Salonuma bu tür bir klima almak istiyorum ancak neredeyse hiç model yok. Vestel quadro serisinde sadece 9bin btu luk model var, fiyat 750 ytl civarı. Arçelik / BEKO da ise 13bin btuluk tek model 1456 ytlden satılıyor. Salonum 24m2 Başka model önerisi olan var mı?
Merhaba, siz 4 köşe bir Klima istiyorsunuz sanırım.Ama bence ilk önce kalite ve sonra dizaynına bakın.Arçelik,Beko veya Vestelin klimaları kalite bakımında Tavsiye edilmiyor.Daikin,General electric,Mitsubishi markaları çok kalitelidir.Ben kendim 27 m2 lik odamda 1-2 senedir General electric marka 11000btu klima kullanıyorum.Klima çok sessiz ve çok kaliteli.En önemlisi en düşük ayarda çalışıyor ve odayı buz gibi yapıyor.Tavsiye ederim.Ama illaki 4 köşe olacak diyorsanız Döşeme tipide olsa Daikin FVXS25F öneririm.Performansınızdan şüpheniz olmasın
Klimada en son bakacağınız nokta tasarımdır veya şık durmasıdır. En önemli noktalar performans , elektrik tüketimi ve ses değerleridir. Bir çok yeni ürün görüyorum etrafta. Çok janjanlı iç ünitelere sahip . Ama unutmayın ki kışın sizi ısıtacak , yazında soğutacak bu janjanlı görüntüsü değildir. İç üniteden ziyade dış üniteye önem verin derim ben. Çünkü klimanın kalbi kompresörüdür.
Bu arada eğer yerli markaların dışında marka önerisi isterseniz ve de uygun fiyata performans da istiyorum derseniz electranın ürünlerini de inceleyin derim.
klimayı sadece yazın kullandığım için ve motoruda balkonda durduğundan dolayı ses değerleri yada kompresör ömrü açıkçası beni çokta ilgilendirmiyor. O nedenle zaten görüntüsü güzel bir iç üniteye sahip klima almak istiyorum. Sanırım seçenekler vestel ve beko ile kısıtlı?
klimayı sadece yazın kullandığım için ve motoruda balkonda durduğundan dolayı ses değerleri yada kompresör ömrü açıkçası beni çokta ilgilendirmiyor. O nedenle zaten görüntüsü güzel bir iç üniteye sahip klima almak istiyorum. Sanırım seçenekler vestel ve beko ile kısıtlı?
O ikisi arasından da Vestel'i tek geçerim
Mode:Öss 08.09.2008'den itibaren günlük soru sayısı:100 10.12.2008'den itibaren günlük soru sayısı:250 15.02.2009'dan itibaren günlük soru sayısı:500 01.05.2009'dan itibaren günlük soru sayısı:1000'dir
Arkadaslar 2-3 hafta once 2 klima taktirdim biri mitsibushi nin MZS GC35 inverterli olani digeri MSH GA 25 invertersiz olani. Inverterli modeli ilk takildigindan itibaren kullaniyorum bugunde İnvertersiz olani cati kati oldugu icin elektrigine anca zamanim oldu ve onuda deneme sansim oldu ama kesinlikle su soyleyebilirim alacaksaniz kendi ispatlamis markalarin inverterlü mpdellerini alin butceniz yetmiyorsada bu yazda sicaga dayanin ve gelecek sene icin plan yapin. Inain aradagi ses ve konfor farki cook bariz benimki mitsibushi olmasina ragmen klasik klimada bu farki hissediyorum vestel -arcelik gibi urunlerde dusunemiyorum bile inverterli MSZGC35 gercekten harika ve perfromansi en ust seviyede cihaz bu iki klima konusunda montaj , klasik ve inverter arasindaki yorumlarimi 1-2 gun icerisinde resimli yazacagim.
quote:
Orjinalden alıntı: sonsuzluga
anlayana sivri sinek saz,anlamayana davul zurna az,
arkadaşlar ne güzel yazmışlar,ne alacaksan al ama görüntüye kanma,ama biz böyleyiz kazıga bayılırız