|
sonsuzluga -> Cevap: eve 4.klimayı alacagız (15 Haziran 2008; 13:08:36)
|
quote:
Orjinalden alıntı: ata1606 quote:
Orjinalden alıntı: sonsuzluga Tekrar beni yanıtladıgınız için teşekkürler,sharp tabiiki çok iyi klima ama ben daıkın,zibro,mitsubishi ile karşılaştırınca(birebir kullanınca)vede 2 tane yeni sharp alınca(arkadaşlarım)sharp düşünmemeye başladım,yoksa inanın 8 tane arkadaşımda sharp var ve çok memnunlar,sadece şu son 2 senedir alan arkadaşlarım devamlı servisteler,mesela koku olayı 1 senedir çözülemedi,fan hatalı ,d, onuda bir türlü 1 senedir degiştirmediler. iyi günler bizim üniversitede sınıflarda sharp paramascular klimalar takılı koku yapıyor, benim tahminim nedeni değişmeyen klima filtreleri, bende mitsubishi electric standart var, içindeki filtrenin ömrü 10 sene, kirlendikçe servise ihtiyaç duyamadan suyla yıkayıp güneşte kurutarak temizleyebiliyorsun, fiyatları da uçuk değil.Tavsiye ederim. işyerlerindeki,okullardaki,yani kısacası toplu yaşam yerlerindeki klimaların bakımının yapıldıgı pek görülmez,klimanın filtresinin bile temizlendigini ben görmedim,ancak tıkanınca servis çagrılır aa ne oldu diye
|
|
|
|