Birkeresinde D&Rda bir müşteri ürünü almadan önce dinlerken duymuştum sesini çok fena değildi hatta bu üründen daha kötü bir performans bekliyordum ama güzel.
Firmalar her ürünün dış görünüşüne önem verirler çünkü müşteriyi ilk cezbeden görünüştür fakat JBL gibi bir markanın kötü ürün yapıcağını sanmıyorum çünkü genel bilgilerime dayanarak (JBL oto ses sistemlrinde çok iddalı bir marka) dolayısıyla hoparlörünün de iyi olucağını tahmin ediyorum.
rap_üstad'a katılıyorum ben şimdiye kadar aldığım tüm hoparlörleri dinleyerek aldım. Sanada dinliyerek almanı tavsiye ederim. Zaten hoparlör aldığım yerlerde genellikle "dinlemek istiyormusun?" diye soruyolardı. Hoparlör dinlenmeden alınmaz
ben o oyuncak modelleri dinledim gecen sene 2.1 almak icin vatana gittim ve orada jbl Creature, Spyro ve Encounter modellerini dinledim sesleri ve fiyatları birbirine çok yakın ama hiç birini beğenmedim parasına göre az ses çıkıyor ve sanki süs eşyası niyetine yapılmış bence dinlemeden almayın
SATILIK PC: Intel Q6600 işlemci, Msi x38 platinum anakart, ati 3870x2 ekran kartı, 2x1375mhz DDR3 ram, 2x160 gb HDD, Tagan2 force 700w. PSU, RC-831 CM Stacker kasa, DVD RW, X-fi platinum seskartı (2000 $) Logitech Z4, Logitech Z5500, Creative G500
merhaba jbl creatureII gerçekten yüksek fiyatını hakeden bir sistem ama şunu belirtmek gerekir ki bu set müzikal kalitesi yüksek bir settir ve gümbür gümbür basslar parlak tizler beklemek yanlış olur son derece dengeli bir sese sahip çalan şarkı insanın kulağını okşuyor diyebilirim burada da ayrıntılı bir incelemesi war buyrun: http://forum.donanimhaber.com/m_21782586/mpage_1/key_creature//tm.htm#22905361
biraz gec de olsa aldim bu modeli :) almamdaki en buyuk neden burda rusyada 110dolar olmasi(kdv die bisiy yok zaten) muzik performansi vasat. film ve oyunda cok memnunum. genel olarak bu capta uydular bu sesi nasil veriyo anlamadim, mucize gibi bisiy..!!
gorunusu guzel, cok kucuk yer kaplamiyo, filmlerde sesler cok kaliteli, tiz ve midler tatmin edici.. bu tarz bisiyi pc icin dusunuyorsaniz tavsiye ederim.. e bi de JBL kullandim oluyo tabi :D