PHILIPS Xenium Champion 9@9k telefon kullanan var mı aramızda? Sormak istediklerim şunlar:
1-) Bekleme süresi iki ay diyorlar ama gerçekten yeterince uzun mu? 2-) Radyosu kaliteli ses veriyor mu ve kullanışlı mı? 3-) Kulaklığı sağlam ve kaliteli bir şey mi? Bir sorun olsa, yenisini bulabilir miyiz kolayca? Kulaklık girişi Philips'lerde kendine özel mi oluyor, yoksa piyasadaki bir kulaklık uyuyor mu?
selam arkadaşlar. philips xenium 9@9k aldım. şarjı 15 gün gitti. iki güne bir 1 saat radyo dinlememe rağmen. üstelik telim 24 saat açıktı ancak pek arayanım soranım oldu diyemem..... neyse 2 güne bir 6230i telimi şarj etme belasından sonra bu çok iyi geldi...... ama bugün bir hayal kırıklığı yaşadım..2 gb microsd aldım. pcden müziklerimi kopyaladım. bir de ne göriyim. tam dakika 2.00 olunca mp3 player kapanıyor ve ana ekrana geri dönüyor telefon. yani sanki kendi kendine iptal düğmesine basılıp herşey iptal ediliyor.....şaşırdım...hafıza kartı a-data idi. belki karttandır dedim. sandisk 512mb microsd taktım. onda da aynı. başka başka mp3 dosyalarını çalıştırdım, hepsinde de özellikle ayarlanmış gibi tam 2. dakikada iptal oluyor...5 dakikalık müzik te de böyle 45 dakikalık mp3 dosyasında da böyle....makinede kesin hata var. hem de mühendislik hatası.... bir de şu canımı sıktı.. bir mp3 file dinlerken münüden başka bir yere gidsecek olsanız yine müzik kesiliyor. yani müziği açıp dinlerken aynı anda sms yazamayacaksınız. arka planda radyo çalma özelliği koymuşlar ama arka planda mp3 playerçalma yok. bu da çok salakça geldi bana...bu da tasarım hatası.... bunlar yazılım güncellemesiyleçözülebilir ama philipsin değerli mühendisleri bu problemleri düşünmüşler midir bilmiyorum...bu problemleri yaşayan yada çözümünü bilen var mı...lütfen yardım ederse çok sevineceğim....herkese iyi forumlar....
Philips tarafından Xenium 9@9k Champion cep telefonları için gösterilen 2 ay ve 17 saat konuşma süresi ilanlarına inanarak aldığım cep telefonu şarjı 3 günü geçmemekte.
İnternette biraz araştırma yaptığımda bu dertten muzdarip sadece ben olmadığımı ve benim gibi birçok insan olduğunu gördüm.
Demek ki sadece benim telefonuma has bir arıza olamaz. Bu telefonların genel karakteristiği böyle. Yani yanıltıcı reklam ve tanıtımlara kanarak bu telefonu almışım.
hepsi reklam şikayetimvar coma girin herkes şikayetçi zaten balon
Philips tarafından Xenium 9@9k Champion cep telefonları için gösterilen 2 ay ve 17 saat konuşma süresi ilanlarına inanarak aldığım cep telefonu şarjı 3 günü geçmemekte.
İnternette biraz araştırma yaptığımda bu dertten muzdarip sadece ben olmadığımı ve benim gibi birçok insan olduğunu gördüm.
Demek ki sadece benim telefonuma has bir arıza olamaz. Bu telefonların genel karakteristiği böyle. Yani yanıltıcı reklam ve tanıtımlara kanarak bu telefonu almışım.
hepsi reklam şikayetimvar coma girin herkes şikayetçi zaten balon
Kaç şikayet var Telefon 3 ayda 27.000 adet satmış Pekala sana kim 2 ay şarjı gidecek dedi Şarjı gidecekd edilersede sen bekleme süresi yazısını okuyamadın mı Bekleme süresinin ne manaya geldiğini kimseye soramadın mı Forumda hiç mi adı geçmedi Ya pekala senin makinada proplem varsa Hiç servisle görüştün mü Ne kadar konuşuyorsun Kaç derce sıcaklıkta kullanıyorsun Ne kadar mp3 dinliyorsun Çift hat mı takıyorsun Oyun ne kadar oynuyorsun Müzik dinlerken kaç volum dinliyorsun Hattın GSM 900/1800 Hangisi Nasıl şarj ediyorsun Kaç hafta kullandın