Arkadaslar 3 sene evvel Next 2000 xcı plus uydu alıcısı aldım oludugu kadar setredıyordum ıcerde kı tv de dıjıturk oldugu ıcın genellıkle orda oturuyordum uydu ıslerıne uzaktım ama su an uydunun oldugu yere ıyı bır Tv aldım / (Samsung 46m - bana gore iyi ) o yuzden uydu dan verım almak ıstıyorum o tvde bınbır gece seyretmek yazık oluyor o yuzden sızden rıcam
1- guncel yazılım hangısı bendekı INF 614 2- softcam ne ? key gırmek ne ? en guncel keylerı nasıl bulucam ? vede orda bınlerce rakam var her kanal ıcın ayrı ayrımı gırıcem 3- bana onerıcegınız kanallar nelerdır mesela bır kanal var sualtı kanalı cok guzel bunun gıbı belgesel olabılır spor olabılır fılm olabılır ve herkesın dusundugu kanallarda olabılır :) 4- bu key auto update ıcın bellı kanallarmı var hepsıne tek tek mı yapmak lazım
sımdıden tesekkurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarus-78 -- 14 Haziran 2008; 21:25:52 >
kardeş turksat izleyeceksen bişey yok hotbird olabilir eğer çift çanak kullanıyorsan burayı bak istediğin herşeyi yazıyor http://www.nebutv.com/2000X_CI_plus.html
SABİT SOYGUNA DUR DE !!! SABİT TELEFON KULLANMA İNTERNETİMİZİ PAYLAŞALIM PAYLAŞTIĞIMIZ ARKADAŞIMIZA TELEFONUNU İPTAL ŞARTI GETİRELİM www.sabitsoygun.org