Selamlar. Yurtdışı kaynaklar da dahil olmak üzere pek bir yerde bulamadığım(digikey hariç) bir entegre lazım. PCM2707 , ufak adetlerle temin edebilecek biri var mı? (Ufak adet, maksimum 3 tane demek)
Saygılar.
Google'da ilk çıkan yer Belki dikkatini çekmemiştir. Hem satınalma hem de sample seçeneği var. Distribitör listesinde Türkiye de var. İngilizce ile aran iyi değilse iyi olan bir arkadaşınla araştırmalısın.
Okuduğumu anlayacak kadar ingilizce var, sample istemek aklımdan geçti tabi; fakat annenizin kızlık soyadına kadar herşeyi sormuşlar, vazgeçtim. Hele ofis telefonu istemişler ki, adamlar arayınca hık mık demek var... Parasını verip alma taraftarıyım ama bulamadım pek. Türkiye Dist. olarak 4 firma gözüküyor, dördünün de sitesi İngilizce ama, neyse. Sağol ilgilendiğin için.
Maalesef aynı sorunu bende yaşıyorum. TI Türkiyeye sample göndermiyor. Online TI malzemesi satanlarda 40$ gibi fedex kargo ücreti alıyorlar. 100 tane getireceksen sorun yok ama iki üç taneye çok tuzlu oluyor.
14 Makam aracını geri verdi. Okluk'taki yazlık köşke hiç gitmedi. Oğlunu evlendirdi, elektrik parasına kadar cebinden ödedi. Eşi düştü, bileğini kırdı; hastaneye sivil araçla götürdü, röntgen için kuyruğa girdi, sıra bekledi.Kendisine tahsis edilen "kafana göre harca" denilen ödeneği de harcamadı.Hediyeleri bıraktığı gibi...Papelleri de bıraktı.46 trilyon liracık!Yeminini tuttu...Hukuku üstün kıldı. E haliyle...Sevilmedi. Sevilmez.
Maalesef aynı sorunu bende yaşıyorum. TI Türkiyeye sample göndermiyor. Online TI malzemesi satanlarda 40$ gibi fedex kargo ücreti alıyorlar. 100 tane getireceksen sorun yok ama iki üç taneye çok tuzlu oluyor.
Digikey 1lb'ye kadar pakete 18-35$ arası alıyor (fedex değil normal posta). 1lb 453gr. Entegre dediğimiz ufak şey zaten. Sanırım 20$ kargosu tutar. O vakit toplu alım gerçekleştirsek kargoyu bölüşebiliriz. Var mı TI'dan entegre isteyen
edit: esas 100 tane getireceksek sorun ya. bu sefer gümrük işin içine girecek...
edit2: İmzan çok anlamlı gerçekten..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 16 Haziran 2008; 23:48:30 >
Tanıtıyor. Çok şeker bir entegre, neredeyse bir tarafına USB, diğer tarafına kulaklık bağlayarak ses almak mümkün . Volume ve mute kontrolü var. USB HID endpointi var ki entegre bacaklarında yaptığın hareketleri PC'de alman da mümkün. Bayağı şeker şey.
Beni I2S çıkışı ilgilendiriyor sadece tabi, orası ayrı :)
Rüzgar ters esiyorsa, yelkenlerini rüzgar yönüne göre ayarlamaya bak; çünkü dünya çektiğin sıkıntılarla değil, gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınla ilgilenir.
Rüzgar ters esiyorsa, yelkenlerini rüzgar yönüne göre ayarlamaya bak; çünkü dünya çektiğin sıkıntılarla değil, gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınla ilgilenir.