Bilgi paylaştıkça çoğalır ve bu makineyi aldığıma önce üzüldüm ama sonra ne iyi ettiğimi anladım üzülmemin sebebi ATV yayınını alamamıştım ,fakat sorun LNB deymiş değiştirdim , makine ile flash diske veya HDD ye kayıt alabiliyorsun menuler ve kullanımı güzel , YUV çıkışını bilemiyorum ama ekran görüntüsü çok iyi (Scart ile) , başka tavsiye makine olmazsa bu makineyi tavsiye ederim
yuv girişi falan varmış ama ne işe yarıyor bilmiyorum hdmı girişi olması şartmı bilgilendirirseniz seevinirim...
kardeş bu uydudan çok kaliteli görüntü alırsın ama kullandığın kablo kaliteli altın kaplamalı yuv yada skart o sana kalmış olmalı.yuv kablo ile skarttan daha iyi sonuç alırsın ama yuv kablo sadece görüntüyü alırsın.ses içinde rca ile bağlaman lazım ayrıca.hdmı bağlantı ise yuv bağlantıdan da iyi görüntü alırsın.ama Next 2000 cıs super plus usb li modelinde hdmı çıkışı yok.Next 2000 super hdtv modelinde var.fiyatı 600 ile 699 ytl arasında değişiyor netten araştır.
Next YE 2000 Cıs Super Plus USB-(Tek Çanakta Üç Uydu)-19.2 E -13 E -5 E - |Astra 19.2 | Hotbird 13|Sirius 5 |Turksat 42|KINGSTON 4 GB-KINGSTON 1 GB-PHILIPS 1 GB- WESTERN DIGITAL 2.5'' 120GB PASSPORT USB 2.0