Bundan 2 ay önce seagate 250 GB ide harddisk aldım.ilk zamanlar bişey yoktu.pc de şuan çok kasılma var.hdd deki tüm partitionları sil baştan kur format at dediler.Böyle yaptım eskisi kadar yavaş değil.ama genede ilk aldığım gibi değil ve ara sıra takılmalar oluyor. speedfan da test ettim. Warning: Seek Error Rate is below the average limits (49-100). böyle bir uyarı vardı
hdd garantiye gönderdim aynı hızla geri gönderdiler sorun benden kaynaklanıyormuş.HDD nin kablosunu ters takınca pini içine göçmüş dediler bana.40 gblik bir hdd verdiler buna sistem kur bozuk olanıda yedekleme için kullanırsın diyip evime postaladılar.sormak istediğim bu hdd yi eski hızına kavuşturabilir miyim?tamiri mümkün müdür?
hdd garantiye gönderdim aynı hızla geri gönderdiler sorun benden kaynaklanıyormuş.HDD nin kablosunu ters takınca pini içine göçmüş dediler bana.40 gblik bir hdd verdiler buna sistem kur bozuk olanıda yedekleme için kullanırsın diyip evime postaladılar.sormak istediğim bu hdd yi eski hızına kavuşturabilir miyim?tamiri mümkün müdür?
hdd tamiri yapan firmalar var araştırman gerek
saolasın bir araştırayım bakalım. Bursa'da bu işi yapanları bilenler varsa yardımcı olabilir mi?