Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Warning: Seek Error Rate is below the average limits (49-100) ne demek?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> Warning: Seek Error Rate is below the average limits (49-100) ne demek? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Equiwe

15 Haziran 2008; 14:32:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,

Bundan 2 ay önce seagate 250 GB ide harddisk aldım.ilk zamanlar bişey yoktu.pc de şuan çok kasılma var.hdd deki tüm partitionları sil baştan kur format at dediler.Böyle yaptım eskisi kadar yavaş değil.ama genede ilk aldığım gibi değil ve ara sıra takılmalar oluyor.
speedfan da test ettim.
Warning: Seek Error Rate is below the average limits (49-100).
böyle bir uyarı vardı

http://img407.imageshack.us/my.php?image=adszfx3.png

Bu arada geçen hafta güç kaynağı yanmıştı onu değiştirdim.Bir de hdd çıkartıp takmak veya elle temas ettirmek zarar verir mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Equiwe -- 15 Haziran 2008; 14:40:52 >

tehodred

18 Haziran 2008; 13:50:16 

sektör hatası veya hdd takatken darbe yedirdinn

Tehodred In World
Equiwe

7 Ağustos 2008; 17:54:02 

hdd garantiye gönderdim aynı hızla geri gönderdiler sorun benden kaynaklanıyormuş.HDD nin kablosunu ters takınca pini içine göçmüş dediler bana.40 gblik bir hdd verdiler buna sistem kur bozuk olanıda yedekleme için kullanırsın diyip evime postaladılar.sormak istediğim bu hdd yi eski hızına kavuşturabilir miyim?tamiri mümkün müdür?

Göktuğ AYAS

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Ağustos 2008; 17:59:31 

quote:

Orjinalden alıntı: Equiwe

hdd garantiye gönderdim aynı hızla geri gönderdiler sorun benden kaynaklanıyormuş.HDD nin kablosunu ters takınca pini içine göçmüş dediler bana.40 gblik bir hdd verdiler buna sistem kur bozuk olanıda yedekleme için kullanırsın diyip evime postaladılar.sormak istediğim bu hdd yi eski hızına kavuşturabilir miyim?tamiri mümkün müdür?

hdd tamiri yapan firmalar var araştırman gerek

not:gktgys
CORE 2 DUO E8200/SAPPHİRE HD3870/ASUS P5KPL/A-DATA 2x1 GB 800MHZ/COOLER MASTER RC332/LG DVD-RW/SAMSUNG 250GB HDD/VESTEL 17" FLAT MONİTÖR/SONİA 4+1 HOPARLÖR/ASUS 350W(peak 400)>VGA/LOGİTECH QUİCKCAM MESSENGER
Equiwe

7 Ağustos 2008; 18:47:22 

quote:

Orjinalden alıntı: gktgys

quote:

Orjinalden alıntı: Equiwe

hdd tamiri yapan firmalar var araştırman gerek

saolasın bir araştırayım bakalım. Bursa'da bu işi yapanları bilenler varsa yardımcı olabilir mi?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> Warning: Seek Error Rate is below the average limits (49-100) ne demek? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire HD4850 512MB
ATI ın son dakika atağı HD4850 ve HD4870 ekran kartları
Synology DS207+ NAS
Synologynin ufak çaplı ev ve işyerleri için sunduğu NAS cihazı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç