Arkadaşlar durduk yere modemin linki gidiyor çok uzun süre sonra geliyor.. zyxell marka modemim vardı onda bu sorun yüzünden geçen gün airties rt-210 aldım 3-4 gündür internette sorunsuz geziyordum hiç bağlantı kopma sorunum olmamıştı.. ÖSS sonrası geldim zaten sinirliyim berbat geçti.. Modemi açtım internette 5-10 dk gezindim msn vs derken bağlantı kopmaya başladı.. Bağlantı 5-6 dk sonra tekrar geliyor bazen hiç gelmiyo, modemi kapatıp açınca uzun süre sonra link geliyor bağlantı kopup tekrar gelince Airties hizmet programından bakıyorum dowland 384 kb gözüküyor :S anlamadım gitti..
Ev telefonu bir kaç aydır kapalı ama interneti her ay ödüyorum. Telekomu arkadaşın evinden aradım adamlar bilgisayar başına geçin öyle arayın dediler dalgamı geçiyor bunlar benle ya Kapalı telden nasıl arıcam
Telekoma gidicem pazartesi günü Yeni portmu tahsis ederler artık ne yapcaklarsa yapsınlar.. Neden buraya yazdıgımı bilmiyorum ama pazar günü oldugu için elimden ancak buraya yazmak geliyor Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldumu?_..