arkadaşlar bir tv kartı almak istiyorum. daha önceki tv kartım lifeview flydvb trio isminde bir karttı ve çok kötü bir tv kartıydı. hiç verim alamıyordum. görüntü sürekli takılıyordu, pek çok kanalı çekmiyordu ve sonunda durup dururken bozuldu alet. analog ve dvb-t yayınlarını izletebilecek, sisteme fazla yük bindirmeyen, driver ve yazılım desteği düzgün olan bir tv kartı önerirseniz sevinirim. bir de sorum olacak. bu "box" tv kartları nasıldır? ( http://www.avermedia.com/avertv/TR/Product/ProductList.aspx?IID=4 bunlar gibi olanlar) kullananlar var mı? tavsiye eder misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daemonica -- 17 Haziran 2008; 6:42:50 >
daha önceki tv kartım lifeview flydvb trio isminde bir karttı ve çok kötü bir tv kartıydı. hiç verim alamıyordum. görüntü sürekli takılıyordu, pek çok kanalı çekmiyordu ve sonunda durup dururken bozuldu alet.
burayı okumadıız galiba. belki bana şans eseri öylesi denk gelmiştir bilmiyorum ama lifeviewden ben malesef hiç verim alamadım. bir daha lifeview ürünü almam sanırım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daemonica -- 20 Haziran 2008; 11:16:53 >
Avermedia' nın USB Hybird HX modeli var. Ne bileyim o da hoşuma gitmedi. Vazgeçtim tv kartı almaktan. İleride daha iyi ve yeni modeller çıkar elbet.
arkadaslar bana biri yardım edebilirmi 150ytl butceyle analog ve dıjıtal olan we istedigim en onemlı ozellık dijital kasetlı jvc marka dijital videomdan pc ye cekımlerımı aktarabilmem kaydedebilmem sadece gormek değil pc ye bunları atıp saklayabilmem we gerektıgınde acıp izlemem için onerceginiz cihazı soruyom bugun alcam daha dogrusu bırı hadıye alcak bı solersenız?