Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
eve 4.klimayı alacagız

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> eve 4.klimayı alacagız Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sonsuzluga
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Haziran 2008; 14:04:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Alacagımız mahal 15 metrekare,güneş görmüyor,ara kat ama kışın çok soguk oluyor,devamlı çalışacak yani 24 saat ısınmada sogutmada sorun çıkarmayacak,süper sessiz,az elektrik çeken ne alayım,

kemdi,mce şunları düşündüm ibuarada okudugum kadarıyla;mitsubishi krimane,fujitsu,daıkın,toshiba süper daiseku,
bunlardan hangisini alayım
garagulli

14 Haziran 2008; 14:45:02 

fujitsu inverter 9.000....

ALKOM-ALARKO

14 Haziran 2008; 15:04:22 

quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzluga

Alacagımız mahal 15 metrekare,güneş görmüyor,ara kat ama kışın çok soguk oluyor,devamlı çalışacak yani 24 saat ısınmada sogutmada sorun çıkarmayacak,süper sessiz,az elektrik çeken ne alayım,

kemdi,mce şunları düşündüm ibuarada okudugum kadarıyla;mitsubishi krimane,fujitsu,daıkın,toshiba süper daiseku,
bunlardan hangisini alayım

Arkadaşım sana ısrarla Toshiba Daiseikai Super Inverter Tavsiye ediyorum. 24 Saat Kulanımda en iyi verimle en az elektriği harcayan klimadır. Biraz fazla para vericeksin ama kesinlikle çok memnun kalıcaksın.

RAS 13 SKVP - 3338 YTL Kampanyalı Satış Fiyatı

En Ucuz En Kaliteli adresinden özelliklerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca nerde Oturuyorsunuz.

Ucuz Mal alıcak kadar zengin olmayın
garagulli

14 Haziran 2008; 15:14:37 

tabii 1500 ytl yerine 2 mislinden fazla para verin...bu ne ya araba mı alıyoruz!!

ata1606

14 Haziran 2008; 18:40:26 

arkadaşım bu krimane filan çok parası olup da harcamaya yer arıyanlr için yapılmış, mesela üzerinde kamera var sen nerde oturuyosan hava o yöne doğru geliyo, bilmemk kaç tane filtre, yüksek eer cop değerleri, fiyata gelinde standartın 2 katı, bence hiç gerek yok, mitsu elektrik standartlar da gayet güzel, sessiz mi sessiz, içinde de 1 tane filtre var, 10 sene kadar kullanım ömrü olan yıkanıp güneşte kurutulabilen bir filtre, diğer modellerden alacan bir de yok 6 ayda yok 2 senede bir filtre değiştirecen, filtreler değişmediği zaman da bakteri ve virüs kaynağı, filtre içinde ürüyorlar neyse sen bilirsin arkadaşım ama dediğim gibi çok uçmaya gerek yok tabi dersen ben süper zenginim o zaman istediğini al derim.

loko

14 Haziran 2008; 22:04:43 

Bence Daikin marka klima alın derim.En iyi klima.Klima montajı yapanlara sorarsanız size ilk Daikin derler:)
No Limit
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Haziran 2008; 22:16:08 

Toshiba, mitsubishi, daikin.
Sırasıyla bunlar tercihim olurdu.
sonsuzluga
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Haziran 2008; 23:37:14 

quote:

Orjinalden alıntı: garagulli

fujitsu inverter 9.000....

bugün bu markaya baktım baya iyi
ysaglam

14 Haziran 2008; 23:46:17 

Aynen..

Fujitsu inverter 9000...

Dikkat: Satıcı değil, kullanıcı görüşüdür..

Şebinkarahisar Pertevniyal 1991 İTÜ DMYO Antalya

ÜÇOLUK EKONOMİ VE BORSA

MÜZİK SEPETİ
ysaglam

14 Haziran 2008; 23:49:31 

Geçenlerde hanımın arkadaşı oturmaya gelmiş bize. Kendisine klimalar hemen çarparmış. Bir iki saat oturmuşlar bizim salonda. Klima hiç dokunmayınca hemen sormuş bu ne marka diye .

Akşam hanım bunu bana anlatınca bir sefer daha doğru karar verdiğimi anladım..

ÜÇOLUK EKONOMİ VE BORSA

MÜZİK SEPETİ
sonsuzluga
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Haziran 2008; 23:52:48 

quote:

Orjinalden alıntı: ysaglam

Geçenlerde hanımın arkadaşı oturmaya gelmiş bize. Kendisine klimalar hemen çarparmış. Bir iki saat oturmuşlar bizim salonda. Klima hiç dokunmayınca hemen sormuş bu ne marka diye .

Akşam hanım bunu bana anlatınca bir sefer daha doğru karar verdiğimi anladım..

haklısın arkadaşım bu paraya bu cihaz süper,bu konuyu açınca şöyle bir gezdim,yukardaki markaları kullanan arkadaşları,valla ne diyim banada fujitsu mantıklı geldi,10 numara
ysaglam

15 Haziran 2008; 0:27:08 

Bu arada size acil şifalar diliyorum. Foruma gönderdiğiniz diğer mesajlarınıza baktım. Allah'tan ümit kesilmez. İnsanlar ahirette sınava çekilir. Kimileriyse o sınavı dünyada verir. Bende sizin burada imtihanda olduğunuzu düşünüyorum. Çok daha sıkı sarılın, ümit edin, imkansızı gerçekleştiren alemlerin Rabbi dir.

ÜÇOLUK EKONOMİ VE BORSA

MÜZİK SEPETİ
sonsuzluga
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Haziran 2008; 0:34:20 

quote:

Orjinalden alıntı: ysaglam

Bu arada size acil şifalar diliyorum. Foruma gönderdiğiniz diğer mesajlarınıza baktım. Allah'tan ümit kesilmez. İnsanlar ahirette sınava çekilir. Kimileriyse o sınavı dünyada verir. Bende sizin burada imtihanda olduğunuzu düşünüyorum. Çok daha sıkı sarılın, ümit edin, imkansızı gerçekleştiren alemlerin Rabbi dir.

hunter06

15 Haziran 2008; 1:57:34 

sharp 9000 alabilirsin ben memnunum çok hassas ve çok stabil

kullanıcı görüşü

söz gümüş , sükut altın .
E2180@3.1 ghz günlük/2*1 kingston/palit 8600gt sonic+/gigabyte p35 ds3l/250 gb seagate 16 mb/HP W2207H /asus ta9a1
sonsuzluga
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Haziran 2008; 11:47:14 

quote:

Orjinalden alıntı: hunter06

sharp 9000 alabilirsin ben memnunum çok hassas ve çok stabil

kullanıcı görüşü

tavsiyeniz için teşekkürler,ama inanın sharp klimalar 15 sene önceki gibi degil,ve geçen sene alan (benimde gördüklerim)sesli ve koku problemleri var şimdilik bu riske girmek istemiyorum(genelde aslında çok iyi klimaydı)
hunter06

15 Haziran 2008; 12:17:45 

yine karar sizin ama ben yine de cevap vereyim bence çok sesiz ama tabi fanı son hız yaparsanız biraz hissediliyor
ama deli gibi üflüyor koku olayı ise ilk kullanımda 3 -5 ay yapıyor ben alalı bir sene oldu şu an hiç ne koku var ne bişe aletin en güzel yanı bir dereceye ayarladığınızda odanız yarım derece bile sapsa hemen devreye giriyor çok stabil ayarlıyor ısıyı ayarla 25 e en kısık fana gece gündüz dursun harika yaktığı elektrikte son derece komik

tekrar edim karar sizin

söz gümüş , sükut altın .
E2180@3.1 ghz günlük/2*1 kingston/palit 8600gt sonic+/gigabyte p35 ds3l/250 gb seagate 16 mb/HP W2207H /asus ta9a1
sonsuzluga
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Haziran 2008; 12:28:58