Bakacağın tek yönünüm,doğru rotayı izler gözüm. Rüzgara emanet sözüm,hasretlerle yandım gönlüm. Yalnızlığım kalbime zulüm,korkutmakta her an ölüm. Ben bir pembe diziyim her günüm bir bölüm...
ben de 3 gün önce aldım ama oyle bi şikayetim yok. gerçi sesi tam olarak açamadım henüz apartmanda oldugum için ama yarın biraz açıp deneyecegim. şimdi gecenin 3ü oldugu için açamıyorum. umarım seninki sorunlu degildir. iyi geceler
Bakacağın tek yönünüm,doğru rotayı izler gözüm. Rüzgara emanet sözüm,hasretlerle yandım gönlüm. Yalnızlığım kalbime zulüm,korkutmakta her an ölüm. Ben bir pembe diziyim her günüm bir bölüm...
arkadaşlar ben de alacağımda şimdi XBOX360 a bağlayacağım ama onda tek kulaklık girişi gibi giriş var yani 5.1 değil, 5.1 bi için sanırım 3 tane giriş oluyor dimi , subwoofer a ayrı , kanallar ayrı ayrı oluyor, tek girişle nasıl ses alınyor?
Yani XBOX cihazımda tek kulaklık girişi gibi giriş var oraya bağlamam gerekli...
ses kalitesinden memnunmusunuz? bende almayı düşünüyorumda.
Ses kalitesi z5550lerle yarışamasada gayet güzel hocam.Tam bir F/P ürünü
Selam. Bende de aynı ses sistemi var ve benim de bu sistemle ilgli bir sorum olacak. Ben ses sistemi pc yi kapattığımda da arkadan kapatmıyorum sadece kumandasından kapalı konuma getirip bırakıyorum. sanıyorum bu yüzdende subwoofer ın arka kısmı ısınıyor ve bir süre sonra arka kolonlar ve sağ ve sol kolonlardan ses gelmiyor. yazılımla ilgili her şeyi kontrol ettim sorun sistemde. BU soruna çözüm yolu sunabilecek biri var mı ? (Sistemi kapatıp soğuttuktan sonra eski haline dönüyor. Isınınca aynı sorunu tekrarlıyor.)
DISS) SAMSUNG S760 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ+2 GB SANDİSK SD SEAGATE FREEAGENT PRO 1TB/32MB(E-SATA-USB-FW) APPLE İPOD CLASSİC 160 GB+CREATİVE EP630 LG 42LG5000 , 106cm FULL HD LCD TV ALTEC LANSİNG FX5051 SES SİSTEMİ HTC TOUCH DİAMOND
Bu aleti aldım alır almaz hemen öyle bir problem warmı die baktım ve öle bi problem bende de war sanırım ses kartından benim ses kartı zaten on-board yeni ses kartı alırsam büyük ihtimal düzelir diye düşünüorum...