Şuanda birçok kişi gerek profesyonel gerekse amator bir şekilde hızaşırtma ile uğraşmakta. Profesyonel kişiler kendi aralarında bir grup oluşturarak isimlerini yurt dısında dahi duyurabiliyorlar. Bu noktada yarışa elimizden geldiği kadar bizde katılmak istiyoruz. Bundan dolayı en onemli olay olan takımımızı oluşturmak ile başlıyacağız. İsim olarak " DonanımHaber HızAşırtma Takımı" düşünüyoruz, turkce olması şartı ile her türlü isim onerisine acığız. Bu oluşma katılmak isteyen tüm amator ve profesyonel kişileri bekliyoruz. Sonrasında nasıl hareket ediceğimize dahil bilgiler verilecektir.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
|| Intel C2D E8400 @ 4.0Ghz @ TT BigTyphoon || Asus P5B DLX Bios 1237 || 2*2 GB OCZ Reaper X || CoolerMaster CosMoS " S " || ATI Sapphire 4870 || Enermax Infiniti 720W || Samsung 7200.11 "AS" Serisi , 640GB + 750GB + 1 TB || Samsung 22'' 226BW || Creative X-Fi Extreme Music @ Logitech Z-2300 ||
|| Logitech G15 V2 @ Logitech MX Revolution @ Logitech Cordless RumplePad 2 || || Sony PSP Slim&Lite {3.90} @ Sony 8GB Ms Pro Duo || Apple Ipod Touch 8GB @ SENNHEISER CX-500 ||
takım seçme bölümünden: DonanimHaber Overclock Team i seçip takıma geçiş yapabilirsiniz. hwbot'dan skor girmek için: aşagıdaki adımları sırası ile takip ediniz.
1-üye olmak için
2- Donanimhaber Overclock Team i seçelim
3-
4-
5-
6- 7- 8- 9- 10-
11-
Not: üye olmak için alınan ss ler alıntıdır emege saygı gösterelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 17 Haziran 2008; 12:01:55 >
şimdilik sistemimde max bunu görebildim anakartın CPU voltajı bölümü çok kazık 1,6 dan 1,8 e 1,8 den de 2,0 volta atlıyo arada voltaj veremiyorum yani e 1,8 de beni kasar
bence güzel bir iş keşke bilğim olsa katılsam ama ne yazikki temel seviyeden üstünü bilmiyorum :) ama forumda gördüğüm SavageWarior yanlış yazdıysam affolla müthiş bilgili bir arkadaş o/c dede bilgisi varsa katılmasından yanayım :) SavageWarior FAN