eğerki tuş kilidin açıksa cevplamak ve mesgule verme tusu aktif olarak ekranda cıkar ama tuşkilidinde ise sürükleyerek cevap verisin ustteki tusa bi kere basarsan sessiz iki kere basarsan mesgule verirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapsound -- 14 Haziran 2008; 22:01:34 >
tam anlatamamışım pardon :) ben direk engellemek istiyorum. nokialarda var galiba böyle bir özellik, blackliste alıcan bazı numaraları onlar aradığı zaman ulaşılamıyor diyecek.
Yalnız o durum telefonun özelliği değil servis sağlayıcısının özelliği. Bunun için servis sağlayıcınızı arayıp öğrenin. Ben kendi avea hattım bir ara yapmıştım. Sadece mesajlar geliyor. Ayreten kimin aradığı mesajı da geliyor isterseniz. Açması çok kolay bir hizmetti. Sizi arayanın kim olduğu mesajının dışında gelen normal mesajlar aynı zamanda karşı tarafa da mesaj ulaştırıldı raporu iletiyor.Bu durumda sizin bu servisi kullandığınız da bir nevi anlaşılmış oluyor ;) Bu konuya dikkat...
iBlackList'i deneyin bir ticari bir yazılım ama olsun...
�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK