Arkadaslar cok ucuza sennheiser cx300 kulaklik buldum ama acik pembe renkliydi. "Kulak ici kulaklik oldugu icin zaten pek görünmez" diye düsünerek satin aldim. Fakat paketini actigimda gördüm ki kablosu da pembe renk!!! Simdi bu kulakligin rengini degistirmek istiyorum, siyah yahut beyaz renge. Markör ile denedim siliniyor, beyazlamasi icin aksamdan camasir suyuna mi bastirsam? Saka bir yana, bu kulakligin rengini degistirmenin bir yolu varmidir? Düsünüyorum duman isine tutsam siyahlasirmi? Yoksa özel bir sprey boya filan? Boya kulaklik üzerindeki deliklere zararli olabilir ama en azindan kablonun rengini degistirsem cok iyi olur.
Kabloyu boyayabilirsin. Kulaklıkların dış kısmınıda ince işçilikle boyayabilirsin. Kolay gelsin diyelim bakalım. Bunca yıldır vbir sürü kulaklık kullandım hiç rengini değiştirmek için boyamak aklıma gelmemişti, hay bin yaşayasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 15 Haziran 2008; 10:40:03 >
15 Haziran 2008; 11:15:47
pembe renkli cx300 başımıza taş yağacak... rengini değiştireceğine aldığın adama götür. kendisini değiştir
Aldigim yerde tüm cx300 lerin fiyati 50€ iken sadece pembe renklisi 17€ idi. Zaten satilmadigi icin indirime girmis. Peki hangi boya ile boyamaliyim? Bu boyama isine hic girmemis birisiyim. Zamanla cikarmi? Aslinda yesil renge boyasam cok güzel olur. Demekki her iste bir hayir var, yesili daha cok seviyordum ama yoktu. Pembe almam yesil kulaklik sahip olmama vesile olacak :)
arkadaşım pembe renkli orjinal cx300 yok her şeyine iddaya girerim. gri, beyaz, siyah modelleri mevcut
Türkiyede olmayabilir, bu konuda iddiali degilim. yurt disinda ikamet ediyorum. Dikkat ederseniz fiyatlari da € olarak verdim. Ürünün orjinal oldugundan hic kuskum yok.