Lee-Enfield
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
16 Haziran 2008; 12:02:11
Arkadaşlar telefonu alalı daha 3 gün oldu yani garanti dahili içinde.Telefonu şarja taktığımda 5-10dk içinde aşırı derecede ısındığını farkettim acaba bu ısınma normalmi yoksa mahkinayı değiştirmemmi gerek?
Adaptörü görevi zaten ısı üretmek. 220 voltluk alternatif akımı sanırım yaklasık 5 voltluk bi akıma indirgiyo. Aradaki farkıda enerji dönüsümü yani elektrikten ısıya dönüs yaparak saglıyo.
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Lee-Enfield
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
Adaptörü görevi zaten ısı üretmek. 220 voltluk alternatif akımı sanırım yaklasık 5 voltluk bi akıma indirgiyo. Aradaki farkıda enerji dönüsümü yani elektrikten ısıya dönüs yaparak saglıyo.
Kardeş 220 volttan 5 volta düşmesi olayını tamamen yanlış bilgilerle anlatmaya çalışmışsın. Transformatörün görevi gerilimi veya akımı yükseltmek ya da alçaltmaktır, senin tanımını yaptığın şey sobadır. 220 Voltluk gerilimi 5 volta düşürünce yine ısınma olur oradaki ısınma gerilim azaldığı için değil sargılardan akım geçtiği içindir. Birde 5 Voltluk bir akım diye bir cümle kullanmışsın, 5 Voltluk akım olmaz 5 Voltluk gerilim olur.
Prizinde Topraklama Yoksa Ondanda Olur Mesala Beni Prizlerin Hiçbirinde Isınmıyor Ama Babaannemlerin Evinde Isınıyor Yani Kafana Takma Cihazda Isınma Varsa Kafana Tak
Kardeş 220 volttan 5 volta düşmesi olayını tamamen yanlış bilgilerle anlatmaya çalışmışsın. Transformatörün görevi gerilimi veya akımı yükseltmek ya da alçaltmaktır, senin tanımını yaptığın şey sobadır. 220 Voltluk gerilimi 5 volta düşürünce yine ısınma olur oradaki ısınma gerilim azaldığı için değil sargılardan akım geçtiği içindir. Birde 5 Voltluk bir akım diye bir cümle kullanmışsın, 5 Voltluk akım olmaz 5 Voltluk gerilim olur.
Haklısın kardes. Yazdıgımı bi okudum. Felaket Öss nin ertesi günüydü. Beyin sulanmıstı. Ondan olsa gerek Cidden 5 voltluk akımda sacmalisim. Akım birimi amperdir
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Hava sıcaklığı da göz önünde bulundurulursa endişelenecek bir durum yok.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
topraklamayla alakası yok şarj cihazı zaten toprak kullanmıyor eğer telefon ısınıyorsa lehim hatası vardır ama adaptör dediğin ısınır zaten o normal bişey..