11000-13000 btu/h arası soğutma için 3 seçenek arasında kaldık
iç ünite /dış ünite
DAIKIN FTXG35E-W
( 23 dB/ 47dB)
MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-G35VA
( 22dB/ 48dB)
TOSHIBA RAS 13 SKVR
(26dB / 48 dB)
Öncelikli tercihimiz iç ve dış ünitenin sessiz olması Isıtma için çok nadiren kullanılacak. Düşük güç tüketimi A sınıfı olması Fiyat 2000-2500 YTL arası
Daikin markasının en üst modelleri aşırı pahalı geldi. Bir alt seviyesi Stylish serisinden bir model seçtik.Mitsubishi fiyat olarak en uygun görünüyor.Peşin fiyatına 12 taksit devam ediyor mu bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fusiontechus -- 15 Haziran 2008; 18:00:02 >
iç ünite /dış ünite
DAIKIN FTXG35E-W
( 23 dB/ 47dB)
( 22dB/ 48dB)
TOSHIBA RAS 13 SKVR
(26dB / 48 dB)
Önce likli tercihimiz iç ve dış ünitenin sessiz olması Isıtma için çok nadiren kullanılacak. Düşük güç tüketimi A sınıfı olması Fiyat 2000-2500 YTL arası
Daikin markasının en üst modelleri aşırı pahalı geldi. Bir alt seviyesi Stylish serisinden bir model seçtik.Mitsubishi fiyat olarak en uygun görünüyor.Peşin fiyatına 12 taksit devam ediyor mu bilmiyorum.
Kardeşim bu kadar para vermenize gerek yok. Yukarıda yazdığınız makineler iyi fakat ismine para veriyorsunuz. Ben Fujitsu'nun ASYA09LC inverter makinesini aldım. 25 m2 salonda kullanıyorum. Çalıştığını quite modunda vallahi billahi duymuyorsun. Ve son derece memnunum. 1 ay araştırmadan sonra bu makineyi aldım 1500 YTL ye. Evimde hem Sharp hemde Mitsubishi var. Bu onlardan çok daha iyi. Odayı buzhaneye çeviriyor.
Merhaba Arkadaşım bu bahsi geçen markalardan daikinin stylish modeli çok güzel bir üründür. Bu size 1. önerim olur. Diğer yandan @ysağlam arkadaşımın yazdığı fujitsunun ürünü de çok kaliteli ve performanslıdır. Fiyat olarak da daha caziptir. Bulunduğunuz yerde bu iki markanın satış ve servis olanaklarına göre tercihinizi yapabilirsiniz.
Walla arkadaslar onerilerini sunmus bende klimayi sizin gibi sogutma amacli kullaniyorum ve yaklasik 1.5 aylik bir arastirmadan sonra yeni aldim.
Onerim alacaksaniz Daikin in URURU SARA 14000 BTU olan modeli var onu alin ama pesin 15000 euro civarinda bulmustum ben en ucuz. Eger size bu fiyat fazla gelirse tek onerecegim urun Mitsibushi MSZ GC35 olur. Ben bunu modeli aldim ve kullaniyorum ic unite dis unite cok sessiz performans olarak son derece guzel calisiyor. Zaten klima aldigim yer bir cok klima markasi satiyordu ben herhangi bir marka soylemeden mitsibushiyi soyledi Daikinin tek rakibi dediler zaten ben onceden cok arastirmistim. Memnun kalirsin iyiki almisim dersin diger arkadaslarin urunlerinede bisey demiyorum ama Mitsibushi benim gibi pinpirikli kili kırk yaran bir adam tarafindan test edilip onaylandi. Fiyat olarak da ben 1700 ytl ye pesin aldim birde klasik klima almistim ikisi 2700 ytl ye patladi.
quote:
Orjinalden alıntı: ysaglam
quote:
Orjinalden alıntı: fusiontechus
iç ünite /dış ünite
DAIKIN FTXG35E-W
( 23 dB/ 47dB)
( 22dB/ 48dB)
TOSHIBA RAS 13 SKVR
(26dB / 48 dB)
Önce likli tercihimiz iç ve dış ünitenin sessiz olması Isıtma için çok nadiren kullanılacak. Düşük güç tüketimi A sınıfı olması Fiyat 2000-2500 YTL arası
Kardeşim bu kadar para vermenize gerek yok. Yukarıda yazdığınız makineler iyi fakat ismine para veriyorsunuz. Ben Fujitsu'nun ASYA09LC inverter makinesini aldım. 25 m2 salonda kullanıyorum. Çalıştığını quite modunda vallahi billahi duymuyorsun. Ve son derece memnunum. 1 ay araştırmadan sonra bu makineyi aldım 1500 YTL ye. Evimde hem Sharp hemde Mitsubishi var. Bu onlardan çok daha iyi. Odayı buzhaneye çeviriyor.
Teşekkürler herkese. Babamı fujitsu'ya ikna edemedim.Bir de hemen lazımdı. Daikindan hemen yarın gelip takacaklarını söylediler.Pahalı olduğundan pek yoğun değiller galiba :) Diğerlerinden en erken cuma, birkaç gün sonra gibi sözler duyunca daikin tercih ettik.
Fujitsu bir de dB değerlerin vermemiş ? ya da ben mi göremedim.
Teşekkürler herkese. Babamı fujitsu'ya ikna edemedim.Bir de hemen lazımdı. Daikindan hemen yarın gelip takacaklarını söylediler.Pahalı olduğundan pek yoğun değiller galiba :) Diğerlerinden en erken cuma, birkaç gün sonra gibi sözler duyunca daikin tercih ettik.
Fujitsu bir de dB değerlerin vermemiş ? ya da ben mi göremedim.