ie antivürs programı bir fake spyware programıdır yani sizi virüs var beni satın al diye kandırı ve hem vaktinizden,hem parnızdan,hemde özel bilgilerinizden olursunuz. Yani silmenizi tavsiye ederim. Araştırdım ve Malwarebytes' Anti-Malware programını buldum. Hemde ücretsiz Malwarebytes' Anti-Malware programını masaüstüne kurunuz.
* İlk olarak programı yükleyiniz. * Bittiğinde aşağıdakilerin seçili olduğuna emin olun.
o Update Malwarebytes' Anti-Malware o Launch Malwarebytes' Anti-Malware
* Sonra finish e basınız. * Eğer yeni güncelleştirme varsa upload edecektir. * Program ilk açıldığında, Perform quick scan ı seçiniz, sonra Scan a tıklayınız. * Tarama bittiğinde, OK butonuna yıklayınız, sonra Show Results to view the results diyiniz. * Hepsinin işaretli olduğuna emin olunuz ve Remove Selected a tıklayınız. * Tamamlandığında, Bir log Not defterinde açılacak. Ve suikastçi program gitmiş olacak.
Umarım sizdede çalışır çalışmazsa programın full versiyonunu satın almanızı yada (bir şekilde full versiyona geçmenizi rica ederim :D Programı buradan indirebilirsiniz... Malwarebytes' Anti-Malware
Bu programı çok kişi bilmez ama çok etkili bir programdır.Yardım ettiğim konularda çokça önermişimdir.Bilmeyen arkadaşlar,zararlılardan kurtulmak için mutlaka bu programı denesinler.
birader çok açık bi dille anlatmışsın her için çok saol sırf sana teşekkur etmek için üye oldum bu arada son not olarak bişey sormak istiyorum sana; yinede formata gerek war mı sonucta kişisel bilgisayar:)
birader çok açık bi dille anlatmışsın her için çok saol sırf sana teşekkur etmek için üye oldum bu arada son not olarak bişey sormak istiyorum sana; yinede formata gerek war mı sonucta kişisel bilgisayar:)
bu konuyu açan en son mesajını 18 haziranda attıgı için mesajınızı göremeyebilir.Ben cevap veriyim.Hayır formata gerek yok
bu konuyu açan en son mesajını 18 haziranda attıgı için mesajınızı göremeyebilir.Ben cevap veriyim.Hayır formata gerek yok
Bende çok teşekkür ederim.Bilmediğimiz ne kadar çok prog.varmış.Hepiniz sağolun hem bilgilendiriyorsunuz hem de pc mize zarar veren şeylerden kurtarmış oluyorsunuz.Bu siteye üye olduğum için çok şanslıyım.Herkese tavsiye edeceğim ve güveneceğim ender sitelerden birisi. Prog.hakkında da bulduğu şeyleri delete dememizde sakınca yoktur sanırım.