tuşa ve çıktıgı yere bak birbirine geçen çentikler goruceksın eger kırılmışsa takamasssın takamassan servıse gonder takarlar veya en basıtınden bır bılgısayarcıya gıt yapar
edit : imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.34 -- 16 Haziran 2008; 21:51:06 >
bende de dell 6400 var bu hafta gold aracılıgı ile kont bilgisayara servise gonderdim klavye degişimi icin (klavyeye sıvı dokulmustu benim hatam yani garantiye girme ihtimali yok )138 ytl verdim onun icin servise yollamadan once garantiye girip girmeyecegini ve bi tus icin klavye degişip degişmeyecegini iyice arastır derim.
dostum bende 6400 var..aynı sorunu yasadım..ancak teknik servisler maalesef bildigimiz kadar dneyimli deiller ve bilgisayarınız aldıktan sonra tamir suresinde baya hor kullanabiliyorlar..ben ciddi sorunlar yasadım.ve yaptıgım tum arastırmalar sonucunda dell bilgisayarlar icin turkiyedeki en iyi servisin TPM ELEKTRONİK oldugunu gordumm..uzay ussu gibi bi binalrı var ve bilgisayarımda 30dk.lık bi test islemi yaptılar daha sonra bana eger istersem tus takabileceklerini ama sıvıyı temizleseler ve tusu degistirseler bile cok kucuk bi bolumunun alt tarafa isledigini belirttiler..bununda bi iki sene sonra sorun yaratabilecegini cok kucuk bi ucret farki odeyerek daha teknik bi calisma yapabileceklerini solediler.
ve inanmayacaksınız ama bilgisayarımı alırken forma en kucuk bi cizigi bile yazdılar eger tamir esnasında ZARAR GORUR YADA CIZIK OLUSURSA GARANTİ KAPSAMINA ALIP ZARARINIZI KARSILIYORLAR. bu beni baya rahatlattı acıkcası.1 saat icerisinde de sadece tusu deil tum klavyeyi degistirip tum olası sıvı temaslarını ve gelecekte olusabilecek zararları gidecerek sekilde parcayıda degistirdiler.simdi asıl bombaya gelelim sadeceKDV DAHİL "100 YTL" odedim. bir yıl gecti muhtesem calisiyor hic bir sorun yok(bu arada bilgisayarımı amerikadan almıstım bu sayede turkce klavyemde oldu:) istanbul umraniyede yeri,hemen kamil koc otogarının arkası.kargoylada alıyorlar ve aynı hassasiyette paketi acınca bahsettigim formu dolduruyorlar.beklerken gordum.teli su anda nerde bulamadım ama nette arastırırsanız bulursunuz.