Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
W810İ Adaptör ısınma sorunu! yardım lütfen

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> W810İ Adaptör ısınma sorunu! yardım lütfen Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Lee-Enfield
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 2 günü kaldı.

16 Haziran 2008; 12:02:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar telefonu alalı daha 3 gün oldu yani garanti dahili içinde.Telefonu şarja taktığımda 5-10dk içinde aşırı derecede ısındığını farkettim acaba bu ısınma normalmi yoksa mahkinayı değiştirmemmi gerek?

yardımcı olursanız sevinirim.
^Biotech^

16 Haziran 2008; 15:58:49 

tum cihazlarda asagi yukari isinma oluyor sarj durumunda. yazin ortam sicakliginin da etkisiyle daha bir sicak oluyorlar. dert etme yani

MeganeII / F650
ERTRUL

Sisteme Gözat

16 Haziran 2008; 16:02:47 

fan tak fan

taken21

16 Haziran 2008; 17:18:59 

Adaptörü görevi zaten ısı üretmek. 220 voltluk alternatif akımı sanırım yaklasık 5 voltluk bi akıma indirgiyo. Aradaki farkıda enerji dönüsümü yani elektrikten ısıya dönüs yaparak saglıyo.

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Lee-Enfield
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 2 günü kaldı.

17 Haziran 2008; 10:17:21 

peki arkadaşlar saolun yardımlarınız için
allüş76

18 Haziran 2008; 1:02:18 

ısınma normal arkadaşım.ben W700i kullanıyom bende de adaptör ısınıyor dert etme. voltaj farkından dolayıdır.

olgu

18 Haziran 2008; 6:48:54 

benimkinde pek ısınma olmuyo şimdi şarj etcem yinede kontrol edeyim

alışverişlerim:scrtlg
cccihan

12 Temmuz 2008; 18:01:49 

telefon kapalıyken şarj edildiğinde fazla ısınmıyor benimki sadece ilk aldığım zamanlarda ısındı sonraztn ghep kapalı şarj ettim hiç ısınmadı

Phileo Sophia

12 Temmuz 2008; 19:13:33 

quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Adaptörü görevi zaten ısı üretmek. 220 voltluk alternatif akımı sanırım yaklasık 5 voltluk bi akıma indirgiyo. Aradaki farkıda enerji dönüsümü yani elektrikten ısıya dönüs yaparak saglıyo.

Kardeş 220 volttan 5 volta düşmesi olayını tamamen yanlış bilgilerle anlatmaya çalışmışsın. Transformatörün görevi gerilimi veya akımı yükseltmek ya da alçaltmaktır, senin tanımını yaptığın şey sobadır. 220 Voltluk gerilimi 5 volta düşürünce yine ısınma olur oradaki ısınma gerilim azaldığı için değil sargılardan akım geçtiği içindir. Birde 5 Voltluk bir akım diye bir cümle kullanmışsın, 5 Voltluk akım olmaz 5 Voltluk gerilim olur.

Lancer EVO 007

13 Temmuz 2008; 2:52:35 

Prizinde Topraklama Yoksa Ondanda Olur Mesala Beni Prizlerin Hiçbirinde Isınmıyor Ama Babaannemlerin Evinde Isınıyor Yani Kafana Takma Cihazda Isınma Varsa Kafana Tak

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu

Telekominikasyon Ve Mobil Teknoloji Uzmanı
wildwolft

13 Temmuz 2008; 11:26:25 

herhangi bir sorun olmaz 5-10 dakika ısındıktan sonra normale dönüyor zaten

eski yara eski yara sızlıyor eski yara yenisinden fayda yok varım gidem eski yara

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
taken21

13 Temmuz 2008; 20:35:48 

quote:

Orjinalden alıntı: Phileo Sophia

quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Kardeş 220 volttan 5 volta düşmesi olayını tamamen yanlış bilgilerle anlatmaya çalışmışsın. Transformatörün görevi gerilimi veya akımı yükseltmek ya da alçaltmaktır, senin tanımını yaptığın şey sobadır. 220 Voltluk gerilimi 5 volta düşürünce yine ısınma olur oradaki ısınma gerilim azaldığı için değil sargılardan akım geçtiği içindir. Birde 5 Voltluk bir akım diye bir cümle kullanmışsın, 5 Voltluk akım olmaz 5 Voltluk gerilim olur.

Haklısın kardes. Yazdıgımı bi okudum. Felaket Öss nin ertesi günüydü. Beyin sulanmıstı. Ondan olsa gerek
Cidden 5 voltluk akımda sacmalisim. Akım birimi amperdir

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2008; 22:10:30 

Hava sıcaklığı da göz önünde bulundurulursa endişelenecek bir durum yok.

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
cassio10

14 Temmuz 2008; 0:22:41 

topraklamayla alakası yok şarj cihazı zaten toprak kullanmıyor eğer telefon ısınıyorsa lehim hatası vardır ama adaptör dediğin ısınır zaten o normal bişey..

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> W810İ Adaptör ısınma sorunu! yardım lütfen Sayfa: [1]
Buraya git: