Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kamera lensinin önündeki tozlar? Raks667

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Raks >> Kamera lensinin önündeki tozlar? Raks667 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
karamitat

16 Haziran 2008; 12:57:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selamun aleykum.

arkadaşlar, Raks'ımdan memnundum ve memnunum.

Ancak cep telefonumu kılıfta değilde cebimde taşıdığım için olsa gerek, kamera lensinin önüne toz kaçmış:S ve görüntüdeki netliği engelliyor. Canım manzaralar yakalamıştım ancak o tozlanmadan dolayı berbat görünüyor fotoğraflar.. :( oysa tozlanmadan önce süperdi.

Şimdi sorum!
Lens ile cam arasındaki tozları nasıl yok edebiliriz? Kapak kısmını zorlasam açabilirmiyim yoksa kırarmıyım Yoksa elektrikli süpürge ile mi çekiyim ben daha değişik fikirler düşünmeden önce mantıklı bi fikir söyleyecek vardır eminim :)))??

RAKS 667
Raks AltıYüzAltmışYedi
Raks Geldi kalite ve ucuzluk biraraya geldi.
genckartallevent

18 Haziran 2008; 1:38:23 

walla bende bu konudan şikayettciiim ama bi çözüm bulamadım yardımlarınızı bekliorus

SEMTİMİZ ERKEK SEMTİ AŞIK EDER HERKEZİ
***çArşı***

karamitat

15 Temmuz 2008; 12:15:36 

Telefonu Servise gönderdim gitti

Raks 667 Sorunlar:

1- Telefonu direk şarj etmek istediğimde Hata veriyor ve şarjı kesiyor. Ancak Masaüstü cihazı ile normal şarj edebiliyorum
2- Telefonun ekranında ve Kamera lensinin önünde toz oluştu. Kapaklar açılmadığı için tozlar kamera çekiminin kalitesini düşürüyor.
3- Bazen Fotoğraf menüsüne girdiğimde ekran da çizgiler oluşuyor, telefon kilitleniyor ve bataryayı çıkarmadan düzelmiyor.
4- Bazen de Mp3 dinlerken durdurduktan sonra beklerken donuyor ve bataryayı çıkarmadan düzelmiyor.
5- Son günlerde de kamera menüsüne tıkladığım halde Bekleyin yazıyor ve hiçbir işlem yapmadan ana menüye gelmeye başladı.

RAKS 667
Raks AltıYüzAltmışYedi
Raks Geldi kalite ve ucuzluk biraraya geldi.
orhann8

21 Temmuz 2008; 22:09:27 

aynı sorun bendede var kamera açmak istedıgımde lütfen bekleyin diyor sonrada ototmatikmen bekleme moduna geçiyor..

geexer

23 Temmuz 2008; 11:13:22 

Bendede o tozlardan var neyle temizlicez ayrılmıyoda o kısım

Only fools are enslaved by space and time (Sadece aptallar zaman ve mekanın esiridir)Eski Kullanıcı Adı: sorry_for_kill_you
serdaryıldırım

1 Ağustos 2008; 17:51:26 

Merhaba arkadaşlar r 667leri kullanırken turkcellin gönderdiği reklam amaçlı tanıtım amaçlı servis mms lerine kapatın aksi durumda cihaz donuyor. bu sadece turkcell mmslerde oluyor.r 667ler güzel cihazdır ses ve ekran kalitesi tartışılmaz ama yazılım sorunlarından dolayı kamera donuyor aynı sorunu kullandığım cihazda yaptı ama sagolsun intermolile yada şimdiki adı ile apr gerekli ilgiyi gösterdi..

ceylin45

8 Ağustos 2008; 22:16:34 

apr birde telefonlara cevap verse çok güzel olacak bende de kamera sorunu var izmir de yaşıyorum buradaki servisleri ile sözleşmeleri bitmiş istanbula gönder diyorlar açıkçası bir ayda göndermezler diye yollamıyorum telefonlarıda açmıyorlar şu yazılım işini inter üzerinden dağıtsalar ve daha iyi ve gücel bir yazılım çıkarsalar çok iyi olacak bence... ama çok zor görünüyor herkeze saygılar

2000 FORD FOCUS AMBİANTE
geexer

9 Ağustos 2008; 12:27:11 

t600'lerdede oluyor aynı sorun yardım pls ...

Only fools are enslaved by space and time (Sadece aptallar zaman ve mekanın esiridir)Eski Kullanıcı Adı: sorry_for_kill_you
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Raks >> Kamera lensinin önündeki tozlar? Raks667 Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: Neticaret Standı
E-Çözüm'ün standında internet üzerinde ticaret yapmak isteyenlere özel olarak geliştirdikleri; NeTicaret adlı ürünleri ile ilgili bilgi alıyoruz.
Cebit 08: Zyxel Standı
Zyxel'in çoklu ortam ve kablosuz ağ ürünleri hakkında bilgi alıyoruz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir