Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
W810i ye patch atınca tel açılmıyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> W810i ye patch atınca tel açılmıyor Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hmgurel

15 Haziran 2008; 13:28:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar 2 gun once w810i aldım,,, dun cihaza EQ patch atmayı denedim setoll2 sürümünü kullanıorm,,patch yuklemesi cok uzun sürdü ve en sonunda bitakım hata iletileri yazdı fatal error fln quit deyip cıktıımda tel açılmadı,,yazılımı yeniden yuklemek durumunda kaldım,,daha sonra başka bi patch denedim radyoyu kulaksızsız çalıştırabilem patc'ini gene aynı sorun oldu,,patch yuklemesinde sorun cıkıo ve quit seceneğini vermesine ragmen cıktıımda teli yine açamadım ve tekrar yazılım yüklemek zorunda kaldım,,aynı setoll yazılım yüklemesini yapıo ama patch yukleyemiorm,,,sizce sorun ne olabilir?

cid49 p:1 w810i r4ea031 modelim bu,,,

bir sorum daha olcak; benim sürümüm 031 olmasına rağmen telefonuma cid49 005 yazılımı yükleyebilir miyim?

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Haziran 2008; 14:12:49 

quote:

Orjinalden alıntı: hmgurel

arkadaşlar 2 gun once w810i aldım,,, dun cihaza EQ patch atmayı denedim setoll2 sürümünü kullanıorm,,patch yuklemesi cok uzun sürdü ve en sonunda bitakım hata iletileri yazdı fatal error fln quit deyip cıktıımda tel açılmadı,,yazılımı yeniden yuklemek durumunda kaldım,,daha sonra başka bi patch denedim radyoyu kulaksızsız çalıştırabilem patc'ini gene aynı sorun oldu,,patch yuklemesinde sorun cıkıo ve quit seceneğini vermesine ragmen cıktıımda teli yine açamadım ve tekrar yazılım yüklemek zorunda kaldım,,aynı setoll yazılım yüklemesini yapıo ama patch yukleyemiorm,,,sizce sorun ne olabilir?

cid49 p:1 w810i r4ea031 modelim bu,,,

bir sorum daha olcak; benim sürümüm 031 olmasına rağmen telefonuma cid49 005 yazılımı yükleyebilir miyim?

evet arkadaşım cıd 49 cid49 005 yazılımını yükleyebilirsin patch atarken attığın patchlerin uygun yazılıma göre olduğuna dikkat et ve patch atma

işlemini doğru yaptığına emin ol

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA
"E900/U600/E250/D SERISI TÜM SAMSUNGLARA JAVA OYUN YÜKLEMESI " TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**SAMSUNGLAR IÇIN OYUN DUVAR KAGIDI PROGRAM HERSEY**.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
hmgurel

15 Haziran 2008; 14:34:12 

servis bilgileri yazılım bilgileri kısmına girdiimde ;

R4EA031
prgCXC1250316_GENERI
C_HN R4EA031

EROM: R3A005
prgCXC 12504 16_EROM_
DB2010_HELEN_FOTA_FL
AFLA_SIBLEY

YANİ BNM CİHAZIN MODELİ R4EA031 OLUO DİMİ??? EROM DA 005 YAZIO DİE AKLIM KARIŞTI BRZ DA,,,
NEYSE BEN BU CİHAZA R4DB005 YAZILIMI YÜKLEYİP SIFIRLICAM,,005 YAZILIMI DAHA MI İYİ ? PATCHLERİ ÖLE DENİCEM Bİ DEBELKİ O ZAMAN PATCH ATABİLİRM

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Haziran 2008; 14:36:52 

quote:

servis bilgileri yazılım bilgileri kısmına girdiimde ;

R4EA031
prgCXC1250316_GENERI
C_HN R4EA031

EROM: R3A005
prgCXC 12504 16_EROM_
DB2010_HELEN_FOTA_FL
AFLA_SIBLEY

YANİ BNM CİHAZIN MODELİ R4EA031 OLUO DİMİ??? EROM DA 005 YAZIO DİE AKLIM KARIŞTI BRZ DA,,,
NEYSE BEN BU CİHAZA R4DB005 YAZILIMI YÜKLEYİP SIFIRLICAM,,005 YAZILIMI DAHA MI İYİ ? PATCHLERİ ÖLE DENİCEM Bİ DEBELKİ O ZAMAN PATCH ATABİLİRM

arkadaşım yazılımın R4EA031 oluyor
attığın patchlerin bu yazılıma uygun olduğuna eminmisin

TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
TIKLA

TIKLA
hmgurel

15 Haziran 2008; 14:55:03 

evet patchleri r4ea031 e göre atmıştım ,,ona rağmen sorunlar olmuştu,,ben yazılımımı değiştiremiyor muyum?005 yükleyebilirsin demiştin sen ? değiştiremiyorsam patcler uygun olmasına rağmen yuklenmesinde sorun var,,setolle ilgili birşey midir dicem de öle olsa tel açılmadıı için sıfırdan yazılım yükledim setol ile o zaman da çalışmazdı setol,,,

faruk arkadaşım ilgilendiin için cok sağol da işin içinden cıkmadım gercekten,,,problem nerde anlayabilmiş değilim,,

farklı bir setol sürümü mü yüklemeliyim ???

saygılar

farukkk

Sisteme Gözat

15 Haziran 2008; 15:00:25 

quote:

evet patchleri r4ea031 e göre atmıştım ,,ona rağmen sorunlar olmuştu,,ben yazılımımı değiştiremiyor muyum?005 yükleyebilirsin demiştin sen ? değiştiremiyorsam patcler uygun olmasına rağmen yuklenmesinde sorun var,,setolle ilgili birşey midir dicem de öle olsa tel açılmadıı için sıfırdan yazılım yükledim setol ile o zaman da çalışmazdı setol,,,

faruk arkadaşım ilgilendiin için cok sağol da işin içinden cıkmadım gercekten,,,problem nerde anlayabilmiş değilim,,

farklı bir setol sürümü mü yüklemeliyim ???

saygılar

yazılım dosya depomda setollün en son sürümü iel patchleri anlatıldığı gibi eksiksiz at

istediğin yazılıma geçebilirsin w810 r4ea031 ve 005 li yazılımının main fs ve custom dosyaları depomda mevcut arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 15 Haziran 2008; 14:58:33 >

TIKLA
TIKLA

TIKLA
hmgurel

15 Haziran 2008; 15:07:29 

tamam deneyeceğim,,tekrar teşekkürler

farukkk

Sisteme Gözat

15 Haziran 2008; 15:53:15 

quote:

tamam deneyeceğim,,tekrar teşekkürler

rica ederim arkadaşım

TIKLA
TIKLA

TIKLA
hmgurel

15 Haziran 2008; 16:03:05 

yeniden kurdum herşeyi düzeldi sorun,,main yedeği de aldım bölelikle hem...patch ve aqoustic de yükledim,,faruk arkadaşım cam driver patch'i yüklicem şimdi ,,hangi patch'i yuklesem bilmiorm cok fazla var,,forumda da o kadar cok konu ve msj var ki bu konular hakkında ordan araştırmam saatlerimi alır,,o yuzden direk sana soracağım,,önereceğin camera patch'i hangisidir?bnm için camde öle cok zoom fln yada sıradışı şeyler onemli değil ,, sadece net renkli kaliteli çeksin yeter,,kali,te artırıcı driver modeli biliosan yardımcı olursan sewinirim,,

bu arada forumda konulara baktıkca herkese ilgi gösterip yardımcı olduğunu gördüm,,hani hakkın ödenmez bunu da sölemeden gecemicem

saygılar...

farukkk

Sisteme Gözat

15 Haziran 2008; 16:12:16 

quote:

yeniden kurdum herşeyi düzeldi sorun,,main yedeği de aldım bölelikle hem...patch ve aqoustic de yükledim,,faruk arkadaşım cam driver patch'i yüklicem şimdi ,,hangi patch'i yuklesem bilmiorm cok fazla var,,forumda da o kadar cok konu ve msj var ki bu konular hakkında ordan araştırmam saatlerimi alır,,o yuzden direk sana soracağım,,önereceğin camera patch'i hangisidir?bnm için camde öle cok zoom fln yada sıradışı şeyler onemli değil ,, sadece net renkli kaliteli çeksin yeter,,kali,te artırıcı driver modeli biliosan yardımcı olursan sewinirim,,

bu arada forumda konulara baktıkca herkese ilgi gösterip yardımcı olduğunu gördüm,,hani hakkın ödenmez bunu da sölemeden gecemicem

saygılar...

tekrar rica ederim arkadaşım bilgi paylaşıldıkça güzeldir

cam driverde Kriomag 21.9 öneririm arkadaşım 2 mp lik konudanda beğendiğin fotolara göre cam driverleri deneyabilirsin

TIKLA
TIKLA

TIKLA
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> W810i ye patch atınca tel açılmıyor Sayfa: [1]
Buraya git: