Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İnternet modem değiştirmeme rağmen yine kopmalar oluyor..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> İnternet modem değiştirmeme rağmen yine kopmalar oluyor.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Sabotaj1148

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Haziran 2008; 16:12:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar durduk yere modemin linki gidiyor çok uzun süre sonra geliyor..
zyxell marka modemim vardı onda bu sorun yüzünden geçen gün airties rt-210 aldım 3-4 gündür internette sorunsuz geziyordum hiç bağlantı kopma sorunum olmamıştı..
ÖSS sonrası geldim zaten sinirliyim berbat geçti.. Modemi açtım internette 5-10 dk gezindim msn vs derken bağlantı kopmaya başladı..
Bağlantı 5-6 dk sonra tekrar geliyor bazen hiç gelmiyo, modemi kapatıp açınca uzun süre sonra link geliyor
bağlantı kopup tekrar gelince Airties hizmet programından bakıyorum
dowland 384 kb gözüküyor :S anlamadım gitti..

Ev telefonu bir kaç aydır kapalı
ama interneti her ay ödüyorum. Telekomu arkadaşın evinden aradım adamlar bilgisayar başına geçin öyle arayın dediler dalgamı geçiyor bunlar benle ya Kapalı telden nasıl arıcam

Telekoma gidicem pazartesi günü Yeni portmu tahsis ederler artık ne yapcaklarsa yapsınlar..
Neden buraya yazdıgımı bilmiyorum ama pazar günü oldugu için elimden ancak buraya yazmak geliyor
Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldumu?_..

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabotaj1148 -- 15 Haziran 2008; 16:10:54 >

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> İnternet modem değiştirmeme rağmen yine kopmalar oluyor.. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Asus Striker Extreme 680i SLI
ASUS un n680i SLI cipsetli anakarti hem performans hem de gorunume onem verenlere hitap ediyor
Inno3D iChill 8600GT ekran kar
inno3dnin özel soğutmalı 8600GT ekran kartı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir