Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İnternetim Sürekli Kesiliyor (ppp bağlantısı)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> İnternetim Sürekli Kesiliyor (ppp bağlantısı) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
PanadoL

14 Haziran 2008; 13:34:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Son 2 gündür Modemimin üstündeki PPP ışığı sönüyor ve internet kesiliyor. Reset atınca düzeliyor fakat 10 dk sonra gene kesiliyor. Sabahtan beri müşteri hizmetlerini 3 kez aradım fakat çözüm üretmediler. Saçma sapan şeyle söyleyip çevirdiler.

Dediğim gibi 10 dk arayla PPP Işığı sönüyor ve net kesiliyor. Reset atınca düzeliyor ama 10 dk sonra tekrar göçüyor.

bilgisi olan varsa lütfen ilgilenebilir mi benimle ? Çok mağdurum ve TTNET bi halt anlamıyor !

mahmut_elmas06

14 Haziran 2008; 15:20:57 

Medemim markası ne..DAtron sa normal..Aynı sorunu bende yaşıyorum ve aylardır çözemedim :D

Rta1320..Ama bende saatte bir falan kesiliyor..Firmware update yap anca süreyi uzatırsın :D

T3T!KC!
EXcom_Zkko

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Haziran 2008; 21:43:05 

quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_elmas06

Medemim markası ne..DAtron sa normal..Aynı sorunu bende yaşıyorum ve aylardır çözemedim :D

Rta1320..Ama bende saatte bir falan kesiliyor..Firmware update yap anca süreyi uzatırsın :D

Bu modeme bu yaz ne oldu böyle anlamadım.. Geçen sene 4-5 ayda bir kere yapardı, bu sene daha yaz gelmeden sürekli kopmalar başladı..

Samsung NV3 + 2GB Sandisk MiniSD
ccnablade

26 Haziran 2008; 1:13:39 

32 bit net isterseniz bole olur iste :D ttnet neyi dogru yapiyor ki olanida bozuyor artik. alt yapı calismalari bitmeden duzelmez...

Sessiz sular, derinden akar.
mr.jbc

26 Haziran 2008; 6:20:16 

sicaktan olabilir zyxell modem kullaniyorum kasanin icine koydugumdan beri bi kez bile dusmedim denemekte fayda var olmazsa ppoe ppoa yi degistir.bol sans

Supporterz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Haziran 2008; 16:51:26 

tamamen aynısı bende de oldu aradım 2 saat konuştu çözüm bulamadı. 1-2 gün sonra kendiliğinden düzeldi

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> İnternetim Sürekli Kesiliyor (ppp bağlantısı) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Nexus NX-8060 600W Güç kaynağı
Nexusun modüler yapıdaki 600Wlık güç kaynağı
Football Manager 2008
Efsane devam ediyor. Saatlerce bilgisayar başında oturmaya ve uykusuz gecelere hazır olun.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar