LOGITECH FORMULA VIBRATION FEEDBACK DİREKSİYON ile LOGITECH FORMULA FORCE EX ürünleri arasındaki fark ne arkadaşlar bunlardan birini almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
benim kannaatim formula vibration feedbacktan yani hem uygun fiyatlı hemde açıklamalarda aralarında bi fark yok sizde bildiklerinizi yazıp beni yönlendirirseniz sevinirim
Akadaşlar vazgeçtim bu ikisindende MOMO® Racing Force Feedback Wheelbuna kafam daha çok yattı pahalı ama digerleri gibi değil daha gerçekçi.yarış simulasyonu yapıyorum gerçekçiliğe daha yakın olur kanaatindeyimveya sizin logitech g25 in haricinde önerebileceğiniz varmı o biraz tuzlu geliyo sırf bu konsolu yapmak için plazma televizyona yatırdım parayı birde zahmet olmazsa ucuz yollusunda temiz ses veren bi 5+1 ses sistemi önerirseniz çok sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lead soldier -- 17 Haziran 2008; 12:16:00 >
AMD Athlon 64 x2 6000+,CORSAIR 1gb x2 , SEAGATE barracuda 500gb + SEAGATE Scsi 300gb + WESTERN DIGITAL 360gb , MSI NX8800GT(256Bit) 512MB DDR3 , ASUS VW222S 22" 2ms LCD , TAGAN 2 FORCE 600W powersupply , COOLER MASTER ELITE RC-332 ATX KASA , ASUS DRW-2014L1T 20X LIGHTSCRIBE DVD YAZICI