Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
dell 6000 yapmam gereken değişiklikler

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Dell >> dell 6000 yapmam gereken değişiklikler Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
murat23351

16 Haziran 2008; 22:39:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

slm arkadaşlar satın almış olduğum lptobum şimdiye kadar problemsiz idare etti okadar hor kullanmama ragmen herşeyin bir ömrü vardır diyip sorunumu anlatıp derman bulmak istiyorum..

1 : dvd cd rw si cd yi ne okuyor ne de yazıyor sadece dvd yi okuyup yazıyor bide dvd diamond 8x olunca yazıyor çok ayrımcılık yapmakaya başladı dvd cd rw sini komple değiştirmek istiyorum..

2: malum artık oyundur vs. takılı olan 512 ram 256 *2 533 mhz lik ramlar yetmez oldu. bunun yerine tek bir 2048 mi alıp takmak daha iyi performans sağlar yoksa 1024*2 533 lik 2 tane ayrı ram mi daha iyi olur..

bide bunları teknik servise götürmeden ben kendim değiştirme gbii durumum var mıı bu konuda sizden bilgi almak isiyorum...

lvien

29 Haziran 2008; 23:05:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşım aradım sordum dvd ni ve ramlerini kendin değiştirebilirsin ancak bilgisayarın üzerindeki ram ve dvd garanti kapsamına girmez ondan sorun olursa götüremezsin ama benden sana tavsiye eskileri sakla =) ram konsunda 2 adet 1024 lük 667 mhz ocz tavsiye ederim bir adet 2048 likten daha iyi performans verio

TOMBRAİDER TÜM SERİ KOPYALARI İLE İLGİLENENLER İÇİN CD İÇİNDE KAPAK RESMİ VE STRATEJİ REHBERİ İLE BİRLİKTE OYUN BASINA 5 YTL DİR not: piyasadaki orjinallerden verilmemektedir gidin onu dükkadan alın=)(eski versiyonların orjinalini bulabilen varsa haber versin )
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Dell >> dell 6000 yapmam gereken değişiklikler Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Fireball Standı
Hız aşırtmacıların yakından tanıdıkları Fireball ile Cebitde birlikteyiz
Toshiba Dizüstü Standı
Compex 2007 : Toshiba Dizüstü ve Projeksiyon Standı Röportajı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç