Şimdi Ara

FIFA 09 (ÇIKTI)En iyi Futbol oyunu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.283
Cevap
0
Favori
168.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YENI ISPANYA vs BREZILYA
    Part 1:http://www.youtube.com/watch?v=tbrXl4dTVT4
    Part 2: YouTube - Partido presentacion parte 2 | Campus 2008
    youtube'ye giremeyenler:
    Part 1:http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/1ca9c6e667693b49a7b2b3b8b526ca6e2c81d5e519b91f0f0b5e8c2aae0dcde6a24ac4cd8aa83bb416085
    Part 2:http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/1ca9c6e667693b49a7b2b3b8b526ca6e2c81d5e519b91f0f0b5e8c2aae21f9f08d43b3edbcb40cb016085

sonunda adam gibi Gameplay videolari geldi

Man Utd Vs Barca Gameplay!
    TIKLA !!

Chelsea vs Arsenal gameplay

TIKLA !!

GAMEPLAY

http://www.vimeo.com/1441548

http://www.vimeo.com/1441737

Tür:SPOR

Yapimci: EA Sports

Dağıtımcı: EA

Platform: PC/X360/PS3/Wii

Web:www.fifa09.com

Cikis Tarihi: 3 Ekim

Multiplayer: Var
    FIFA 09 duyuruldu

Electronic Arts yaptığı açıklamayla EA Sports tarafından geliştirilen futbol oyunu FIFA 09'u duyurdu. PC, PS3, Xbox 360, Wii, PS2, NDS ve PSP platformları için geliştirilen oyunun en büyük özelliği geleceği tüm platformların kendine has avantajlarını kullanacak olması olarak belirtiliyor.

Oyunculardan tüm yıl boyunca aldıkları fikirleri de FIFA 09'a kattıklarını belirten firma, oyunun oynanışı ile ilgi 250'den fazla ekleme yapıldığını, 500'den fazla yeni animasyon eklendiğini, fiziklerin geliştirildiğini ve taktiksel ayarların arttırıldığını da özellikle vurguluyor. Hatta taktiksel ayarların menajerlik oyunlarında olduğu kadar derin olacağı belirtiliyor.

Şimdi geldik herkesin beklediği soruya, FIFA 09 yine PC'de aynı grafiklere mi sahip olacak?
    Hayır, yıllardan sonra (FIFA 03'ten bu yana) ilk kez FIFA 09'un PC versiyonu yeni nesil grafiklerle karşımıza çıkacak. Evet, yanlış okumadınız. Electronic Arts'ın belirttiğine göre FIFA 09'un PC versiyonun grafikleri oldukça gelişmiş olacak ve yeni nesil PC'lerin tüm nimetlerinden faydanalacak. Çok gerçekçi bir oynanışa sahip olacak oyunun PC versiyonunda yıldız oyuncuların modellemesi foto-gerçekçi kalitede olacak. Ancak Electronic Arts oyunun PC versiyonunu yine Xbox 360 ve PS3 platformlarıyla aynı kefeye koymuyor ve FIFA 09'un PC versiyonunun bağımsız olarak ve sadece PC platformu için geliştirildiğinin altını çiziyor (inşallah yine yalan söylemiyorlardır). Hatta PC'de oyunu FIFA 97 ve FIFA 97 olduğu gibi oyunu fare yardımıyla bile oynayabileceğiz.

2008'in Sonabahar aylarında piyasaya sürülmesi beklenen oyunun PS3/X360 ve PS2 görüntülerine bu adresten ulaşabilirsiniz. Ne yalan söyleyeyim, yıllardan sonra ilk defa bir FIFA oyununu merak bekleyeceğim. Oyun hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

KAYNAK:http://ea.gamespress.com/release.asp?i=933
    Trgamer

[Kunye=38-6]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İnşallah çok daha gelişmiş bir Fifa ile karşı karşıya kalırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianfresco -- 1 Ağustos 2008; 17:44:03 >
  • inşallah pes fifa karışımı bişey yaparlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

inşallah pes fifa karışımı bişey yaparlar

Niye yapsınlar ki. FIFA'nın suan PES le anılmaya ihtiyacı yok.
  • fifa pes den çok daha üstün bence.bide fifa 09 ne zman çıkacak bilen var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: maddie

fifa pes den çok daha üstün bence.bide fifa 09 ne zman çıkacak bilen var mı

ekim - kasım arası.. tam tarih belli değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

inşallah pes fifa karışımı bişey yaparlar

Niye yapsınlar ki. FIFA'nın suan PES le anılmaya ihtiyacı yok.

Arkadasin demek istedigi ikisinin tum artilari birlessinde oyun ciksin ... Ki insallah oyle olur .
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanYücel

quote:

fifa pes den çok daha üstün bence.bide fifa 09 ne zman çıkacak bilen var mı

ekim - kasım arası.. tam tarih belli değil

O kadar geç olmaz. Eylülü geçmez bence.
  • Özellikle yapılması gerekenler bence,
    -Daha hızlı komutlar(oyunun hızı değil komutların gerçekleşme süresi)(**)
    -Minimum bug(*)
    -Daha fazla ve kaliteli futbolcu yüzleri(*)
    -Daha iyi optimize ara geçiş animasyonları maç başı seramoni gol sevinçleri vs(***)
    -Grafik bu haliyle bile yeterli seyircilerin kalitesi ve formanın kirlenmesi gibi ufak detaylar(**)
    Bunlar olursa sadece kadro güncellemesiyle bile 2 sene oynarım(konsol için tabii)
  • Fifa 08 de gece maçı yapılabiliyormu? yağmur vs var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkozi

Fifa 08 de gece maçı yapılabiliyormu? yağmur vs var mı?

evet yapılabiliyo.

konsoldaki fifa 08 gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunudur. 09 lada bunu devam ettirecektir.bilgisayardakini biliyorum tam bi ezillik ama konsoldaki gerçekçilik hiçbirinde yok.fifa efsanedir pes sonradan gelme bi oyundur.

FİFA 09
  • Ben bilmiyordum gece maçı oynanmıyor yağmur vs yok diye sırf fifa 08 oynamadım :(
    Bu yıl ki PES tam bir hayal kırıklığıydı benim için
    umarım iki 09 oyunda güzel olur. Hem pes hem fifa oynarım.
    Benim için konsollar spor oyunları içindir
  • Bir an önce şu resimleri yayımlasalar yav
  • ben xbox 360 versiyonunda gece maçı ve yağmurlu oynuyorum ama bilgisayarlısını bilemem.
  • nedense su fifaya bayılırım pes e hic sevemem herhalde gol atamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Witch-king-05

Özellikle yapılması gerekenler bence,
    -Daha hızlı komutlar(oyunun hızı değil komutların gerçekleşme süresi)(**)
    -Minimum bug(*)
    -Daha fazla ve kaliteli futbolcu yüzleri(*)
    -Daha iyi optimize ara geçiş animasyonları maç başı seramoni gol sevinçleri vs(***)
    -Grafik bu haliyle bile yeterli seyircilerin kalitesi ve formanın kirlenmesi gibi ufak detaylar(**)
    Bunlar olursa sadece kadro güncellemesiyle bile 2 sene oynarım(konsol için tabii)

Birde şey olsa oda çok güzel olur. Maçın 10-20-30 vs. dakikalarında alttan scoreboard çıksa, yazsa orda 1-0 2-1 vs. golu atan oyuncunun ismini ve dakikasını falan, harika olurda o da.

• quote:

ben xbox 360 versiyonunda gece maçı ve yağmurlu oynuyorum ama bilgisayarlısını bilemem.

Senin oynadığın euro2008. Fifa08 yagmur yok...
  • Bana göre PS-2 de pes 08,XBOX360' da fifa 08 yada euro 08.Ama zevkler ve renkler tartışılmaz...
  •  FIFA 09 (ÇIKTI)En iyi Futbol oyunu!
  • FIFA 2008 XBOX 360

Videoyuda izleyin
    http://www.gametrailers.com/player/24565.html
    PES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 17 Haziran 2008; 13:52:22 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.