Giriş | |
|
|
|
15 Haziran 2008; 15:36:01
|
|
|
arkadaşlar gecen intel 945 ankartımın biosunda ram ayarını 533 den 667 ye çıkartınca bırden görüntü gitti ve bilgisayarı acınca anakart artık ramleri görmüyor(3 bib ötüyo) bios pilini cıkartıp takmayı denedim olmadı başka ram denedim olmadı birde fişe takınca direk çalışıyor uzay denedim gene aynı sizce anakart yandımı???
|
|
15 Haziran 2008; 16:05:03
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: vako arkadaşlar gecen intel 945 ankartımın biosunda ram ayarını 533 den 667 ye çıkartınca bırden görüntü gitti ve bilgisayarı acınca anakart artık ramleri görmüyor(3 bib ötüyo) bios pilini cıkartıp takmayı denedim olmadı başka ram denedim olmadı birde fişe takınca direk çalışıyor uzay denedim gene aynı sizce anakart yandımı??? Anakartın 667MHz ram desteklemiyor olmasın sakın, anakartının modeli nedir?
|
|
15 Haziran 2008; 16:37:12
|
|
|
anakartın modeli intel 945plrn yalnız şuan bilgisayar hiç acılmıyor fişe takınca kendi kendine çalışıyo ama görüntü yok
|
|
15 Haziran 2008; 16:39:14
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: vako anakartın modeli intel 945plrn yalnız şuan bilgisayar hiç acılmıyor fişe takınca kendi kendine çalışıyo ama görüntü yok Evet yukarıda da söylediğim gibi anakartın 667MHz ram desteklemiyor. http://www.intel.com/products/motherboard/D945PLRN/
| Donanım Haber Video İnceleme |
|
|
|
| |
Yeni mesajlar |
Yeni mesajlar yok |
Popüler konu, yeni mesajlar ile |
Popüler konu, yeni mesajlarsız |
Kilitli yeni mesajlar ile |
Yeni mesajlar olmadan kilitli |
|