Kg800 Chocolate ile notebook üzerinden internet? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> LG Mobile

aras -> Kg800 Chocolate ile notebook üzerinden internet? (16 Haziran 2008; 18:02:23)

Arkadaşlar chocolate kg 800 marka telefonum var. 4-5 gün içinde yaylaya tanışacağımız için ve orda adsl olmadığı için mevcut Vodafone hattımla 3 gb int.paketi almayı düşünüyorum. Bu yüzden Chocolate ile internete bağlanmam lazım elimde kılavuz falan olmadığı için nasıl yaparım bilmiyorum. Elimde usb kablosu falan yok. O yüzden mümkünse bluetooh üzerinden bağlanmak tercihimdir. Notebookta bluetooth mevcut olduğu için cebi bluetooth ile notebooka bağlayıp ordan internete erişmek mümkün mü?

kingcobra33 -> Cevap: Kg800 Chocolate ile notebook üzerinden internet? (16 Haziran 2008; 21:18:33)

quote:

Orjinalden alıntı: aras

Arkadaşlar chocolate kg 800 marka telefonum var. 4-5 gün içinde yaylaya tanışacağımız için ve orda adsl olmadığı için mevcut Vodafone hattımla 3 gb int.paketi almayı düşünüyorum. Bu yüzden Chocolate ile internete bağlanmam lazım elimde kılavuz falan olmadığı için nasıl yaparım bilmiyorum. Elimde usb kablosu falan yok. O yüzden mümkünse bluetooh üzerinden bağlanmak tercihimdir. Notebookta bluetooth mevcut olduğu için cebi bluetooth ile notebooka bağlayıp ordan internete erişmek mümkün mü?

Verdiğim bağlantı işinize yarayacaktır.BURADAN iNCELEYEBiLiRSiNiZ

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.109375