Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ANAKART TAVSİYESİİ YARDIM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> ANAKART TAVSİYESİİ YARDIM Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tımestop

Sisteme Gözat

16 Haziran 2008; 14:57:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

herkese iyi günler.....

arakadaşlar asus ve gigabyt ın üzerinde onboard ekran kartlı bir anakartını almak istiyorumm şu anda kullandığım ddr2 vede yeni çift çekirdekleri desteklemediği için sıkıntı yapıyor 4 5 aydır anakart piyasasını takip edemiroyrum bana sorunsuz stabil bi şekilde kullanabilecğim bi anakart önerirmisinizz bütçem en fazla 125ytl

şu anda bende 2gb ddr2 800 (1+1) var anakarta takıcağım işlemcide büyük ihtimalle intelin 2160 2180 2200 olucak..

BU KARANLIK ŞEHRİN AYDINLIK GÜRÜLTÜSÜNÜN ALTINDA KALMAK KADERİM OLSADA.. KARANLIK BİR ŞEHİR DE AYDINLIK DÜNYA YARATMAK ANDIM OLSUN.
tasteOFsand

16 Haziran 2008; 19:23:16 

gigabyte dan şu modele bakabilirsin.
http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=328&pid=4327

pkart

16 Haziran 2008; 21:38:25 

quote:

Orjinalden alıntı: tımestop

herkese iyi günler.....

arakadaşlar asus ve gigabyt ın üzerinde onboard ekran kartlı bir anakartını almak istiyorumm şu anda kullandığım ddr2 vede yeni çift çekirdekleri desteklemediği için sıkıntı yapıyor 4 5 aydır anakart piyasasını takip edemiroyrum bana sorunsuz stabil bi şekilde kullanabilecğim bi anakart önerirmisinizz bütçem en fazla 125ytl

şu anda bende 2gb ddr2 800 (1+1) var anakarta takıcağım işlemcide büyük ihtimalle intelin 2160 2180 2200 olucak..

http://www.hesaplipc.com/main/product_detail.asp?pro_ID=4406&sub_cat_ID=2&cat_ID=1 bunada bak istersen bi abi.pazarlık falan çekebilirsin aşağı

------------BENİM MESELEM-----------selvi boylum al yazmalım------------------bir kavanoz reçel bunlarda geçer----------- RAHMETLİDE OVERCLOCK YAPARDI:)
tımestop

Sisteme Gözat

17 Haziran 2008; 9:46:47 

quote:

Orjinalden alıntı: tasteOFsand

gigabyte dan şu modele bakabilirsin.
http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=328&pid=4327

bu kart güzel gibi hem küçük hemde özelliklerine göre hesaplıı..yardımınız için teşekkür ederim

BU KARANLIK ŞEHRİN AYDINLIK GÜRÜLTÜSÜNÜN ALTINDA KALMAK KADERİM OLSADA.. KARANLIK BİR ŞEHİR DE AYDINLIK DÜNYA YARATMAK ANDIM OLSUN.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> ANAKART TAVSİYESİİ YARDIM Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI S300 dizüstü video inceleme
Dünyanin ilk 13.3 4 hoparlörlü dizüstü bilgisayari
Political Machine video incele
Amerika başkanı olmak sandığından daha kolay(!)

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar