Alacagımız mahal 15 metrekare,güneş görmüyor,ara kat ama kışın çok soguk oluyor,devamlı çalışacak yani 24 saat ısınmada sogutmada sorun çıkarmayacak,süper sessiz,az elektrik çeken ne alayım,
kemdi,mce şunları düşündüm ibuarada okudugum kadarıyla;mitsubishi krimane,fujitsu,daıkın,toshiba süper daiseku, bunlardan hangisini alayım
Alacagımız mahal 15 metrekare,güneş görmüyor,ara kat ama kışın çok soguk oluyor,devamlı çalışacak yani 24 saat ısınmada sogutmada sorun çıkarmayacak,süper sessiz,az elektrik çeken ne alayım,
kemdi,mce şunları düşündüm ibuarada okudugum kadarıyla;mitsubishi krimane,fujitsu,daıkın,toshiba süper daiseku, bunlardan hangisini alayım
Arkadaşım sana ısrarla Toshiba Daiseikai Super Inverter Tavsiye ediyorum. 24 Saat Kulanımda en iyi verimle en az elektriği harcayan klimadır. Biraz fazla para vericeksin ama kesinlikle çok memnun kalıcaksın.
RAS 13 SKVP - 3338 YTL Kampanyalı Satış Fiyatı
En Ucuz En Kaliteli adresinden özelliklerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca nerde Oturuyorsunuz.
arkadaşım bu krimane filan çok parası olup da harcamaya yer arıyanlr için yapılmış, mesela üzerinde kamera var sen nerde oturuyosan hava o yöne doğru geliyo, bilmemk kaç tane filtre, yüksek eer cop değerleri, fiyata gelinde standartın 2 katı, bence hiç gerek yok, mitsu elektrik standartlar da gayet güzel, sessiz mi sessiz, içinde de 1 tane filtre var, 10 sene kadar kullanım ömrü olan yıkanıp güneşte kurutulabilen bir filtre, diğer modellerden alacan bir de yok 6 ayda yok 2 senede bir filtre değiştirecen, filtreler değişmediği zaman da bakteri ve virüs kaynağı, filtre içinde ürüyorlar neyse sen bilirsin arkadaşım ama dediğim gibi çok uçmaya gerek yok tabi dersen ben süper zenginim o zaman istediğini al derim.
Geçenlerde hanımın arkadaşı oturmaya gelmiş bize. Kendisine klimalar hemen çarparmış. Bir iki saat oturmuşlar bizim salonda. Klima hiç dokunmayınca hemen sormuş bu ne marka diye .
Akşam hanım bunu bana anlatınca bir sefer daha doğru karar verdiğimi anladım..
haklısın arkadaşım bu paraya bu cihaz süper,bu konuyu açınca şöyle bir gezdim,yukardaki markaları kullanan arkadaşları,valla ne diyim banada fujitsu mantıklı geldi,10 numara
Bu arada size acil şifalar diliyorum. Foruma gönderdiğiniz diğer mesajlarınıza baktım. Allah'tan ümit kesilmez. İnsanlar ahirette sınava çekilir. Kimileriyse o sınavı dünyada verir. Bende sizin burada imtihanda olduğunuzu düşünüyorum. Çok daha sıkı sarılın, ümit edin, imkansızı gerçekleştiren alemlerin Rabbi dir.
Bu arada size acil şifalar diliyorum. Foruma gönderdiğiniz diğer mesajlarınıza baktım. Allah'tan ümit kesilmez. İnsanlar ahirette sınava çekilir. Kimileriyse o sınavı dünyada verir. Bende sizin burada imtihanda olduğunuzu düşünüyorum. Çok daha sıkı sarılın, ümit edin, imkansızı gerçekleştiren alemlerin Rabbi dir.
sharp 9000 alabilirsin ben memnunum çok hassas ve çok stabil
kullanıcı görüşü
tavsiyeniz için teşekkürler,ama inanın sharp klimalar 15 sene önceki gibi degil,ve geçen sene alan (benimde gördüklerim)sesli ve koku problemleri var şimdilik bu riske girmek istemiyorum(genelde aslında çok iyi klimaydı)
yine karar sizin ama ben yine de cevap vereyim bence çok sesiz ama tabi fanı son hız yaparsanız biraz hissediliyor ama deli gibi üflüyor koku olayı ise ilk kullanımda 3 -5 ay yapıyor ben alalı bir sene oldu şu an hiç ne koku var ne bişe aletin en güzel yanı bir dereceye ayarladığınızda odanız yarım derece bile sapsa hemen devreye giriyor çok stabil ayarlıyor ısıyı ayarla 25 e en kısık fana gece gündüz dursun harika yaktığı elektrikte son derece komik
tekrar edim karar sizin