İnşallah bakalım, 4870 bekliyorum , senin olay sana mı denk geldi bilemiyorum. Bende işlemciyi 450x8 den 425x8 e çektim, nedense sıcaklık sorunu olmasa bile fazla yüksek kullanasım gelmiyo. Garip, içgüdüsel bişey galiba
havalar ısındı ya cpu ne eziyet çekiyomuş anlıyosun
olurmu mehmet abi daha geçen, sadece bnm ninja ile uzay montajda Q6600 ' ümü 4180 mhz de açtım, uzay montaj vardı , 1.6v ile 4.0 ghz de rahat açtım sıcaklık 47 dereceydi , yani hala bu sıcaklarda oc yapan var
ben bu başlığı nasıl kaçırdım ona hayret ediyorum bu akşam bende dahil olmak istiyorum aranıza ama dün görsem çok iyi olurdu dün e8200 ve 8800 gt vardı bugün q6700 ve 4850 var iki günde iki test birde amd windsor 3600x2 ye 2700 yaptırdım 3 skorla girerdim tüh..klima yı 21 alıp kasa içine üfletiyorum böyle bir hava sogutma görmedim
Cooler Master CM 690 || Gigabyte DS4H || Phenom 9850BE Sunbeam Core Contact Freezer @ 3.00 GHz 1.425 Vcore || 2*1 Team PC6400 @ 1066 Mhz (5-5-5-15) 2.30 V || OCZ StealthXstream 600 || His İceq4 HD 4850 || Seagate ST3500320AS 500 GB || Samsung 2232 BW
Êvet arkadaslar bugün itibariyle bende takıma katıldım ve ilk skorumu gönderdim saolsun anlatımda güzel anlatılmıs uyguladım eklendi birazdan vantage testinide yapıcam yarın islemciyi biraz daha oclersem yeni skorlar gelir insallah nese bu arada listede baktım ödül falan var puanlar var onlar tam olarak nasıl kazanılıyor örnek olarak EXPANDER: 135.5 points - hardware awards: 1x 3x 7x tabi resimler gözükmedi ama nese nedir bu puanlar nasıl alınır satılır
Bende üye oldum ama puan kazandıramıyorum sanırım. P35 board bana köstek olmaya başladı...
Kazandırıyorsun ama cok cok az aynı durumdayım bende görünü bir 0.6 gibi puanım yok ama etkim vardır herhalde en azından bölüm sıralamalarında[cpu-z 3dmark06 falan gibi bölümlerde] takım ici sıranı görüosun ve örnek olarak 1. 3DMark Vantage - Performance - 14839 marks - EXPANDER (DonanimHaber Overclock Team) - () [ ] - [ ]
burdaki durumda muhakkak katkı saglamam gerek oldugunu anlıyorum elinden geldigince farklı yazılımlardan güzel testler yap ve gönder muhakkak etki eder diye düsünüorm
Ben yanlış yapmışım. 3-5 puan aldık birde bazı kategorilerde Team'in 1. 'si bile oldum. Expander görmeden bi fotoğraf çekim bari, olmadı screenshot alayım. İlerde çocuğumuz felan olursa gösteririz artık...