Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Atv,deki görüntülü görüşme reklamına inanıyormusunuz

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> Atv,deki görüntülü görüşme reklamına inanıyormusunuz Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
velideli

15 Haziran 2008; 0:49:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ben atv yi hiç izlemezdim malum maçlardan dolayı izliyorum yalnız maçlardan sonra telekazığın görüntülü telefonunun reklamı oluyor siz bununla görüşen kişinin gerçekten vatandaş olduğuna inanıyormusunuz

SABİT SOYGUNA DUR DE !!! SABİT TELEFON KULLANMA İNTERNETİMİZİ PAYLAŞALIM PAYLAŞTIĞIMIZ ARKADAŞIMIZA TELEFONUNU İPTAL ŞARTI GETİRELİM www.sabitsoygun.org
stigmata_

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Haziran 2008; 3:11:04 

Nasıl yani? Şu yorumculara bağlanıp görüntülü konuşmayla yorum aldıkaları reklamı demiyomusun?

Petrol ve Doğalgaz Mühendisi | Karaborsaya Düşen Mühendislik Dalı :) | 2006 |İstanbul Teknik Üniversitesi
Yorum yaptığı her konuyu gündemde olduğu sürece takip eden; genç ve yakışıklı petrol mühendisi :)
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın...
Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman,
Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an,
Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
velideli

15 Haziran 2008; 8:56:42 

evet arkadaşım şu karstan vandan bağlantı hikayesine ben onun uydurma olduğunu düşünüyorum

SABİT SOYGUNA DUR DE !!! SABİT TELEFON KULLANMA İNTERNETİMİZİ PAYLAŞALIM PAYLAŞTIĞIMIZ ARKADAŞIMIZA TELEFONUNU İPTAL ŞARTI GETİRELİM www.sabitsoygun.org
stigmata_

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Haziran 2008; 11:01:58 

quote:

Orjinalden alıntı: velideli

evet arkadaşım şu karstan vandan bağlantı hikayesine ben onun uydurma olduğunu düşünüyorum

En son atv de maçtan onra hıncala bağlandılar. Valla hani uydurma gibi durmuyodu hiç. Seste gayet telden gelen ses gibi. Sen niye böyle muallakta yaklaştın anlamadım. Öle bişey olmasa telekom neden bedava dağıtsın görüntülü telefonları

Petrol ve Doğalgaz Mühendisi | Karaborsaya Düşen Mühendislik Dalı :) | 2006 |İstanbul Teknik Üniversitesi
Yorum yaptığı her konuyu gündemde olduğu sürece takip eden; genç ve yakışıklı petrol mühendisi :)
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın...
Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman,
Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an,
Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
velideli

15 Haziran 2008; 11:39:51 

kardeş ben derdimi anlatamadım evet bağlanırlar doğrudur ama o danışıklı dövüş bence yani bazen karstan vandan bağlanma işi hikaye karstaki vatandaş evine internet bağlatıp birde o zımbırtıya 29 lira verecek ben inanmıyorum

mertftceza

15 Haziran 2008; 12:01:46 

Ya bence onlar pc ile yapılıyo ama videophone var

Hepimiz Türküz Hepmiz ATATÜRKÜZ
Mnr980

Sisteme Gözat

15 Haziran 2008; 14:50:35 

msn den goruntulu konusmak lazım hıc ınandırıcı degılll kullananlar memnun degıl

Biz,büyük TÜRK Milletinin hizmetindeyiz...
Ey Türk!
Dostunu da Düşmanını da bil artık..!
velideli

16 Haziran 2008; 1:24:25 

arkadaşlar ben telekoma oldum olası gıcığım bizi sömürdüğü için ömür boyu bedava olsa alo dersem namerdim bizi sömürüp yiyorlar sömürdükleri yetmemiş olacakki şimdi birde bu çıktı adsl si olan adam aklını ekmekle yedimi ki buna para versin birde reklamda vatandaşla konuşuyorlar yahu bunun kablosu nerde deliği boş görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velideli -- 16 Haziran 2008; 1:23:30 >

piri.reis

16 Haziran 2008; 9:11:29 

quote:

Orjinalden alıntı: velideli

arkadaşlar ben telekoma oldum olası gıcığım bizi sömürdüğü için ömür boyu bedava olsa alo dersem namerdim bizi sömürüp yiyorlar sömürdükleri yetmemiş olacakki şimdi birde bu çıktı adsl si olan adam aklını ekmekle yedimi ki buna para versin birde reklamda vatandaşla konuşuyorlar yahu bunun kablosu nerde deliği boş görünüyor

tebrik ederim çok güzel yakalmışsın. bu fotoyu atv veya tt ye mail gönderip sorabilen arkadaşlar olursa lütfen cevap yazsınlar.

hayırlı ramazanlar
TiSKE

Sisteme Gözat

16 Haziran 2008; 21:25:33 

Ben dun gece tesadüfen ilk defa gördüm
Telefona dikkat etmedim
Ancak reklamdaki görüşmenin gerçek olması ihtimali çok yüksektir.

Zira adam TV de reklam yapacak

En çok kullanan abonesinin evine veya başvuranların arasından birilerini seçer
Adama hediye de verir, Atv nin arayacağını ve hazır olmalarını da söyler

Yani böyle ucuz reklam istese de yapamaz
Çünki 3 - 5 eve videofon takmanın maliyeti ne oacak ki.
En azından Cem yılmaz a verdiğinin % 1 / 1000 değerine bile bu reklamı yapar

Onun için reklamın gerçek olabilme ihtimali % 100 dür.
İnanılmayacak bir şey değil

Sonuçta bu teknik Telekomun elinde vardır,
Atv ye bir tane videofon, 3 - 5 tane de seçtikleri müşterinin evine bağlamaları çok zor olmasa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 16 Haziran 2008; 21:24:11 >

My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 2 GB DDR2 667 Mhz
120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W
SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - BigBoY 4GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7

ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since 09 Jan 2002 ]
velideli

16 Haziran 2008; 21:53:08 

arkadaşım benim dikkatimi çeken şey görüşmenin bir dümen olduğuydu yani önceden hazırlanmış bir oyun yoksa elbette görüşüyor ama daha önce kendi aralarında hazırlayıp insanlar üzerinde sanki o anda görüntülü bağlantı yapılıp yorum yapılıyor hissi yaratılmaya çalışıyor ama ne hikmetse zımbırtının kablosu yok masada dekor olarak duruyor ama kabloyu unutmuşlar yada kabloyla çirkin duracağını düşünmüşler

mertftceza

16 Haziran 2008; 22:44:21