Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Next YE2000CIS_SuperPlus- Euro2008 ayarları

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Next YE2000CIS_SuperPlus- Euro2008 ayarları Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Miralge

16 Haziran 2008; 0:31:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Next YE 2000 CIS super Plus uydu alıcısı aldım aşağıdaki ayarları yapmama rağmen
bir türlü maçları izleyemedim

Yaptıklarımı sırasıyla yazıyorum:
-menu - cihaz bilgisi - kırmızı tuşa bas - şifre 1234 ve menüden çık
menu Girişler Key Kontrol menusu açılı içine gir
Biss ID : 0 x 1fff (yazı yazmak için yeşil tuşa bas)
Frekans: 12002
Symbol Rate: 04800
Polarizasyon: HOR
Kaydetmek için kırmızı tuşa bas
Key: 10 00 00 00 00 00 00 00
kaydet çık
---------------

sonuç alabilen varsa bilgi vermesini rica edeceğim
saygılar

Namaz Kılmak Bedava, Kumar Oynamak ParayLa... Oruç Tutmak Bedava, İçki İçmek ParayLa... ALLAH'a İman Bedava, Haram Yemek ParayLa.. Kısacası Cennet Bedava , Cehennem ParayLa...
velideli

16 Haziran 2008; 1:32:55 

arkadaşım senin cihazın için ayarlar buradaki gibi olmalı bu maçı kaçırdınsa üzüldüm http://www.nebutv.com/superplus_manuel.html

SABİT SOYGUNA DUR DE !!! SABİT TELEFON KULLANMA İNTERNETİMİZİ PAYLAŞALIM PAYLAŞTIĞIMIZ ARKADAŞIMIZA TELEFONUNU İPTAL ŞARTI GETİRELİM www.sabitsoygun.org
Miralge

16 Haziran 2008; 21:23:04 

teşekkür ederim
aynısını yapmama rağmen yinede çözülmedi \ bunun üzerine ATV yi sildim tekrar eklemek istedim
kanalı bulmuyor şimdide , çektirecek biraz sanırım...
çatıya anten kuracaz bu gidişle

quote:

Orjinalden alıntı: velideli

arkadaşım senin cihazın için ayarlar buradaki gibi olmalı bu maçı kaçırdınsa üzüldüm http://www.nebutv.com/superplus_manuel.html

Namaz Kılmak Bedava, Kumar Oynamak ParayLa... Oruç Tutmak Bedava, İçki İçmek ParayLa... ALLAH'a İman Bedava, Haram Yemek ParayLa.. Kısacası Cennet Bedava , Cehennem ParayLa...
velideli

16 Haziran 2008; 22:43:55 

arkadaşım bir yerde hata yapıyor olabilirsin ayrıca istersen güncel yazılımını yükle softcam dosyasını at hiç uğraşma

SABİT SOYGUNA DUR DE !!! SABİT TELEFON KULLANMA İNTERNETİMİZİ PAYLAŞALIM PAYLAŞTIĞIMIZ ARKADAŞIMIZA TELEFONUNU İPTAL ŞARTI GETİRELİM www.sabitsoygun.org
Miralge

17 Haziran 2008; 22:10:51 

Sorunum çözüldü , yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim
LNB yi değiştirdim , ATV sinyali geldi , eğer ATV yayınını alamıyorsanız öncelikle donanıma bakın
selamlar

bolu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Haziran 2008; 23:17:30 

izleyemeyenler hotbird de ZDF var onu bulsunlar.

aziz0571

18 Haziran 2008; 0:09:15 

quote:

Orjinalden alıntı: Miralge

LNB yi değiştirdim , ATV sinyali geldi , eğer ATV yayınını alamıyorsanız öncelikle donanıma bakın
selamlar

dün bir arkadaş aradı beni uydudan anlıyorum diye 100 tane kanalım var diğerlerinden sinyal alamıyorum diyor.enson neyaptın dedim lnb yi değiştirdim deyince anladım telefonda lnb nin olması gereken ayarı yaptırdım çanağın arkasında iken yarım cm sola çevir dedim tamam dedi hepsi geldi dedi.aynı ayarı eski lnb ile dene sorun kalmaz yenisinide götür ver.

Next YE 2000 Cıs Super Plus USB-(Tek Çanakta Üç Uydu)-19.2 E -13 E -5 E -
|Astra 19.2 | Hotbird 13|Sirius 5 |Turksat 42|KINGSTON 4 GB-KINGSTON 1 GB-PHILIPS 1 GB-
WESTERN DIGITAL 2.5'' 120GB PASSPORT USB 2.0
velideli

18 Haziran 2008; 0:25:06 

quote:

Orjinalden alıntı: Miralge

selamlar

kardeş sorununu halletmene sevindim yalnız mesajında şifreler çözemediğini yazmıştın keşke atv nin sinyali gelmiyor yazsaydın neyse geçmiş olsun milli takımın maçlarını izlerken inşallah beraberce seviniriz

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Next YE2000CIS_SuperPlus- Euro2008 ayarları Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI Wind U100 video inceleme
MSI Wind; Intel ATOMdan güç alan cep herkülü!
Akasa Zen 450W Kasa
AKASA dan 450W güç kaynaklı fiyat performans kasası

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir