General Mobile G777 Hakkkındaki görüşleriniz... (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular

kospes -> General Mobile G777 Hakkkındaki görüşleriniz... (14 Haziran 2008; 14:21:59)

Merhaba arkadaşlar, sınıf geçme hediyesi olaraktan telefon istedim ve araştırmaya başladım. General Mobile in G777 modeli özellikleri ve fiyatıyla dikkatimi çekti. Özellikle almak istememdeki en büyük nedenlerinden biri ise sinema gözlüğü... Bu telefonu yarın gidip alıcam. telefona sahip olanlan arkadaşlarım, görüşlerinizi yazabilir misiniz?? (Özellikle sinema gözlüğü hakkında)

By DaNgeRous` -> Cevap: General Mobile G777 Hakkkındaki görüşleriniz... (22 Haziran 2008; 23:35:40)

Arkadaşım bn bu telefondan hemen aldım.Benimde dikkatimi bu çekti ve ucuz olması.Hakkını vermek lazım çok güzel bi telefon güvenlikten ödeün vermiyor hem.Fakat şu dikkatimi çekti Bunun şifresinin bulamam.

b|@ckc|oud -> Cevap: General Mobile G777 Hakkkındaki görüşleriniz... (23 Haziran 2008; 19:04:00)

nasıl bi telefon kullanan sadece bu kadar mı bn de merak ettim nasıl tel acaba?

oCa -> Cevap: General Mobile G777 Hakkkındaki görüşleriniz... (26 Haziran 2008; 12:58:04)

Bugün 299 Ytl na aldım. Kutu içeriği son derece mükemmel, 2 adet batarya ve masaüstü şarj cihazına söylenecek kelime yok zaten, telefonun kendisinden ses güzel çıkıyor, ancak kulaklıkta biraz yetersiz, video gözlüklerin de kalitesi fiyata göre çok iyi, gözlükten izlerken pikseller seçilebiliyor ancak rahatsızlık vermiyor, gözlükten hd izlemeyeceğiz ya [:D], hareket sensörü var ne işe yarıyor derseniz; bekleme ekranında sallarsanız duvarkağıdı değişiyor, zar oyununda sallayarak zar atabiliyorsunuz ve mp3 player da şarkı atlatabiliyorsunuz, bu özelliği devreden de çıkarabiliyorsunuz, fotoğraf kalitesi tatmin edici, ekran kalitesi güzel. Almayı düşünen varsa bu fiyata bir an tereddüt etmesin, şahsi fikrim olup, mesuliyet kabul etmem...

f@Zus -> Cevap: General Mobile G777 Hakkkındaki görüşleriniz... (1 Temmuz 2008; 2:10:21)

quote:

Orjinalden alıntı: oCa

Bugün 299 Ytl na aldım. Kutu içeriği son derece mükemmel, 2 adet batarya ve masaüstü şarj cihazına söylenecek kelime yok zaten, telefonun kendisinden ses güzel çıkıyor, ancak kulaklıkta biraz yetersiz, video gözlüklerin de kalitesi fiyata göre çok iyi, gözlükten izlerken pikseller seçilebiliyor ancak rahatsızlık vermiyor, gözlükten hd izlemeyeceğiz ya [:D], hareket sensörü var ne işe yarıyor derseniz; bekleme ekranında sallarsanız duvarkağıdı değişiyor, zar oyununda sallayarak zar atabiliyorsunuz ve mp3 player da şarkı atlatabiliyorsunuz, bu özelliği devreden de çıkarabiliyorsunuz, fotoğraf kalitesi tatmin edici, ekran kalitesi güzel. Almayı düşünen varsa bu fiyata bir an tereddüt etmesin, şahsi fikrim olup, mesuliyet kabul etmem...

Bu telefonla bende ilgileniyorum lakin kulaklık sesi benim için tercih sebeplerimden biri teknosada kutuyu açtırıp baktım lakin içindeki kulaklık son derecede kalitesizdi. Siz kulaklı sesi yetersiz derken orjinal kulaklığıyla verdiği sesten mi bahsettiniz yoksa kaliteli 3. parti bir kulaklıkla demedinizmi? Şarj olayında da bizi aydınlatırsanız çok sevinirim. Tam dolu şarjla kaç saat mp3 dinletebiliyor? Bu soruların cevabı benim için çok önemli alıp almamamı belirleyecek lütfen cevabınızı bekliyorum.

^Biotech^ -> Cevap: General Mobile G777 Hakkkındaki görüşleriniz... (1 Temmuz 2008; 11:52:27)

ne guzel telefonmus, valla ozellikleri cok super, gule gule kullan [:'(]

quote:

Orjinalden alıntı: oCa

rw_mustafa -> Cevap: General Mobile G777 Hakkkındaki görüşleriniz... (1 Temmuz 2008; 23:36:41)

bu telefonu kullanan arkadaşlra rica etsem telefonla çektikleri farklı kalitedeki(gece-gündüz,flaşlı-flaşsızyakın çekim,açık alan,kapalı alan,vb..) resimlerden örnek olarak foruma kayabilirler mi? bende almayı düşünüyorum.

HipNotyC -> Cevap: General Mobile G777 Hakkkındaki görüşleriniz... (8 Temmuz 2008; 0:33:48)

kulaklık çıkışı banada yeterli gelmedi. kaliteli bir kulaklıkla deneme fırsatım olmadı ancak dikkatimi çeken bir nokta var aktarmak isterim

gözlük için kullanılan şarjlı aparat üzerinde kulaklık çıkışı var (kutu içeriğindeki kulaklık dışında kulaklık takabilmek için sanırım) buradan farklı ses alabileceğimden umutluyum ama test etme fırsatım olmadı ne yazıkki

bladeberk8 -> Cevap: General Mobile G777 Hakkkındaki görüşleriniz... (30 Temmuz 2008; 18:54:26)

Arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum teknosa tercihim fakat alınca kutu içeriği nedir bilmiyorum hazırlıksızda gitmek istemiyorum alıp kullananlar tam kutu içeriğini yazarlarsa ve hangi ayda aldıklarını yazarsa sevinirim bazı tel. satıcıları ilk zamanlarda kutu içeriği full iken gelicek zamanda kutu içeriğinden bir kaç parça çıkartıyorlar sanırım bilgilendirirseniz sevinirim mesela 31.07.2008 tarihinde gidip alsam teknosadan kutu içeriği ne olur tahmin yada bilenler ..

eray.gns -> Cevap: General Mobile G777 Hakkkındaki görüşleriniz... (31 Temmuz 2008; 18:16:50)

Telefonu 2 hafta kadar önce teknosa'dan aldım. Video konusunda ciddi manada isteklerimi karşılayan bi telefon. Rahat bir şekilde altyazılı filmleri ister telefonun ekranından olsun ister video gözlükleri ile olsun izleyebilmekteyim. Ses kalitesini w serisi ile kıyasladığımda belli bir fark mevcut fakat ses delisi olmayan birisi için pek fark etmeyecektir ki 2 haftadır çok rahat bir şekilde müzik dinleyebilmekteyim ve beni tatmin etti. Telefonun pil ve enerji derdi yok. Kamerası titretmediğiniz sürece gündüz gayet güzel çekim yapmakta. sallayarak arkaplanın, müziğin değişmesi ayrı ve hoş bir özellik olmuş. Diğer standart özelliklerden bahsetmeme gerek yok.

Ayrıca aksesuarları şu şekilde ve bir azalma söz konusu olamaz ;

http://img183.imageshack.us/my.php?image=img0430xn1.jpg

Ses konusunda şu şekilde daha iyi bir verim sağlamaktayım ve gayet te hoş olmakta ;

http://img227.imageshack.us/my.php?image=img0431ay3.jpg

Bu şekilde pil 3,5 saatten fazla gitmekte ( Saat konusunda tam emin değilim 3,5 saatte pil tam olarak bitmedi sıkılıp ben kapatmıştım. )

Alıp ta pişman olmadığım bir ürün tavsiye ederim.

mhmtpkr -> Cevap: General Mobile G777 Hakkkındaki görüşleriniz... (14 Ağustos 2008; 0:06:08)

telefon her bakımdan mükemmel ama çizilmeye çok müsait. özenli kullanmayan biriyseniz iyice düşünün derim. bunun haricinde hem multimedya özellikleri hem de telefon özellikleri bakımından harika.

kssi23 -> Cevap: General Mobile G777 Hakkkındaki görüşleriniz... (25 Ağustos 2008; 16:57:27)

telefona herhangi bişey yükleyebiliyormuyuz. nokia daki gibi oyun,program vb... şeyler.

XinT -> Cevap: General Mobile G777 Hakkkındaki görüşleriniz... (25 Ağustos 2008; 18:35:42)

Bende telefon almayı dusunuorum biraz arastırcam ilginc 1 telefona benzio :) yorumlar için saolun

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.546875