Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Am2+ / Phenom X3 ve AM2 6400 / DDR2 800 ve 1066 MHZ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Am2+ / Phenom X3 ve AM2 6400 / DDR2 800 ve 1066 MHZ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Yander

16 Haziran 2008; 15:55:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selam arkadaslar.. Baslik biraz uzun oldu fakat konu bunlardan olusuyor.. Kafamda bu uc ana unsur hakkinda kararsizliklar var..

Oncelikle anlasildigi uzere kucuk bir upgrade sevdam var. Agirlikli olarak Internet, Oyun ve Masaustu uygulamalarini baz aliyorum. Arada .Net ve DB islemleri..

Oncelikle AM2+ destekli sorunsuz bir anakart arayisim var.. Bu konuda marka sorunum yok.. Sadece gecmiste Gigabyte ile sIkinti yasadigim icin simdiden onu es gecmis durumdayim.. AM2+ ve 780 destekli anakart kullanicilarinin tavsiyelerine kesinlikle ihtiyacim var. Anakartimin 1066 MHZ destekli olmasini istiyorum.

Phenom X3 serisi ile AM2 6400+ arasinda gidip gelmekteyim.. Yine bu kullanicilari yorumlara davet ediyorum.. Olumlu olumsuz bilgilerinizi paylasirsaniz hem ben hem de diger arkadaslarin acisindan yararli olur.

ve son olarak; DDR2 800 ve 1066 MHZ ramler arasinda kararsiz kaldim.. Istegim elbette ki gelismis olandan yana.. Ama inceledigim bir kac test bana 800 ile 1066 arasinda cok buyuk farklar olmadigini soyluyor. Bu iki veri hizini kullananlar elbet vardir. Sizinde acik yorumlarinizi bekliyorum.. Ayrica bazi kullanicilar 1066 MHZ ram i olmasina ragmen, ramlerini 800 MHZ`de calistirabildiklerini soyluyorlar. Bunun sebebi olarakta sadece Phenom kullananlarin 1066 MHZ kullanacagi yonunde. Buna ek olarak Anakartlarinin bioslarini son cikan guncellemeler ile degistirmeleri ile cozulecegi yonunde aciklamalar var.. Simdi bu aciklamalar isiginda yorumlarinizi beklerim..

Lutfen yorumlarinizi esirgemeyin.

DN: Forum icerisinde yaptigim aramalar icinde buna benzer basliklari yakalayamadim.. Konu icerigi olsun vs. benzer icerikler varsa lutfen PM`den uyariniz. Gerekli degisiklikleri yaparim..

Insanin en mutlu ani, uykuya daldigi andir.
comanchee

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Haziran 2008; 17:00:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

x3 kullanıyorum memnunum
sistemim

ecs 780gm-a anakart
x38450 cpu
512mb gddr 3870 sapphire vga

detaylar için

x3 8450 inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 16 Haziran 2008; 17:00:21 >

AMD Phenom X3 8450 2.1@2.6 GHZ- ECS Black Series 780GM-A Mobo - 2*1GB CRUCİAL BALLISTIX DD2800@978 MHZ Ram - 250 Gb SEAGATE ST3250624 AS HDD - SAPPHIRE HD3870 GDDR4 512 MB VGA-Thermaltake Purepower 420w PSU - Oem Hafif Modlu Kasa
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Am2+ / Phenom X3 ve AM2 6400 / DDR2 800 ve 1066 MHZ Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Football Manager Live video
En iyi menajer benim demek,hiç kolay değil!
AMD Puma FujitsuSiemens
AMDnin yeni dizüstü platformu lansmanı FujitsuSiemens röportajı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir