Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SONYERICSSON YAZ FIRTINASI DEVAM EDİYOR: S302 , F305

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> SONYERICSSON YAZ FIRTINASI DEVAM EDİYOR: S302 , F305 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
barisozer83

14 Haziran 2008; 17:02:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Sony Ericsson are in for a major announcement next week - leaked phones are already piling up by the day. We even expect that the Sony Ericsson P5 will be announced along too.

Today's leaked handsets are Sony Ericsson S302 (the so-called Snapshot series according to the internal Sony Ericsson naming convention) and Sony Ericsson F305 (a new portable gaming series).

Sony Ericsson S302 is quad-band GSM/EDGE device with a 2 megapixel camera (no autofocus here). There's also a LED photo flash and the PhotoFix application. The Sony Ericsson S302 is obviously a lower-midrange handset and you can't expect much from it. You also get 20MB of onboard memory, Memory Stick Micro card slot, Bluetooth (A2DP), USB and FM radio.

The S302 stands at only 11mm thickness and weighs the mere 79g. It's got a TFT display with a resolution of 176 x 220 pixels.

The Sony Ericsson S302 is set to be available in Q4 in Thunder Grey and Crystal Blue colors. Official announcement is expected on June 17th. There's no pricing information yet.

The Sony Ericsson F305 is again a quad-band GSM/EDGE device. Obviously being a gaming-oriented device it features a built-in accelerometer and three pre-installed games: Bowling, Bass fishing and Jockey. Bowling for example is played by simply swinging the handset as if you are to throw a bowling ball. We wonder how many of you will end up throwing the handset as well? Some of the games can be played in multiplayer mode via Bluetooth. There are also some special gaming keys that you'll notice above the display.

The Sony Ericsson F305 sports stereo speakers, stereo Bluetooth and, wait for it… stereo FM radio. Besides the 2 megapixel camera, the feature list also includes M2 memory card slot and a 2-inch TFT display with a resolution of 176 x 220 pixels. That resolution seems rather inadequate for a gaming device though - but maybe there will be a QVGA device in the future.

The Sony Ericsson F305 will be available in Q3 2008. Official announcement will again be on June 17th. Pricing info is yet unavailable.

ALINTI: GSMARENA

Özellikle oyun telefonu çok şık duruyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisozer83 -- 14 Haziran 2008; 17:01:09 >

єςz.๒ö
Re-AcTioN

14 Haziran 2008; 17:04:28 

f305 güzele benziyor oyun telefonu olması güzel olmuş

barisozer83

14 Haziran 2008; 17:08:20 

aslında tam olarak oyun değil eğlence telefonu.. fun serisi geliyor yani.. stereo hoparlör olayı da şahane olmuş,,

єςz.๒ö
atakansah

14 Haziran 2008; 18:21:07 

oyunlar o ekrandaki gib texas adam fırlatma gibiyse rezil olur bence.

yav sonyde bu psp tarzı ve deneyimi varken koymuyor tele dolayısıyla n-gage gib çok kaliteli oyunlar karşısında eziliyor ne iş anlamıyorum.

-DualCore AMD Athlon 64 X2 6000+ 3.0 GHZ||Asus M2N Board || PALIT 8500 GT SONIC 256mb ddr3 ||Kingston 2 x 1GB DDR2 800 ram|| Samsung 932 B Plus 19'' LCD||Jazz 4.1 Speaker||Asus 1841BLT Lightscribe dvd-rw||Seagate 320GB Sata2 16mb hdd||A4 Extreme optical mause||Feel Hurricane ATX Kasa 550 watt psu uçak motor 4 fanlı ||Aver media studio 303 10-bit tv kartı ||
-Windows XP Professional SP2
-N95 8GB /creative ep-630 + 1110İ ||
Re-AcTioN

14 Haziran 2008; 18:45:26 

gene de F yani Fun Serisi bence güzel bir adım
bu daha giriş modeli

Katze

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Haziran 2008; 19:07:35 

Sony Ericsson S302 Snapshot specifications:

- Mid/ low end candybar phone with premium finish
- new Snapshot series
- 2 inch 176×220 display
- 2 mega pixel (non AF) camera
- 20 MB built in memory
- Memory Stick Micro™ (M2™) support
- Access NetFront xHTML browser
- Bluetooth 2.0 A2DP
- FM-Radio
- PlayNow™
- TrackID™
- weighs 79 grams
- measures 101×46x11 mm
- Available colours: Thunder Grey / Crystal Blue
- announcement on 17th of June
- available in Q4 2008

http://justamp.blogspot.com/2008/06/new-sony-ericsson-s302-snapshot.html

Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 / Canon EF 70-200 f/4 L USM / Canon ET-74 Lens Hood / Canon LP1224 Soft Lens Case
Nokia N91 / Sony Ericsson K750i / Sony Ericsson K790i
2wicky

14 Haziran 2008; 19:26:25 

Bu 2 model fırtınadan çok öncesindeki sessizlik gibi. Olmasalarda olurmuş.

SH10151
This is the serial number of our orbital gun
positroN

14 Haziran 2008; 20:03:29 

quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

oyunlar o ekrandaki gib texas adam fırlatma gibiyse rezil olur bence.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13085562

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13085539

service packs
patching tools of your system
making windows more horrible
bynedim

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008; 23:02:15 

SE'de bu yeni nesil mobil oyun işine girmek istiyorsa öncelikle modellere 3D grafik işlemcileri entegre etmeli, sonra da N-Gage benzeri bir oyun platformu yaratmalı.. Değilse arkadaşın dediği gibi bu fotoğraftaki tiplerde 2D flash oyunlarla pek tercih sebebi olamaz..

..En güvenilir insan, güvenmeyi bilen insandır..
Teknode

14 Haziran 2008; 23:21:44 

Vatana millete hayırlı ve uğurlu ola!

StreWAngeR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Haziran 2008; 22:19:12 

Ne diyelim, Hayırlı Olsun

Mu-Adana

STangeR Guild Master: Baron

taken21

16 Haziran 2008; 22:22:25 

Bence S serisi hep S700 gibi dönen gövdeye sahip olmalıydı

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> SONYERICSSON YAZ FIRTINASI DEVAM EDİYOR: S302 , F305 Sayfa: [1]
Buraya git: