Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
tv kartı önerisi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> tv kartı önerisi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
daemonica

17 Haziran 2008; 6:43:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bir tv kartı almak istiyorum. daha önceki tv kartım lifeview flydvb trio isminde bir karttı ve çok kötü bir tv kartıydı. hiç verim alamıyordum. görüntü sürekli takılıyordu, pek çok kanalı çekmiyordu ve sonunda durup dururken bozuldu alet.
analog ve dvb-t yayınlarını izletebilecek, sisteme fazla yük bindirmeyen, driver ve yazılım desteği düzgün olan bir tv kartı önerirseniz sevinirim.
bir de sorum olacak. bu "box" tv kartları nasıldır? ( http://www.avermedia.com/avertv/TR/Product/ProductList.aspx?IID=4 bunlar gibi olanlar) kullananlar var mı? tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daemonica -- 17 Haziran 2008; 6:42:50 >

thank you mario, but princess is in another castle.
sugarboy

17 Haziran 2008; 8:29:49 

skystar 3 tam senin için

daemonica

17 Haziran 2008; 8:40:14 

skystar yanlızca dvb-s türü yayınlar için değil mi? ben dvb-t ve analog yayınlar için kart istiyorum.

muslimsubasi

18 Haziran 2008; 22:11:22 

quote:

Orjinalden alıntı: daemonica

skystar yanlızca dvb-s türü yayınlar için değil mi? ben dvb-t ve analog yayınlar için kart istiyorum.

LifeWiev Fly Dvbs Duo tam istedğin kart bence hem analog hemde dijtal... Prog Dvb programı ile sorunsuz calısıor. kendim kullanıyorum. kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muslimsubasi -- 18 Haziran 2008; 22:19:13 >

sugarboy

19 Haziran 2008; 9:03:23 

usb den olanlardan tercih edebilirsin o zaman

daemonica

20 Haziran 2008; 9:16:31 

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29736 bu kartı aldım. yanlızca analog gerçi ama olsun. önerileriniz için teşekkürler...

@muslimsubasi

quote:

Orjinalden alıntı: daemonica

daha önceki tv kartım lifeview flydvb trio isminde bir karttı ve çok kötü bir tv kartıydı. hiç verim alamıyordum. görüntü sürekli takılıyordu, pek çok kanalı çekmiyordu ve sonunda durup dururken bozuldu alet.

burayı okumadıız galiba. belki bana şans eseri öylesi denk gelmiştir bilmiyorum ama lifeviewden ben malesef hiç verim alamadım. bir daha lifeview ürünü almam sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daemonica -- 20 Haziran 2008; 11:16:53 >

Turgut

Sisteme Gözat

20 Haziran 2008; 13:59:51 

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=315&pid=3876 Bu Tam Aradıgın üründü ama malesef almışssın DVB-T Karasal Digital destegi mevcut Hemde USB ,Fiyatıda çok uygun

*** DVB-S (Digital Uydu yayınlarını almaz)

Amacımız Bir Renge ve İsme Sahip Olmak...Türk Olmayan Takımları Yenmektir...(ALİ SAMİYEN)

ilkdostun

20 Haziran 2008; 18:23:48 

sanırım bu fiyatta bir yanlışlık var acaba sipariş versemmi?

Kendi Rızasıyla hataya girene MERHAMET edilmez ve layık değildir...
akay635

21 Haziran 2008; 13:05:06 

quote:

Orjinalden alıntı: ilkdostun

sanırım bu fiyatta bir yanlışlık var acaba sipariş versemmi?

Başka sitelere baktım yaklaşık 100 Ytl fiyatı var. Exa' da baya ucuz; 68 Ytl. Bu kartla ilgili çeşitli sitelerdeki kullanıcı yorumlarına baktım; pekte olumlu yorumlar yok.

Avermedia' nın USB Hybird HX modeli var. Ne bileyim o da hoşuma gitmedi. Vazgeçtim tv kartı almaktan. İleride daha iyi ve yeni modeller çıkar elbet.

Eten X500 WM 6.1
kartal39

21 Haziran 2008; 15:15:28 

arkadaslar bana biri yardım edebilirmi
150ytl butceyle analog ve dıjıtal olan we istedigim en onemlı ozellık dijital kasetlı jvc marka dijital videomdan pc ye cekımlerımı aktarabilmem kaydedebilmem sadece gormek değil pc ye bunları atıp saklayabilmem we gerektıgınde acıp izlemem için onerceginiz cihazı soruyom bugun alcam daha dogrusu bırı hadıye alcak bı solersenız?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> tv kartı önerisi Sayfa: [1]
Buraya git: