Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
muzık dinlerken makina takılıyor neden acaba (a200-1bp)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> muzık dinlerken makina takılıyor neden acaba (a200-1bp) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aspirin_00

15 Haziran 2008; 16:14:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar sadece makınada yuksek sesle muzık dinlediğimde bir sure sonra başka bir işlme yapmaya karar verdiğimde muzık takılıyor. ve aynı sesi veriyor benı oldukca rahatsız ediyor işlemciye bakıyorum 10 ram bakıyorum 350mb kullanıyor amam hdd nın lambası devam lı yanıyor.
sadece aşırı yuksek sesli modunda muzık açınca takılıyor muzık dinlerkende hdd lambası devamlı yanıyor sebeb nedir hdd sorun mu var acaba
yardım cı olursanız çok makbule geçeçek arkadaşlar neden bu şekilde takılma oluyor bu muzık dinleme anlamadım gitti 3dsmax de makınayaı zorlayacak kadar render alyıorum banamısın demıyor ama muzık işin içine geldimi takılıyor sesli muzık dinleme keyfini bile bermiyor bir an donacak diye

judgee

16 Haziran 2008; 9:27:27 

başka bi müzik programını kur yine dene bakalım sorun yine tekrar edecekmi?

aspirin_00

17 Haziran 2008; 20:31:45 

aslında muzık programından kaynaklanmıyor sanırım wındos medişa player da da yapıyor wınamoda farklı aa lan başlayna progrla da yaptım hatta klitle codek programında çalıştırdım yok sabit diske baktım birleştirmede dosyalar masmavi yani düzenli yerleşömiş hatta mavi ekran bile geldi fiziksel bellek felan gösterdi anlamadım gitti hay aksi

_Redline_

9 Temmuz 2008; 15:33:37 

Aynı sorun bendede war anlamadım gitti sanki son ses açınca tüm enerji sese gidiyo makine donuyo
sesi kısınca düzeliyo, bazen seside kısamıyorum ses düğmeside donuyo ozamanda jak girişine bi kulaklık takıyorum ses kesilince donmada duruyo.

Bende P200-10C war bu problem laptopu aldığım günden beri başımın belası bu yüzden hiç içime sinerek kullanamadım makineyi.
Denemediğim yöntem kalmadı Bios Update yap dediler yaptım driver güncelle dediler güncelledim, defalarca recowery yaptım ama nafile
Servise sordum onlarda anlamıyo kaldım böyle walla bi çare arıyoruz donanım haberden inşallah sorunun nedenini buluruz...

SkYNeT-06

9 Temmuz 2008; 23:10:22 

quote:

Orjinalden alıntı: aspirin_00

merhaba arkadaşlar sadece makınada yuksek sesle muzık dinlediğimde bir sure sonra başka bir işlme yapmaya karar verdiğimde muzık takılıyor. ve aynı sesi veriyor benı oldukca rahatsız ediyor işlemciye bakıyorum 10 ram bakıyorum 350mb kullanıyor amam hdd nın lambası devam lı yanıyor.
sadece aşırı yuksek sesli modunda muzık açınca takılıyor muzık dinlerkende hdd lambası devamlı yanıyor sebeb nedir hdd sorun mu var acaba
yardım cı olursanız çok makbule geçeçek arkadaşlar neden bu şekilde takılma oluyor bu muzık dinleme anlamadım gitti 3dsmax de makınayaı zorlayacak kadar render alyıorum banamısın demıyor ama muzık işin içine geldimi takılıyor sesli muzık dinleme keyfini bile bermiyor bir an donacak diye

aynı takılmalar bendede oluyordu özellikle internetten flim video clip veya mp3 veya bazı uygulamalarda

örnek vereyim wista sistemi çok kasıyor! ve bilgisayarda hiç bir işlem yapmadığım halde bomboş masa üstünde bile cpu rem kullanımı hat saffada oluyordu senin dediğin gibi HDD lambası devamlı yanıyor felan
durduk yere
ve wista çok kasıntı 5 para etmez

şayet makinen düşük normal özelliklerde ise ve wista kuruluysa ondan hemen kurtul
XP kur paşalar kullan sistemini derim

_Redline_

13 Temmuz 2008; 21:26:52 

dostum ben o problemi gördüğüm an XP ye geçtim ama sorun halen dewam ediyor.
ses sisteminden kaynaklanan bi enerji sorumu war

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> muzık dinlerken makina takılıyor neden acaba (a200-1bp) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Frontlines: Fuel of War PC
Battlefield 2yi sevmiş miydiniz? Bir de Frontlinesı deneyin!
CeBIT 07 / GlobTek Standı
CeBIT 07 / GlobTek Standı Navia Navigasyon ürünleri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir