3-4 gündür, yahoo mail hesabıma daha önceleri defalarca ve sık sık girdiğim şifremle artık giremiyorum. çünkü "invalid id or password" diyor. doğru şifreleri girdiğime eminim. şifre unuttuğumuzda yapılan "doğum tarihinizi ve ülkenizi giriniz" sonuç vermiyor. acaba çalındı mı? yardımcı olursanız sevinirim.
senin sorununa benzer sorunla daha önce bende karşılaştım çözüm bulamadım yeni adres aldım
Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 Mustafa Kemal Atatürk
Yahoo maillerine yeni uzantılar eklediğinden kullanıcı adınızın uzantısını girmeniz gerekir.Eskiden girmenize gerek yoktu.Eğer uzantıyı girmiyorsanız ondan dolayı olabilir.
Yahoo maillerine yeni uzantılar eklediğinden kullanıcı adınızın uzantısını girmeniz gerekir.Eskiden girmenize gerek yoktu.Eğer uzantıyı girmiyorsanız ondan dolayı olabilir.
Uzantı girmeden de yahoomail'i açabiliyorsunuz zaten
Dual Opteron Dual Core 2218s | Tyan 2915 | Quad SLI (2) 7950 XFX 570/1550 | 16GB Ram DDR-2 ecc reg 6 terabytes (8x750GB drives) Raid ex8350 pci-e controller | Dual linked 750W power supplies | Suse 10.1 64-bit Apple 30" Cinema LCD at 2560x1600 | Windows Enterprise Server 2003 64-bit Stacker CM server case | Deck Legend Keyboard