merhaba arkadaşlar sadece makınada yuksek sesle muzık dinlediğimde bir sure sonra başka bir işlme yapmaya karar verdiğimde muzık takılıyor. ve aynı sesi veriyor benı oldukca rahatsız ediyor işlemciye bakıyorum 10 ram bakıyorum 350mb kullanıyor amam hdd nın lambası devam lı yanıyor. sadece aşırı yuksek sesli modunda muzık açınca takılıyor muzık dinlerkende hdd lambası devamlı yanıyor sebeb nedir hdd sorun mu var acaba yardım cı olursanız çok makbule geçeçek arkadaşlar neden bu şekilde takılma oluyor bu muzık dinleme anlamadım gitti 3dsmax de makınayaı zorlayacak kadar render alyıorum banamısın demıyor ama muzık işin içine geldimi takılıyor sesli muzık dinleme keyfini bile bermiyor bir an donacak diye
aslında muzık programından kaynaklanmıyor sanırım wındos medişa player da da yapıyor wınamoda farklı aa lan başlayna progrla da yaptım hatta klitle codek programında çalıştırdım yok sabit diske baktım birleştirmede dosyalar masmavi yani düzenli yerleşömiş hatta mavi ekran bile geldi fiziksel bellek felan gösterdi anlamadım gitti hay aksi
Aynı sorun bendede war anlamadım gitti sanki son ses açınca tüm enerji sese gidiyo makine donuyo sesi kısınca düzeliyo, bazen seside kısamıyorum ses düğmeside donuyo ozamanda jak girişine bi kulaklık takıyorum ses kesilince donmada duruyo.
Bende P200-10C war bu problem laptopu aldığım günden beri başımın belası bu yüzden hiç içime sinerek kullanamadım makineyi. Denemediğim yöntem kalmadı Bios Update yap dediler yaptım driver güncelle dediler güncelledim, defalarca recowery yaptım ama nafile Servise sordum onlarda anlamıyo kaldım böyle walla bi çare arıyoruz donanım haberden inşallah sorunun nedenini buluruz...
merhaba arkadaşlar sadece makınada yuksek sesle muzık dinlediğimde bir sure sonra başka bir işlme yapmaya karar verdiğimde muzık takılıyor. ve aynı sesi veriyor benı oldukca rahatsız ediyor işlemciye bakıyorum 10 ram bakıyorum 350mb kullanıyor amam hdd nın lambası devam lı yanıyor. sadece aşırı yuksek sesli modunda muzık açınca takılıyor muzık dinlerkende hdd lambası devamlı yanıyor sebeb nedir hdd sorun mu var acaba yardım cı olursanız çok makbule geçeçek arkadaşlar neden bu şekilde takılma oluyor bu muzık dinleme anlamadım gitti 3dsmax de makınayaı zorlayacak kadar render alyıorum banamısın demıyor ama muzık işin içine geldimi takılıyor sesli muzık dinleme keyfini bile bermiyor bir an donacak diye
aynı takılmalar bendede oluyordu özellikle internetten flim video clip veya mp3 veya bazı uygulamalarda
örnek vereyim wista sistemi çok kasıyor! ve bilgisayarda hiç bir işlem yapmadığım halde bomboş masa üstünde bile cpu rem kullanımı hat saffada oluyordu senin dediğin gibi HDD lambası devamlı yanıyor felan durduk yere ve wista çok kasıntı 5 para etmez
şayet makinen düşük normal özelliklerde ise ve wista kuruluysa ondan hemen kurtul XP kur paşalar kullan sistemini derim