Merhabalar.Televizyon alacağım fakat bu konularda çok bilgili değilim..Elektronik cihaz satan dükkanlara baktık ,araştırdık.Fakat sürekli bir karışıklık oldu.Bir yer kesinlikle plazma daha iyidir,şu şu sebeplerden dolayı derken diğeri lcd nin çok çok iyi olduğunu ve alacağımız ürünün kesinlikle lcd olmasını söylüyor, bizde normal olarak arada kalıyoruz sonuçta 2000 ytl ye yakın bir para vereceğiz.O yüzden soruyorum.Plazma mı lcd mi. 2000 ytl ye kadar limitimiz var..Bu fiyata alınabilecek en iyi ürün hangisidir.Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kb8 -- 14 Haziran 2008; 19:15:09 >
Teşekkürler..Uydudan turksat izleyeceğiz.Arada sırada dvd film izleyebiliriz.Pc ye bağlama gibi bir düşüncemiz yok. Neden lcd değil peki..Ne farklılıkları var?
Kuru kuruya buradan tavsiye zor, mağazalara gidin yanyana aynı görüntüyü veren LCD ve plazmaya bakın. Renk canlılığı,Kontrasttan önce Hareketli görüntülerde iyice bakın ve farkı anlayın.
E8200@3GHZ.P31DS3L.8800GT.HP500W.3250410AS.1814BLT.VG2230VM OPERA WEB BROWSER.WINROLLBACK.GHOST DOS MODE.HIREN BOOT CD. RC:GRID.TOMB RAIDER.UNCHURTED D.F.F:FUEL of WAR.HALF-LIFE SERIES LCD alırken Mutlaka Plazma yada CRT TV ile karşılaştır EY TÜKETİCİ.Sonra pişman olma. ViewSonic VG2230WM Servis Menüsü için LCD kapalı iken Yukarı Aşağı ve Power'a aynı anda basılı tutun.
arkadaş ev deneyimini canlı olarak aktarmış, ve gerçekten en iyi tespit yapılmış, ayrıca plazmaların ömrü sanıldığı gibi az değil, en azı 60000 saat ,hatta bazı markalarda 100000 saati buluyor, eski modellerde 30000 idi ama artık onlar geride kaldı....
2000 ytlye lcdde 32 inç ekran alırken plazmada 42inç ekran sahibi olabilirsiniz. ayrıca lcdlerden bir fark yok hatta sd yayınlarında daha başarılı birde 32 inç'i eve koyduktan 1 2 ay sonra çok küçük gelmeye başlıyor insanın gözüne. panel tvlerde göz zevki için en makul boyut 42inç bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 17 Haziran 2008; 0:27:20 >
panasonic 42px80e - ben kullaniyorum zaten bu tv yi son derece de tavsiye ederim.
2000 in ustune biraz daha koyman lazim, benim forumlarda gordugum fiyatlara bakarak aldigin yere gore 150 ila 400 ytl kadar daha. sd yayin performansi cok cok iyi.
ben sd yi digiturk ten seyrediyorum altin uclu scart ile bagli bu arada, ama uydudan baglayanlar da ayni seyleri soyler sana.