Arkadaşlar bu haftaiçi artık bir tv almaya karar verdim. Bütçem 3000-4000 ytl arası. Full HD ve 117 ekran istiyorum. Özelliklede Samsung ve Sony almayı düşünüyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz modeller nelerdir. Nerden alınır?
**** hakkında ki görüşleriniz nedir? Çok iyi fiyat verdiği söyleniyor.
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. MUSTAFA KEMAL ' İN ASKERLERİYİZ! ATA'mızın BEDAVA imzası için http://www.koprualti.com.tr/ic/ata.htmpsn : demirarca''metallica fan club is here''
playmaker
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 3 günü kaldı.
16 Haziran 2008; 14:27:19
Birileri en plus mı ne o mağazalarda samsung 46f86'nın peşin 3400 taksitli 3700 gibi satıldığını söylüyordu, hala varsa ve doğruysa daha iyisi olmaz bu fiyata
playmaker
16 Haziran 2008; 14:29:37
quote:
Orjinalden alıntı: demirarca
SAMSUNG 46M87 3799 /12 AY anadolu garantili......
pahalı 3200 gördü bu alet ki bence ederi anca 3 bin
+1 ... gecen ay aldım. 3450 YTL 8 ay taksitli samsung bayisinden. Peşin fiyatı 3250 YTL. Ben memnunum bu fiyatlarin biraz altina bulursan kacirma derim.
playmaker arkadasim, ederi 3000 YTL demissin. Neye göre ederini belirliyorsun onuda aciklar misin? Yoksa icra memurlugu mu yapiyorsun?
Bence bu eski serilerde 46''ler daha fazla indirime gideceklerdir nede olsa çok fazla tercih edilmiyorlar, bu yüzden bende 46d3500 almaya karar verdim fakat biraz daha beklicem şu şampiyona furyası iyice bitsin, ellerindeki eski serileri çok güzel fiyatlardan çıkaracaklardır yenilere yer açmak için en mantıklısı burda davranmak ve tvye sahip olmak
+1 ... gecen ay aldım. 3450 YTL 8 ay taksitli samsung bayisinden. Peşin fiyatı 3250 YTL. Ben memnunum bu fiyatlarin biraz altina bulursan kacirma derim.
playmaker arkadasim, ederi 3000 YTL demissin. Neye göre ederini belirliyorsun onuda aciklar misin? Yoksa icra memurlugu mu yapiyorsun?
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. MUSTAFA KEMAL ' İN ASKERLERİYİZ! ATA'mızın BEDAVA imzası için http://www.koprualti.com.tr/ic/ata.htmpsn : demirarca''metallica fan club is here''
playmaker
16 Haziran 2008; 22:30:36
dün bimeks 3200 12 taksit verdi ama bugün o fiyat yok...
arkadaşlar M'ler gerçekten eskidi, ondan değer biçiyorum