arkadaşlar yeni bi anakart aldım asus p5wd2 intel anakart anakartım 8 pin ama power supleyim 4 pin lik kablo sunuyor 8 yuwalı anakartın sağl kenarına taktım(diger 4lü boşta) acaba bu sekilde calısırmı ikinci sorum'da ez pLug diye yuva var o ne işe yarıyor saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaws -- 16 Haziran 2008; 22:47:28 >
aynı sorunu msi platinium anakartta yaşamıştım, 350w güç kaynağı ile 8 pin yuvaya 4 pin takılı açmadı makina, psu değiştirerek 8 pin çıkışı olan bir model taktım. 8 pin çıkışı olmadığına göre güç değeri düşük olsa gerek diğer sistem parçalarını da göz önüne alarak yeterli değilse değiştirmeyi düşünebilirsin.
ez plug'ı yanılmıyorsam çift ekran kartı kullanırken ve psu 24 pin değil de 20 pin olduğunda kullanman gerekiyor.
nese 8 pinlik yuvaya 4 pinik kabloyu taktım bilgisayar calısıyor
bilgisayar calısır tabiki! ancak nasıl ?!?! msı p35 serisinde(imzamdaki) core yazılımı gelmekte ordan voltaj ları -saat hızlarını takıp edebilirsin hatta O.C yapabilirsin ancak sistem yuke bindiginde cektigi guc artacagından 8 pine 4 kulanmak mantıklı olmaz.kapanmalar -resetlenmeler yasarsın-bu da sıstem arızasına yol acabilir.bende bir kac ay senın gibi 8 e 4 taktım kullanadım ancak tovbe ettim allahtan zarar wermedim sisteme (gorunurde zara yok ama..! ).dedigim gibi yazılım boyle durumlar da sinyal wermeye baslıyordu sistem yuke bindiginde!! bu da cok onemlı yoksa farkına waramassın bile sistem ucar ne oldu dersin.bi ihtimal.. yeni bir PSU alıncaya kadar yazılımla takıp et ne olup biitigini ve olabildigince cabuk 8 pinli bir psu al derim