kadaslar ben iddaa oyunu ciktigi ilk günden itibaren iddaa oynuyorum! bazen kazanip bazen kaybediyorum! Fakat zengin olamiyorum sadece harclik cikartiyorum! Ancak son 3 haftadir kafalari yiyerek buldugum süper bir yol var! Ben bunun adini 'ALTIN FORMÜL' koydum!...Simdi sizlerle bu formülü paylasicam!...
Arkadaslar bakin iddaa oynayanlar bilir ki iddaa bülteninde her hafta en az 200 mac verilir! (liglerin acik oldugu haftalar)
Formül toplam 12 haftadan (3 ay) olusuyor!...Ancak bu formül 2 bölümden olusuyor!
BÖLÜM 1: En fazla 20 YTL ile ile basliyoruz... Bölüm 1 toplam 7 haftadan olusuyor! ilk hafta 200 mac arasindan 4 er mac tahminiyle 1 YTL lik kuponlar hazirliyoruz! Bu 4 macin ortalama carpani 3 katina esit oluyor! Bir tür piramit düsünün! Toplam 20 adet 1YTL lik kuponumuz var! Ve bu kuponlarimizin saglam kupon (olasiligi yüksek) olmasi gerekiyor! Ben 1. haftadan itibaren anlatiyorum.. (Hazirladigimiz her kuponun carpani 3 olarak hesapliyalim!) Fakat ben haftalari anlatirken tek kupon üzerinden anlaticam çünkü istegimiz 1 kupon bile olsa 12.haftaya ulasmasi! 20 kupon yapma sebebimizde her hafta batan kupon olsa bile 1 kuponumuzun 12.haftaya ulasmasi! (bu yüzden piramit diyoruz!)
*HAFTA 1: 1YTL lik kuponumuz oluyor 3YTL. (hiç bir hafta kuponlari bozdurmuyoruz ve kesinlikle hafta içi oynamiyoruz)
*HAFTA 2: 3YTL lik kuponumuzu alip yeni yaptigimiz kuponumuzu yatiriyoruz ve 2.hafta sonunda 4 maclik kuponumuz oluyor 9YTL..
*HAFTA 3: 9YTL lik kuponumuzla bir baska 4 maclik kuponumuzu yatiriyoruz! 9YTL oluyor 27YTL...devam...
*HAFTA 4: 27 YTL lik kuponumuzla bir baska 4 maclik kuponumuzu yatiriyoruz! 27YTL oluyor 81 YTL...devam...
*HAFTA 5: 81 YTL lik kuponumuzla bir baska 4 maclik kuponumuzu yatiriyoruz! 81 YTL oluyor 243YTL...devam...
*HAFTA 6: 243YTL lik kuponumuzla bir baska 4 maclik kuponumuzu yatiriyoruz! 243 YTL oluyor 729 YTL...devam...
*HAFTA 7: 729 YTL lik kuponumuzla bir baska 4 maclik kuponumuzu yatiriyoruz! 729 YTL oluyor 2,187 YTL...DUUUUR...
VE BÖLÜM 1 Bitmis oluyor!....
Hemen bir bankaya hesap actirip 2,187 YTL nin 1,187 YTL sini bankaya yatiriyorsunuz ve bir ooohhhhh çekiyorsunuz!..
VE Bölüm 2 (devler ligi) Arkadaslar bölüm 2 de istediginiz haftada kesebilirsiniz... ister tek kuponda hepsini yatirir ister benim yapacagim gibi 250 YTL lik 4 tane kupon yaparsiniz!..Basliyorum....
**HAFTA 1: 1000 YTL lik kuponumuzla bir baska 4 maclik kuponumuzu yatiriyoruz! 1000 YTL oluyor 3000 YTL...isterseniz devam...
**HAFTA 2: 3000 YTL lik kupon 9000 YTL oldu bile!....isterseniz devam...
**HAFTA 3: 9000YTL lik kupon 27000YTL olduuuu......isterseniz devam...
**HAFTA 4: 27000YTL lik kuponunuz oldu 81000 YTL!!! ohaaa ama isterseniz devam....
Arkadaslar gördügünüz gibi toplam 12 hafta sürüyor! Tas atipta kolunuzmu yoruldu??? Ve eger hesaplarsaniz 1 yil = 52 hafta, formül 12 hafta sürüyor ve geriye 45 haftaniz kaliyor.. yani 2. bölüm 9 defa tekrarlanabiliyor!
Bu da = 2 187 000 YTL ediyor!...
Denemesi bedava derdim ama maalesef ilk basta 20 YTL harciyorsunuz...
ARKADASLAR ben 3. haftadayim eger sansim 9 hafta daha iyi giderse milyoner olucam... Ama bu formülü deneyipte kazanan arkadaslar lütfen bana ulassin! bana özel mesaj gonderenlere msn adresimi verecegim...
HERKESE BOL SANS bu yazı copy&paste dir insallah o arkadas burda cıkmaz ii sanslar
ben de gordum simdi neyse cok guzel bi yontem hemen basliorum
ben de bunu keşfettim 5 milyon yatırmıştım liberonetteye ama şerefsiz fransa berabere kaldı
hic kimse merak etmioyormu
sevgili arkadaşlarım güzel bir formül ancak mutlaka bankolardan biri yatırır sizi örnek dün beni fransa yatırdı alamadı maçı bunun gibi 1 takım çıksa battınız
ama yine de güzel formül ben bunu çok denedim ama böyle başaramadım sizlere bol şans...
walla hocam formul ıı ama ben hakkaten bısı annamadım neyse bende bı formul verım o zaman. Mesela Fenerbahce-Ankaragucu macına 1/1 ilk yarı mac sonucu oynuoruz(Banko tabi) Daha sonra atıorum Malatya-Gencler macına da(daha ortada maclar ıı olur)kendımıze gore 1/1 0/1 1/2 0/2 0/0 bunları oynuoruz(tabı hemen oynamayın bı dusunun nedır dıe :))tabı bu sonucları bı kupona yazamıoz ne oldu bes kupon malıyetı=5 YTL.sımdı 9 ıhtımallı ılk yarı-mac sonucu var.Kafanıza en yatkın olanları yazıp oynuoruz ve ısın en ıı tarafı en az yatırdıgımız parayı alıoruz.bence bı kere deneyın yanı sıze kalmıs sansa deıl kazanırsa dıe bısı yoq.mantık olayı BOL SANS
Wolqanyc kardes bı MSN verırsen daha detaylı konusalım..
sevgili arkadaşlarım güzel bir formül ancak mutlaka bankolardan biri yatırır sizi örnek dün beni fransa yatırdı alamadı maçı bunun gibi 1 takım çıksa battınız
batma oLayı oLmaz zaten cebinden topLamda 1YTL cıkıyor digerLeri kazandıkLarın 4 banko mac cıkarıLır arastırma yapıp tabiiki istatistige gore oynamıyacaksın o zaman yatarsın buyuk ihtimaLLe bide ingiLterenin aLt LigLerine oynamıcan
eet bu yontemi kac arkadasım dennicek bu arada iddaa kolonunda 100 misliden fazla yok mu arkadaslar onu nasıl yapcaz?
son hafta patlarsa bütün para gidebilir veya daha önceki haftalarda o yüzden maçları çok iyi seçmek lzm
quote:
Orjinalden alıntı: mad_cez1r
eet bu yontemi kac arkadasım dennicek bu arada iddaa kolonunda 100 misliden fazla yok mu arkadaslar onu nasıl yapcaz?
Misli aLanında 3 tane misLi isaretLeyebiLiyosun ornegin ;
100 misLi isaretLedin ve 3 misLi isaretLedin : 100x3 = 300YTL kupona veriyorsun bu oLayLa daha fazLa para yatırabiLirsin.
ora dogru walla o zmn olursa hele son macta..........gece gunduz aglarım
ya hocam bu formül fln deil ki ..çok düz bi mantık ayrıca..her hafta 3 e katlamışsın..normalde kolay gibi gözüküyo ama bi tane adi takım çıkıyo fark olcak maçı alamıyo bütün birikim kaynıyo yani..garanti bi yanı yok..biraz da şans ve iyi maç seçimi..adi takım örneği dün fransa işte...
quote:
Orjinalden alıntı: gs1905
ya hocam bu formül fln deil ki ..çok düz bi mantık ayrıca..her hafta 3 e katlamışsın..normalde kolay gibi gözüküyo ama bi tane adi takım çıkıyo fark olcak maçı alamıyo bütün birikim kaynıyo yani..garanti bi yanı yok..biraz da şans ve iyi maç seçimi..adi takım örneği dün fransa işte...
bence hic zor degil 200 mac arasından 4 mac bulmak ki oranı da 3 edecek zaten..
denemekte hayır var
arkadaş çok güzel düşünmüşte sonuçta yine şans bu mesela benim çoğu kuponumu 1.20 veya 1.30 ganyanı olan takımlar yatırıyor 200 maçın içinden 4 tane 1.30 ganyanlı maç seçtiğimiz zaman oran 3 oluyor... o 4 takımı bulmak da zor değil ama top bu ne olacağı belli olmuyor birde arkadaşım şans 9 hafta ardarda gülmez gülse 1 kerede güler alırız parayı.. yinede senin formülü deniyeceğim herkese iddaa da bol şans...