|
NeHHaS -> ie antivrüsünden %100 kurtuluş (15 Haziran 2008; 21:55:29)
|
ie antivürs programı bir fake spyware programıdır yani sizi virüs var beni satın al diye kandırı ve hem vaktinizden,hem parnızdan,hemde özel bilgilerinizden olursunuz. Yani silmenizi tavsiye ederim. Araştırdım ve Malwarebytes' Anti-Malware programını buldum. Hemde ücretsiz Malwarebytes' Anti-Malware programını masaüstüne kurunuz. * İlk olarak programı yükleyiniz. * Bittiğinde aşağıdakilerin seçili olduğuna emin olun. o Update Malwarebytes' Anti-Malware o Launch Malwarebytes' Anti-Malware * Sonra finish e basınız. * Eğer yeni güncelleştirme varsa upload edecektir. * Program ilk açıldığında, Perform quick scan ı seçiniz, sonra Scan a tıklayınız. * Tarama bittiğinde, OK butonuna yıklayınız, sonra Show Results to view the results diyiniz. * Hepsinin işaretli olduğuna emin olunuz ve Remove Selected a tıklayınız. * Tamamlandığında, Bir log Not defterinde açılacak. Ve suikastçi program gitmiş olacak. Umarım sizdede çalışır çalışmazsa programın full versiyonunu satın almanızı yada (bir şekilde full versiyona geçmenizi rica ederim :D Programı buradan indirebilirsiniz... Malwarebytes' Anti-Malware
|
|
|
|