Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Decktron Sat 50000 FTA Uydu alıcı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Decktron Sat 50000 FTA Uydu alıcı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
speedman

15 Haziran 2008; 21:18:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ben uzun zaman önce bu receıver ı aldım.Uzun bi kablo yaptırdım.komşunun çanagını ortak kullanmaya başladık.Bi lnb aldık.1 çanaktan 2 kişi olarak yararlandık.Neyse 1 ay oldu olmadı.Bizde hiçbir sorun yok.Tüm tv kanalları ayna gibi.Ama komşunun bazı kanalları geç açılmaya başlamış.Bazı kanallar o günden beri hiç çekmemeye başlamış.Geldi kapıya .Duydugu rahatsızlıgı dile getirdi.Neyse bende bugün gittim bi tane çanak aldım.Kendim monte ettim balkona.Diğer komşuların ki gibi yönünü ayarladım.Ama yapamadım.
Tv kanalları yok.Tarama başarısız.Sinyal yok.Ayarlarda ''düşük lnb bir de yüksek lnb var.Bı değerler MHZ cinsinden.Buraya ne yazmam gerekiyor.Lütfen yardım arkadaşlar.

Yani nasıl bi kurulum yolu izlemeliyim.Pcye format windows kurulumu falan olsa neyse .Tamamiyle yabancı oldugum bir konu.Çanak duvara monte edildi.Kablo receıver e takıldı.Herşey hazır.Kumanda ile nasıl bir yol izlemeliyim?

Gerekli gördüğünüz herşeyi fotograf olarak ekleyebilirim.Menü falan.Ne yapılması gerekiyorsa?

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
yedikeresekiz

16 Haziran 2008; 11:57:02 

çanağın ayarları hassastır. milimetrik oynamalar gerekebilir. 20 25 verip bi uyducuya ayarlattır en iyisi

arkadaşlar promosyon broşür katalog başlığı üst konu olsun diyorsanız ankete oy verin http://forum.donanimhaber.com/m_23487882/tm.htm
konu üst konu olana kadarburdan takip edebilirsiniz adres http://teknokatalog.blogcu.com/
speedman

16 Haziran 2008; 16:59:32 

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
velideli

17 Haziran 2008; 0:50:47 

arkadaşım çanağın hayırlı olsun öncelikle cihazınla lnb arasındaki kablo bağlantılarında kısa devre olabilir yani ortadaki canlı uçla dış kısımda kalan şase kısmı konnaktörde kısa devre olmasın yine çanaktan gelen kablo cihazının lnb in kısmında olsun ve izlemek için kanal aratmana gerek yok eski izlediğin kanallardan birinde cihazını ve tv ni aç çok yavaş bir şekilde ara yani çanağını çevir görüntü gelince sinyal seviyesine göre ince ayarını yaparsın kolay gelsin

SABİT SOYGUNA DUR DE !!! SABİT TELEFON KULLANMA İNTERNETİMİZİ PAYLAŞALIM PAYLAŞTIĞIMIZ ARKADAŞIMIZA TELEFONUNU İPTAL ŞARTI GETİRELİM www.sabitsoygun.org
speedman

30 Haziran 2008; 2:22:34 

kendim hiç kimseyi çağırmadan çanagın yönünü değiştirerek sinyali aldım.uzun zamandır yaazmıyordum şimdi aklıma geldi.

bir soru daha soracağım aynı çanakla yani bu çanağın yönünü değiştirerek hotbird dide izleyebilir miyim?

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
speedman

30 Haziran 2008; 18:11:10 

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
speedman

2 Temmuz 2008; 0:58:51 

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
speedman

2 Temmuz 2008; 19:53:06 

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
selta

2 Temmuz 2008; 21:14:53 

evet izleyebilirsin önce receiverın hafızasında ayarlı bi hotbird kanalı aç sonra çanağın yönünü çevirerek bulabilirsin.

speedman

3 Temmuz 2008; 19:05:35 

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Decktron Sat 50000 FTA Uydu alıcı Sayfa: [1]
Buraya git: