|
edumlupinar -> Microsoft Bluetooth 5000 mouseların Toshiba laptop uyumsuzluğu... (17 Haziran 2008; 3:26:19)
|
Toshiba A-200 laptopumda kullanmak üzere aldığım Microsoft Bluetooth 5000 mouse sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ancak mouse açıldığı anda laptopun Synaptics adlı mouse driver'ını iptal ediyor hatta siliyor. Bluetooth mouse'u kapattığımda da durum düzelmiyor. Sadece imleç çalışıyor fakat kısayollar ve kaydırma işlemleri tamamen iptal oluyor. Tekrar kuruyorsunuz driver'ı. Ama bluetooth fareyi ilk açışınızla Synaptics driver'ı yeniden iptal oluyor. Kimsenin bir çözüm üretebileceğini sanmıyorum. Bu problemi şikayet edersem Toshiba'yla Microsoft'un ortak bir proje çalışmasına girişeceklerini de hiç sanmıyorum. Sadece bilginize sunuyorum. Microsoftun faresi bence çok şık ama pil ömrü yaklaşık 1,5 ay. (kullanmadığımda sürekli kapatmama rağmen) Ayrıca scroll tuşu da oldukça gevşek. Kaydırma yaparken basılıp adamı sinir ediyor. Üzülerek söylemeliyim, mouse'umu çok seviyorum ama tavsiye etmiyorum...
|
|
|
|