Arkadaşlar yeni bir Turkcell hat almak istiyorum Şu an kullandığım 535'li Yine bir 535'li hat istiyorum fakat
535 500 xx xx 535 200 xx xx 535 700 xx xx
gibi ilk 3 hanesi çift sıfırlı istiyorum. son 4 Numara fazla önemli değil.
Böyle bir hattı nereden nasıl bulurum ?
Bilen varsa yardım edebilir mi
örtüyü kaldır gözlerinden, kalbini gözyaşlarına batıran güzel kendimde büyüttüğüm kavgalardan kaçış yolunu göster bana, derin bir kuyuya sarkıt beni, baş aşağı uçuruma bırakır gibi siyahlar giymiş hüznün başlangıcına ineyim... dolunay ve yelken, ölümü utandıran âşıklardır onlar ruhunu kuşatıyor artık, bedenini ele geçiren yakarışlarım diz çöküyorum önünde, günahlarımı bağışla diye... tanrı paylaşıyor hayatı benimle hem gerçeğim hem düşsel ''geri gelecek beni almaya ecel''
Geçenlerde telefon faturası yatırdğımda kadının biri kontörlü hatta 50 YTL verdi. Seri bir numaraydı ve 535'li bir numara. Turkcell bayisine git sor derim.
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
Oooow Numara Çok güzel fakat o kadar para veremem bir hatta
Sağol link için
örtüyü kaldır gözlerinden, kalbini gözyaşlarına batıran güzel kendimde büyüttüğüm kavgalardan kaçış yolunu göster bana, derin bir kuyuya sarkıt beni, baş aşağı uçuruma bırakır gibi siyahlar giymiş hüznün başlangıcına ineyim... dolunay ve yelken, ölümü utandıran âşıklardır onlar ruhunu kuşatıyor artık, bedenini ele geçiren yakarışlarım diz çöküyorum önünde, günahlarımı bağışla diye... tanrı paylaşıyor hayatı benimle hem gerçeğim hem düşsel ''geri gelecek beni almaya ecel''