Arkadaşlar ben atv yi hiç izlemezdim malum maçlardan dolayı izliyorum yalnız maçlardan sonra telekazığın görüntülü telefonunun reklamı oluyor siz bununla görüşen kişinin gerçekten vatandaş olduğuna inanıyormusunuz
evet arkadaşım şu karstan vandan bağlantı hikayesine ben onun uydurma olduğunu düşünüyorum
En son atv de maçtan onra hıncala bağlandılar. Valla hani uydurma gibi durmuyodu hiç. Seste gayet telden gelen ses gibi. Sen niye böyle muallakta yaklaştın anlamadım. Öle bişey olmasa telekom neden bedava dağıtsın görüntülü telefonları
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
kardeş ben derdimi anlatamadım evet bağlanırlar doğrudur ama o danışıklı dövüş bence yani bazen karstan vandan bağlanma işi hikaye karstaki vatandaş evine internet bağlatıp birde o zımbırtıya 29 lira verecek ben inanmıyorum
arkadaşlar ben telekoma oldum olası gıcığım bizi sömürdüğü için ömür boyu bedava olsa alo dersem namerdim bizi sömürüp yiyorlar sömürdükleri yetmemiş olacakki şimdi birde bu çıktı adsl si olan adam aklını ekmekle yedimi ki buna para versin birde reklamda vatandaşla konuşuyorlar yahu bunun kablosu nerde deliği boş görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velideli -- 16 Haziran 2008; 1:23:30 >
arkadaşlar ben telekoma oldum olası gıcığım bizi sömürdüğü için ömür boyu bedava olsa alo dersem namerdim bizi sömürüp yiyorlar sömürdükleri yetmemiş olacakki şimdi birde bu çıktı adsl si olan adam aklını ekmekle yedimi ki buna para versin birde reklamda vatandaşla konuşuyorlar yahu bunun kablosu nerde deliği boş görünüyor
tebrik ederim çok güzel yakalmışsın. bu fotoyu atv veya tt ye mail gönderip sorabilen arkadaşlar olursa lütfen cevap yazsınlar.
Ben dun gece tesadüfen ilk defa gördüm Telefona dikkat etmedim Ancak reklamdaki görüşmenin gerçek olması ihtimali çok yüksektir.
Zira adam TV de reklam yapacak
En çok kullanan abonesinin evine veya başvuranların arasından birilerini seçer Adama hediye de verir, Atv nin arayacağını ve hazır olmalarını da söyler
Yani böyle ucuz reklam istese de yapamaz Çünki 3 - 5 eve videofon takmanın maliyeti ne oacak ki. En azından Cem yılmaz a verdiğinin % 1 / 1000 değerine bile bu reklamı yapar
Onun için reklamın gerçek olabilme ihtimali % 100 dür. İnanılmayacak bir şey değil
Sonuçta bu teknik Telekomun elinde vardır, Atv ye bir tane videofon, 3 - 5 tane de seçtikleri müşterinin evine bağlamaları çok zor olmasa gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 16 Haziran 2008; 21:24:11 >
My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 2 GB DDR2 667 Mhz 120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - BigBoY 4GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7 ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since 09 Jan 2002 ]
arkadaşım benim dikkatimi çeken şey görüşmenin bir dümen olduğuydu yani önceden hazırlanmış bir oyun yoksa elbette görüşüyor ama daha önce kendi aralarında hazırlayıp insanlar üzerinde sanki o anda görüntülü bağlantı yapılıp yorum yapılıyor hissi yaratılmaya çalışıyor ama ne hikmetse zımbırtının kablosu yok masada dekor olarak duruyor ama kabloyu unutmuşlar yada kabloyla çirkin duracağını düşünmüşler