanılan miller, Miles&Smiles hesaplarında biriken diğer miller ile birleşerek ödül biletine veya bedava Turkcell kontör/dakikaya çevrilebilecek. Ayrıca, kampanyaya 30 Haziran'a kadar kaydolan İşTcell'liler, anında 1000 bonus mil kazanma şansına da sahip olacak.

THY'nin, www.THY.com/smiles web sitesi kanalıyla da mil karşılığı kontör/dakika almak mümkün olacak. Miles&Smiles üyeleri, bir ay içerisinde milleri karşılığında, en az 250 kontör/100 dakika, en fazla 500 kontör/200 dakika alabilecekler.

Miles&Smiles üyesi tüm Turkcell müşterileri, hesaplarındaki her 15 mil karşılığı 1 kontör, her 40 mil karşılığı 1 dakika alarak bedava konuşacaklar. Kontör/dakika kazanan kullanıcılar, bunların istedikleri herhangi bir Turkcell hattına yüklenmesini talep edebilecekler.

http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=21208

fuckulteli

21 Eylül 2008; 13:08:06 

quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Bunun için miles & smiles hesabınız olmalı.

Hesap almak için prosedür nedir?

Farklı 3 hatta gelen 1000 mil birleştirilip kullanılabiliyor mu?, anlayamadım şimdi ben.

Artık heralde bu imza kuraldışı olmaz. Resmi daireler bile kabul ediyor, sizin kabul etmemeniz komik olur..

fuckulteli

21 Eylül 2008; 13:26:19 

quote:

Kayıt olacaksınız. Prosedür yok. Kayıt hediyesi 1000 mil. Sonrasında turkcellden MIL yazıp boşluk bırakarak size verilen miles & smiles numarasını yazıp 5773'e göndereceksiniz. 3 gün içinde 1000 mil daha hesabınıza ekleniyor. Sonrasında MIL IPTAL yazıp 5773'e gönderin. Başka bir hattınızla baştaki işlemi yapın, bu şekilde 1000'er mil kazanarak, 3750 mili aştığınızda 250 kontör isteyin.

kampüscellden çıktığım için hattımdaki 120 dkden kalan dkler silinirmi? gelen 250 kontör normal kontörmü belirli bir süresi varmı. tekrar kampuscell'e geçmek için gerekli belgeler ile bayiye bir ödeme yapıyormuyduk sitede hiçbir ücret yazmıyorda. bu kampanyadan son yararlanma süresi nedir.(18'ime 4,5 ay var.)

2 hat bende var 2 tanede arkadaştan bulurum.

Artık heralde bu imza kuraldışı olmaz. Resmi daireler bile kabul ediyor, sizin kabul etmemeniz komik olur..

piri.reis

21 Eylül 2008; 14:06:52 

sanırım tam bana göre bi kampanya.

cep-saat
fuckulteli

21 Eylül 2008; 14:07:59 

Kontör ve dakika miktarları kampanya stokları ile sınırlıdır.

4000 mil karşılığı 266 kontör alamazmıyız. her kontör için 15 mil düşülüyormuş.

edit: üye olunca adresimize kart yolluyorlar heralde üyelik ekranında yazıyorduda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 21 Eylül 2008; 14:12:25 >

piri.reis

21 Eylül 2008; 14:18:24 

quote:

1) Dakikalar silinmez ama kullanamazsınız. (Dakikalar silinmeden önce tekrar kampuse geçerseniz dakikaları kullanabilirsiniz)
2) Gelen normal 250 kontör, süresi yok.
3) %90 bayi geçiş ücreti almıyor.
4) 31 aralık 2008
5) Benim hakkımı tamamlamamı beklerseniz sizin yararınıza olur. Son dakikada bir problem çıkmazsa 1 hafta sonra kontörüm yüklenecek.
6) Şu an 2500 milim var hesabımda. 2 hattımı daha kayıt yaptıktan sonra 300 kontör isterim, sonucunu size buradan bildiririm.

hocam senin nasıl 2500 oldu. 1000 ve katları şeklinde gitmiyormu

cep-saat
mrk_1905

21 Eylül 2008; 14:20:28 

İşTcell'li olmak için:

Bireysel hat sahibi abonelerimiz, IS KAYIT yazıp kısa mesajla 2222’ye göndererek veya Web sitemizdeki Online İşlem Merkezi’ne SüperŞifre’yle girerek aboneliklerini gerçekleştirebilir.

gnçtrkcll ve KampusCell abonelerinin İşTcell’li olabilmeleri için, öncelikle bu aboneliklerini iptal ettirmeleri gerekir.

Kurumsal hatlar zaten otomatik olarak İşTcell’lidir. Kayıt yaptırmalarına gerek yok.

galatasaraylı olmak ayrıcalıktır...
warrior sako

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Eylül 2008; 19:10:28 

peki iştcellin fiyat tarifesi nasıl ?

huseyin16

21 Eylül 2008; 21:12:16 

12000 milden sonra bilet alabiliyoruz yani zaten bende yurtiçi uçmayı planlıyordun sınıf farketmezdi ama 12000 fazla senide çok yordum kardeş öğrenmek istediğim cevap buydu teşekkürler

ÇOK YAKINDA
Kuray

21 Eylül 2008; 21:32:51 

Bence Piri Konuşsun İstanbul'a Gelsin Bize İncelikleri Anlatsın

Dikkat Bağımlılık Yapar!
piri.reis

23 Eylül 2008; 13:53:51 

bungee20 bugün hattına 1000 mil yüklendi mi?

not:geçen günkü olaylar nedeniyle 1 uyarı puanı almışım. benden başka alan var mı?

cep-saat
piri.reis

23 Eylül 2008; 13:59:17 

quote:

Evet 1000 Mil yüklendi. Toplam 3500 Milim oldu. 2-3 güne kadar 4500 yapıp 300 kontör isterim. Her hat için ayrı ayrı yüklendiği belli oldu. İsterseniz başlayın sizde.

quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

not:geçen günkü olaylar nedeniyle 1 uyarı puanı almışım. benden başka alan var mı?

teşekkür ederim hocam. ben başladım zaten.

ALLAH razı olsun.

cep-saat
çok geç

23 Eylül 2008; 14:02:16 

quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

1 uyarı da ben almışım
3 uyarımda star tv şamp. ligi biss keyden vardı
etti 4
yakında uzaklaştırma alırım

sen kendini acıya alıştırma,diren dünya'ya dünya değişsin...değişim yakında..
piri.reis

23 Eylül 2008; 15:39:44 

quote:

Hayırlı olsun. Senin yüklendi mi miller?

evet şu anda ben de 2000 mil var.

başka hattan yeni başvuru yaptım hemen. sonuçlanmasını bekliyorum tekrar. galiba yine 3 gün sürecek.

cep-saat
tksharmely

24 Eylül 2008; 5:43:33 

bilal hocam gene beleşi buldun koşturuyorsun. tavsiyen için teşekkür ederim kampanya hoşuma gitti ben de mil peşine düştüm ardından.

Kusur benim imzamdır.Bir ismim olduğu sürece bir kusurum da olacak ve olmalı.
RaPpErBoY®

24 Eylül 2008; 22:18:10 

hehehe 1 uyarı puanı

My_CaRizMa
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

24 Eylül 2008; 23:07:47 

Turkcell ise bi hainlik vardır
fuckulteli

24 Eylül 2008; 23:33:31