Şimdi Ara

## DH Özel: Asus GeForce GTX 280 TOP Edition ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## DH Özel: Asus GeForce GTX 280 TOP Edition ##

Donanım Haber olarak yeni nesil ekran kartlarını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Bu haberimize konuk olan model Asus'un fabrika çıkışı hız aşırtmalı modellerini konumlandırdığı "TOP" serisi dahilinde hazırlanan GeForce GTX 280 TOP. Görünümü ile Nvidia'nın referans tasarımını muhafaza eden kartın saat hızları standart değerlere göre çok daha yüksek. Asus'un dünyanın ilk OC'li GeForce GTX 200 modeli olarak lanse etmeye hazırlandığı GeForce GTX 280 TOP modelinin artan saat hızlarına paralel olarak referans modele göre 3DMark Vantage'da %12 daha yüksek performans sunduğu özellikle ifade ediliyor. Frekans değerlerine baktığımızda ise kartın grafik işlemcisinin 670MHz'de, shader ünitesinin 1460MHz'de ve belleklerinin de 2.43GHz'de görev yaptığını görüyoruz. 512-bit bellek veri yoluna ve 1GB GDDR3 belleğe sahip olan DirectX 10 destekli grafik kartı ayrıca PCIe 2.0 ve Triple SLI desteğine de sahip. Nvidia'nın üzerinde sıkça durmaya başladığı Cuda ve PhysX teknolojileriyle de tam uyumlu olan ekran kartının ülkemiz pazarında da kullanıma sunulması beklenirken fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

## DH Özel: Asus GeForce GTX 280 TOP Edition ##
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• asus iyi işler çıkarıyor
    fiyatlar
  • way be normal karttan önce oc lisini satacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 15 Haziran 2008; 12:03:35 >
  • eksik olan saat hızlarını asus çok güzel tamamlamış fakat fiyatıda yerleştirecektir
  • 2.43 Ghz bellek hızı güzel
  • İleride upgrade yaparsam bunun 55nm veya daha düşük versiyonlarını düşünüyorum. Asus 1 numara.

Asus top edition modelleri genelde ürün sınırları hakkında fikir verebiliyor. Tahminen 700/1500/2500 MHz G280 GTX için sınır değerler olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 15 Haziran 2008; 12:12:36 >

• güzel kart olmus dogrusu,, bana ne zaman nasip oluurr ??? - 2013 de belki

tesekkürler fx57
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gtx280 nin oc versiyonları mükemmel olucak gpu 800 e çıktığında doku doldurma 100gt/sn yeye ulaşıyor 700 dede 90 gt/sn yine çok güzel bir değer ama bu asus un hep 50$ fazla koyma alışkanlığı vardır herne olursa olsun bu kartları crysis gibi kullanan oyunlar olmadıkça şimdiklik gereksiz zaten 2009 da 55nm modelleride çıkıcak ve oturmuş modeller olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 15 Haziran 2008; 12:29:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: strikeforce

ama bu asus un hep 50$ fazla koyma alışkanlığı vardır

şimdi bile bi palite bakıyorum bide asusa , baya fark var arada ( fiyat olarak ) ,,, tr piyasasında asus gittigi içindir belki bunun tam nedenini bilmiyorum.. en azından konyada asus dedinmi akan sular duruyor,vitrinlerde hep asus başka kart bulunamıyor,aradada saphire denkgelebiliyor.

• asus yapacagını yapmıs.
  • Bu markaya boşuna hasta değiliz

Helal olsun ASUS güzel değerler.800$ gibi piyasaya girer tahminen.
  • Karşılatırma yapmak açısından ZOTAC'ın GTX 280 AMP! modelinin 700MHz gpu, 2300MHz bellek ve 1400MHz shader hızlarıyla geleceğini belirtelim.
  • eVGA ve BFG'den bu kartı tokatlayacak kartların gelmesi yakındır.
  • Yahu zaten fahiş bir fiyattan piyasa girecek olan kart top kap mut gibi garip kısaltmalarla daha da pahalı satılacak. Sen bana kartı ver hızaşırtmamı ben yaparım. Senin yapman içinde para mara vermem kusura bakma.
  • Evet yaa şu asus hep pahalı
  • Biz gene axle alıcaz anlaşılan
    Asus bu kıza takıntılı heralde, patronun kızı mıdır nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx57

Karşılatırma yapmak açısından ZOTAC'ın GTX 280 AMP! modelinin 700MHz gpu, 2300MHz bellek ve 1400MHz shader hızlarıyla geleceğini belirtelim.

Hocam bizde sabırsızlıkla bekliyoruz.Bence bu değerlendirme güzel olacak.Bakalım fiyatlarıda nasıl olacak ?
  • 512bit destegi, Cuda ve PhysX destegi. Vay babam vay. Bu kartlar cıkınca eski model kartların hepsinin fiyatı ÇIĞ gibi düşcek desenize.
    ATI buna nasıl karsılık verecek acaba, bugüne kadar Nvidia ya pek yetisemedi ama bekleyelim bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

İleride upgrade yaparsam bunun 55nm veya daha düşük versiyonlarını düşünüyorum. Asus 1 numara.

Asus top edition modelleri genelde ürün sınırları hakkında fikir verebiliyor. Tahminen 700/1500/2500 MHz G280 GTX için sınır değerler olabilir.

Bence de bir numara. Gerek kartın performansı, gerek kutu içeriği ile TOP modeller oldukça iyi oluyor. Diğer ürünlerden fazla olan fiyatını hak ediyor bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tutunsatar

512bit destegi, Cuda ve PhysX destegi. Vay babam vay. Bu kartlar cıkınca eski model kartların hepsinin fiyatı ÇIĞ gibi düşcek desenize.
    ATI buna nasıl karsılık verecek acaba, bugüne kadar Nvidia ya pek yetisemedi ama bekleyelim bakalım

yeni atileri okumadın galiba:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.