ben bu mouse almayı düşünüyodum arkadaşlar sonra baktım xp uyumu varmış birtek a4tech in sitesindede vista 64 bit driver ı var 32 bit yok malesef fiyat olarakta 40 lira dan fazla olsun istemiyorum ama 100 ytl ye kadar şiddete tavsiye edilmiş ürünler olabilir çok beğenilen . kullandığınız kablolu vista uyumlu tavsiye edebileceğiniz bi ürün var mı ??
ben bu mouse almayı düşünüyodum arkadaşlar sonra baktım xp uyumu varmış birtek a4tech in sitesindede vista 64 bit driver ı var 32 bit yok malesef fiyat olarakta 40 lira dan fazla olsun istemiyorum ama 100 ytl ye kadar şiddete tavsiye edilmiş ürünler olabilir çok beğenilen . kullandığınız kablolu vista uyumlu tavsiye edebileceğiniz bi ürün var mı ??
Mousenin VİSTASI XPSİNİ Yeni duyuyorum X7BF Var bende kullanmıyorum öyle yatıyor XP dede çatır çatır çalışıyor ;) Ama iyi bir mose istiyorum diyorsan !! 100 ytlye kadar demişsin Microsoft Sidewinder (KENDİ MOUSEM) Kesinlikle tavsiye ederim büyük biraz ama kaliteli 10 numara mouseder DeathADDER felanda sidewinder kadar iyidir ancak bulacagını sanmıyorum....
hocam sidewinderdan oyun mouse olmaz deatfadder tavsiye ederim sidewinder alasaya kadar g5 mx 518 a4x7 oscar serisi creative 1010 gibi modeller varken sidewinder iyi olmaz kullananlardan çoğu beğenmiyor oyun mousenda razer kraldır
hocam sidewinderdan oyun mouse olmaz deatfadder tavsiye ederim sidewinder alasaya kadar g5 mx 518 a4x7 oscar serisi creative 1010 gibi modeller varken sidewinder iyi olmaz kullananlardan çoğu beğenmiyor oyun mousenda razer kraldır
yorumun yanlış mouse ele göre birşeydir bende deathADDEr,Sidewinder,X7 3 mousede var 2 sini hiç kullanmıyorum dolapda yatıyor sidewinderi kullanıyorum
oyun mousesi olmaz dediğin mousede 3 farklı skatez 30 gr'a kadar agırlık var 2000 dpi lazer mouse üstelik
mouseyi kendin deneme şansın varsa ona göre seç eline oturanı alıcaksın
VALLA xp side var vistasıda sizinki uyumlu heralde tuşları programlamak için sanırım bu xp vista problemi ellerim büyük basket topunu tek elle tutuyorum büyük mouse lar daha iyi olur birde linkini verseydiniz çok iyi olurdu aldığınız sitenin