Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SONY 40W3000 İyi fiyat

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> SONY 40W3000 İyi fiyat Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
oktayoo

16 Haziran 2008; 22:47:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar selam herkese almayı düşündüğüm tv yi bu fiyata görünce balıklama dalıyodum :D Son anda hoop bi üstadlara sorayım dedim.Bu siteden bu tv bu fiyata alınırmı? ne dersiniz..(ayrıca bu tv yi düşünen başka arkadaşlar da varsa bu fiyattan haberleri olur hem dimi?)
Cardfinans'a 12 taksitle en uygunu 12x228.68 = 2,744.21 (Askı aparatı da hediye yazıyoo yaa süper duruyoo)
Link : http://www.koysepete.com/en+ucuz+sony+bravia+kdl+40w3000+102cm+ekran+1800+1+ko+95228.aspx

Şu yeni çıkan 40W4000 de aklımda kaldı ama ne yapacağız bilmiyorum;
33.000/1 kontrast
Bravia Engine 2
x.v colour
usb giriş
(aslında pc çözünürlüğü kesinleşse,benim için çokta önemli değil aslında hdmı dan olsada yeter.Üstteki artılar beni düşündürüyor.)
Sonuç olarak ne diyosunuz ?... Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayoo -- 16 Haziran 2008; 22:51:06 >

oktayoo

16 Haziran 2008; 22:55:54 

Bu Fiyata Sony Kalitesiyle.! Sony Eurasia, 5 YIL GARANTİLİ - Askı aparatı hediye daha ne olsun...
Dayanamayacağımm

Sober07

16 Haziran 2008; 22:57:35 

aynı paraya 40" W4000 var estore kdv bizden kampanyası ile..

HiGHWAYMOUSE

16 Haziran 2008; 23:10:55 

http://forum.donanimhaber.com/m_23938513/tm.htm bu linkte 32" olanının kısa bir kullanıcı değerlindirmesi var. Hdmi'dan 1980*1080'de sorun yok gözüküyor pc bağlantısında.

Aynı para ise w4000 alınmalı bence...

Sober07

16 Haziran 2008; 23:16:35 

zaten native 1080p panel çözünürlüğüne sahip olan hiçbir tv ile HDMI üstünden bir kısıtlama olamaz bu mümkün değil teknik olarak

bence de şu tarih itibariyle W4000 kendimde bundan yana kullandım tercihimi estore'dan satın aldım
bu tv için yapılabilecek tek negatif eleştiri çerçevesinin piano black olması ama yine bir philips ya da samsung gibi ayna görevi görmüyor
gözünüzle görüp karar verin derim

cemele

16 Haziran 2008; 23:23:32 

40w3000 icin cok iyi fiyat ben UEFA finali oncesi sony center dan 3450 pesine almistim eger cihaz teshir degilse kacirmayin tabii kullanan arkadaslarin onerisi dogrultusunda w4000 de dusunulebilir.
quote:

Orjinalden alıntı: oktayoo

Arkadaşlar selam herkese almayı düşündüğüm tv yi bu fiyata görünce balıklama dalıyodum :D Son anda hoop bi üstadlara sorayım dedim.Bu siteden bu tv bu fiyata alınırmı? ne dersiniz..(ayrıca bu tv yi düşünen başka arkadaşlar da varsa bu fiyattan haberleri olur hem dimi?)
Cardfinans'a 12 taksitle en uygunu 12x228.68 = 2,744.21 (Askı aparatı da hediye yazıyoo yaa süper duruyoo)
Link : http://www.koysepete.com/en+ucuz+sony+bravia+kdl+40w3000+102cm+ekran+1800+1+ko+95228.aspx

Şu yeni çıkan 40W4000 de aklımda kaldı ama ne yapacağız bilmiyorum;
33.000/1 kontrast
Bravia Engine 2
x.v colour
usb giriş
(aslında pc çözünürlüğü kesinleşse,benim için çokta önemli değil aslında hdmı dan olsada yeter.Üstteki artılar beni düşündürüyor.)
Sonuç olarak ne diyosunuz ?... Saygılar...

oktayoo

16 Haziran 2008; 23:32:57 

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler;
Fakat nerde aynı fiyat ben bulamıyorum 12 taksitle bahsettiğim sitede 3200 ytl 40W4000.
Link yollayabilirmisiniz lütfen 12/2750 ytl ye 40W4000 nerede var?

HiGHWAYMOUSE

16 Haziran 2008; 23:47:33 

http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=Elektronik&productid=EK24439(43000000) burada var. Ama sadece word karta..5 taksit seçeneği ile.

oktayoo

17 Haziran 2008; 0:20:45 

quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=Elektronik&productid=EK24439(43000000) burada var. Ama sadece word karta..5 taksit seçeneği ile.

Hocam çok teşekkürler ,
world kartım var ama 5 taksit ağır gelir maalesef,bekleyeleim bakalım biraz daha..off off

vlkcan

18 Haziran 2008; 12:56:42 

Kimin sattığı değil garantisi ve teknik servisi var mı ona bak arkadaşım.Kendini mağazalarla sınırlama bence rahatlıkla söyleyebileceğim tek model 40w4000 olacaktır.Gerek yazılım gerek kontrast değeri ve yeni şık tasarımıyla süper bir ürün
piyasa fiyatları için analiz sitelerine bakmanda fayda var.Aşağıda birkaçtane analiz sitesi linki yazdım.Bence cihazı önce gör derim

1-www.akakce.com

2-www.ucuzu.com

cemele

19 Haziran 2008; 21:05:40 

Tasarim olarak bence W3000 ün gerisinde parlak kenar yapmislar ama en azindan ayna goruntusu yapmiyor diger markalar gibi.

quote:

Orjinalden alıntı: vlkcan

Kimin sattığı değil garantisi ve teknik servisi var mı ona bak arkadaşım.Kendini mağazalarla sınırlama bence rahatlıkla söyleyebileceğim tek model 40w4000 olacaktır.Gerek yazılım gerek kontrast değeri ve yeni şık tasarımıyla süper bir ürün
piyasa fiyatları için analiz sitelerine bakmanda fayda var.Aşağıda birkaçtane analiz sitesi linki yazdım.Bence cihazı önce gör derim

1-www.akakce.com

2-www.ucuzu.com

samanizm
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Temmuz 2008; 15:47:44 

Almışken tabiki 4000 serisi olan 40W4000 modeliniz al 33.000 kontrast varken cokta fark yok arasında fiyat olarak.10 bit yine
ben kısaca googleye baktım **** iyi fiyat vermiş 3150 lerde fiyat gözüküyor varmı ellerinde ürün o ayrı gerçi.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> SONY 40W3000 İyi fiyat Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
IDEMARK İnteraktif yazı tahtas
Eğitim teknolojilerinin ulaştığı son noktalardan biri
SilverStone SG01 SFF PC Kasası
SilverStone dan Media Center bazli PC ler icin sik ve sessiz bir kasa

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç