... Doğum günün kutlu olsun abi. Allah sevdiklerinle beraber 1 ömür sağlıklı, mutluluklu ve de huzurlu günler geçirmeni nasib eylesin. Allah seni başımızdan da eksik etmesin.
iyiki doğdun yöneticim benim ki 1 Mart unutmayın hazır herkez burdayken açıklıyorum.reis arkadaşımız hariç herkez davetlisir.çünkü ben reise kıl oluyom
quote:Orjinalden alıntı: Révølvér Teşekkürler ilengiz... bak hazır doğun günün.benim şu nickimin altında bir kırmızı bomba var.rahatsız ediyo.şunu bi hallediver sevabına
quote:Orjinalden alıntı: ilengiz quote:Orjinalden alıntı: Révølvér Teşekkürler ilengiz... bak hazır doğun günün.benim şu nickimin altında bir kırmızı bomba var.rahatsız ediyo.şunu bi hallediver sevabına bombayı ben göremiyorum. yine mi doktora gitcezzz
quote:Orjinalden alıntı: _HiPPoCrAtEs_ quote:Orjinalden alıntı: ilengiz quote:Orjinalden alıntı: Révølvér Teşekkürler ilengiz... bak hazır doğun günün.benim şu nickimin altında bir kırmızı bomba var.rahatsız ediyo.şunu bi hallediver sevabına bombayı ben göremiyorum. yine mi doktora gitcezzz sen göremezsin.o bana takılmış bir kelepçe.
quote:Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk Happy Birthday to YOU REVOLVER doğum günü bitti gökhan.yedik içtik sindirdik bile.