Merhaba, bence Panasonic 42px8e modeli 1999ytl ye daha uygun olur.Forumda aratırsanız karşınıza yorumlarıda çıkar. 100000 saat panel ömrü ile 20 sene rahat kullanabilirsiniz.Lg ler piyasada çok tutulan modeller degil.
loko arkadaşıma katılıorum. Panasonic G11 serisi panelleri ile gerçekten çok büyük sükse yaptı. Üstelik 42PX8E 100 Hz lik ve Vreal2 görüntü işlemcisi ile donatılmış. Lg fiyatı nedeniyle satılıyor, Panasonic, Pioneer ise görüntü kalitesi ile...
Panel aynı panel ama özellikleri farklı.Tabikide Hd ready bir cihaz oldugundan Hd yayınları izleyecegiz.Yoksa bu kadar insan almazdı emin olun.Ben 42px80e modelini kullanıyorum ve çok memnunum.
Bence PC51'i 7-8 ay önce gördüğümde renklerine görüntü netliğine hayran kalmıştım. Fiyatı o zamanda uygundu. Ancak Panasonic'in yeni PX8 ve PX80'leri varken bunu şahsen tercih etmem. Ne de olsa eski teknoloji. Panasonic'lerin üstünlükleri; 100000 saat panel ömrü, kurşunsuz panel, yüksek kontrast oranı ve de düşük enerji tüketimi. Eğer 2400-2500 tl. vermem derseniz 1800-1900 gibi fiyatlara PX8 alırsınız. Sadece başlıktaki soruya cevap isterseniz; evet, alınır. Ama dediğim gibi Panasonic'in artıları çok fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trevanian000 -- 17 Haziran 2008; 15:05:47 >
42PC51 Bu fiyata nerede acaba bir türlü bulamadım.Yaptığım araştırmalarda en ucuz İstanbul bilşimde gördüm ordada 1750 ytl idi.Hangi mağazada olduğunu söyler isen sevinirim.Tavsiye edeceğim arkadaşlar var.